Beoordelingen van Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recente recensies

5.0
Ton
23 februari 2024

Goed, vers.

Priscilla
23 februari 2024

Was weer heerlijk!❤️

Ashwaaq
23 februari 2024

Echt Complimenten met hoe lekker jullie pokebowl is, geneigd om het elke dag te bestellen bij jullie. Zelfs mijn kinderen zijn er dol op en zij eten normaal bijna niks groens😂 bezorging ook altijd netjes en snel👌🏽 Verbeterpunt: Goed letten op wat mensen als opmerking bij hun bestelling zetten. Zo heb ik er bij gezet liever geen Soya sausje, gember en wasabi te willen. Omdat wij die niet eten gooien we het weg. Zonde

Simone
21 februari 2024

Flaming nigiri ontbrak, ipv daarvan zalm, alleen vind ik dat niet echt lekker. Verder alles helemaal top

Richard
20 februari 2024

Snel bezorgd in Vijfhuizen. Heerlijk gegeten

Arda
17 februari 2024

Echt lekker sushi.

Wendy
17 februari 2024

Briljant zoals altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Wendy! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles weer goed was zoals altijd. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
17 februari 2024

Heerlijke sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bianca. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fitz
17 februari 2024

Top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fitz. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Carla
16 februari 2024

Wat ik jammer vond is dat ik het eten besteld had voor 18.30/45 Helaas werd het eten te vroeg, om 18.10 bezorgd. Gevolg dat mijn visite tegelijk met het eten binnen kwam. Vond ik niet fijn, geef niet voor niets een bezorg tijd aan. Te laat bezorgen is niet fijn, maar te vroeg ook niet!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Carla. Bedankt voor jouw review. Excuses dat het eten van ons eerder is aangekomen dan jouw aangegeven bezorgtijd. Je hebt 18:30 aangegeven, dus wij zijn inderdaad 20 minuten te vroeg. Voortaan zullen wij even van te voren bellen om te vragen of dat mogelijk is, zo niet.. dan komen wij gewoon op jouw bezorgtijd. Alleen vermeld ik erbij dat een aangegeven bezorgtijd een indicatie is met speling van ongeveer 10 minuten. Het zou anders niet mogelijk zijn om iedereen die om 18:30 willen eten tevreden te houden. Hoop op jouw begrip. Wij hopen dat het alsnog heeft gesmaakt en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

De Wit
15 februari 2024

Heerlijke verse sushi! Rijkelijk gevuld met smaakvolle ingrediënten. Echt een aanrader. Eén van de beste sushi die ik gegeten heb.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste de Wit. Bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te horen dat je hebt genoten van ons! We hopen jou dan snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca
15 februari 2024

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld en echt superlekker gegeten. Netjes op tijd bezorgd ook.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bianca. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We waarderen het, dat nieuwe klanten zoals jij, ons sushi goed hebben ervaren. Fijn om te horen! We hopen jou dan snel nog te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Andreas
15 februari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Andreas. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Adri
14 februari 2024

Was weer heerlijk als altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Adri. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daniel
12 februari 2024

Great as always!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dear Daniel. Thank you for your review. We are glad to hear that everything was great as always! We hope to see you again soon. Regards, Team Kaneda

Ez Promo
12 februari 2024

Was weer super!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ez Promo. Bedankt voor jouw positieve review weer. We zijn blij om te horen dat het weer heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

H Uhlenbroek
11 februari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Uhlenbroek. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles heeft gesmaakt. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

T.J. van Os
9 februari 2024

Was weer voortreffelijk en zeer snel bezorgd ondanks grote drukte

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste van Os. Bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te horen dat alles weer naar wens was ondanks de drukte. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

J.
9 februari 2024

Het was zooo lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste J. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jeanette
9 februari 2024

Keurig op tijd geleverd en voortreffelijk van smaak!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Jeannette. Bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Si
6 februari 2024

Snelle levering, lekkere sushi en hele goede service.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Si. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was! Altijd leuk om te horen :) We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Johanna
5 februari 2024

👍Heerlijk gegeten en bezorgd op het aangegeven tijdstip! Zeker voor herhaling vatbaar. Super!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Johanna. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Peter van der Hoeven
5 februari 2024

De warme recepten ( Ebi Furai en Yakiton) waren door de bezorger vergeten. Pas na 15 minuten kwam hij langs met verontschuldig dat hij ze niet aan ons afgegeven had. Het aan elkaar nieten van verschillende pakketten voor 1 klant zou dit probleem op lossen. Het volledig koud opeten van warme gerechten was geen succes! Volgende keer beter.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter. Bedankt voor jouw beoordeling & feedback! Excuses dat de warme gerechten te laat aankwamen bij jou. We zullen jouw feedback meenemen en kijken of dat inderdaad een oplossing is. Heel erg bedankt! We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Tijmen
5 februari 2024

Supersnel en heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tijmen. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Linda
4 februari 2024

Heerlijke sushi, we bestellen altijd bij Kaneda en het is altijd goede service, op tijd geleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Linda. Bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij om te horen dat je trouw bent aan ons en altijd tevreden bent! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mika
3 februari 2024

Erg vers en lekker zoals altijd - TOP 👌

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Mika! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat het weer heeft gesmaakt. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
3 februari 2024

De reviews worden wat saai van mij, gelukkig maar!! Zoals elke keer, zeer positief!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bianca. Bedankt weer voor jouw positieve beoordeling. Nee hoor, jouw reviews worden nooit saai! We zijn blij om te lezen dat je weer tevreden bent met ons :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hans
31 januari 2024

Er zat geen wasabi bij

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hans. Bedankt voor jouw beoordeling. Ons excuses dat er geen wasabi bij zat. We zullen hier voortaan beter op letten. We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hester Uhlenbroek
31 januari 2024

geen, supersnel bezorgd en lekker, zoals altijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hester. Bedankt voor positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Roos
30 januari 2024

Consistente en uitstekende kwaliteit! Fijn dat de bezorging ook altijd op het afgesproken tijdstip komt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Goedemiddag Roos. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Tatsiana
28 januari 2024

We've ordered a set for two (Special Sushi Mix ), which we order regularly. Everything was great as usually, but, unfortunately, the experience was broken with tuna on Maguro Nigiri. It was not fresh: had sour smell and tasted not good. We hope it won't be the case next time. Appreciate your understanding

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tatsiana. Thank you for your review. We're sorry for the bad experience with us. We will pay extra attention with the tuna, so it won't be the case next time. Hopefully we will see you again soon. Regards, Team Kaneda

Danielle
28 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danielle. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daniel
28 januari 2024

Top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daniel. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chantal
28 januari 2024

Heerlijk weer aan de sushi ! Natuurlijk bij Kaneda want dat is toch echt de lekkerste van Haarlem. Met het gezin genoten van de loempia’s/kyozo/ zeewiersalade/crunch mayo chicken/ advocado etc…echt weer super lekker! Kijk weer uit naar de volgende x

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Chantal! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

E.Grotendorst
27 januari 2024

Als van ouds weer super lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Grotendorst. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het vanouds was en jij tevreden was! We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
27 januari 2024

Prima

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Kasia. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

N. Wiggers
27 januari 2024

Altijd super lekkere sushi en snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Wiggers. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Friso
27 januari 2024

Erg lekkere sushi. Goeie selectie. De sushi was wel kwartiertje te laat, maar de man die het bezorgde vroeg er nog naar en was heel beleefd. Erg tevreden.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Friso. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt. Excuses dat we een kwartier te laat waren. We proberen altijd op de gewenste tijd te bezorgen met een speling van ongeveer 10 minuten, als dat niet gebeurd bellen wij vaak naar de klant indien mogelijk. Excuses dat het niet is gelukt die dag. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin
25 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Karin. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Aniek
25 januari 2024

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Aniek. Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Annelies Jutte
23 januari 2024

Aanrader: heerlijke verse sushi en prima service!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Annelies. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Van wees
23 januari 2024

Was weer geweldig

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste van Wees. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je weer hebt genoten. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ilja
22 januari 2024

Super vers, beste sushi van Haarlem en omstreken!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ilja. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je weer bij ons hebt genoten! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ursula Dammers
21 januari 2024

Heerlijk zoals altijd Geen minpunten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ursula. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je weer hebt genoten van ons! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sebastiaan
21 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sebastiaan. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kroes
21 januari 2024

Goede Sushi. Mag wel minder mayo op. Verder zeer goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kroes. Bedankt voor jouw beoordeling en feedback. We hopen dat je alsnog hebt genoten van het eten en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
19 januari 2024

Super stabiele kwaliteit en service! Wederom heerlijke pokebowls!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bianca. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat jij hebt genoten van ons! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bo
19 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bo. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mijke Folkertsma
16 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Mijke. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nico
14 januari 2024

Was weer heerlijk. Ik bestel hier eigenlijk altijd mijn sushi dus ik weet hoe goed het is :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Nico. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat het weer heeft gesmaakt! Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Niko
14 januari 2024

De prijzen weerspiegelen de kwaliteit en exclusiviteit van hun aanbod, maar elke cent is het waard. Kaneda heeft mijn verwachtingen van wat sushi kan zijn, overtroffen en heeft me achtergelaten met een verlangen naar meer. Dit is niet zomaar een afhaalmaaltijd, het is een gastronomische ervaring die je thuis kunt beleven. Ik kan niet wachten om weer te bestellen en mezelf te verwennen met jullie uitzonderlijke sushi.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Niko. Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je hebt genoten van ons eten. Fijn dat wij een klant zoals jij hebben. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
12 januari 2024

3 perfecte en zeer smaakvolle pokebowls! Tot de volgende keer

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bianca. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat de pokebowls naar wens waren! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

J.J.Q.de Bruijn
11 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo de Bruin. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anne Hagenaars
9 januari 2024

Heerlijke verse sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Anne. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wendy
7 januari 2024

Eten was erg lekker maar helaas waren de mini loempia's vergeten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Wendy. Bedankt voor jouw beoordeling. Ons excuses dat we de loempia's waren vergeten! Voor de volgende keer, aarzel niet om ons direct op te bellen zodat wij gelijk de loempia's kunnen nabezorgen. We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt! Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ginie
6 januari 2024

Super lekker gegeten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ginnie. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat het super lekker was. Hopelijk zien we jou snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ursula Dammers
4 januari 2024

Alles super naar wens en keurig op tijd Geen minpunten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ursula. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat je helemaal tevreden was met ons. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Melanie
2 januari 2024

Heerlijke sushi, snelle bezorging. De unagi is echt een aanrader! Wakame portie was royaal. Fijn.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hoi Melanie. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Wij hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marty
2 januari 2024

Twee flesjes soja is niet veel wat je erbij kreeg. Ook gember en wasabi was krap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marty. Bedankt voor jouw beoordeling. Over de sojasaus, wij hanteren ongeveer 1 sojasaus per box. En gember ongeveer 1 (grote) voor 2 boxen. Voor extra sojasaus en/of wasabi is er een optie om die bij te bestellen. Ik hoop jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hopelijk heeft het alsnog gesmaakt. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

D
2 januari 2024

Lekkere verse producten. Bezorging op tijd. Goed begin van het nieuwe jaar!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo D. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sabine
2 januari 2024

Heerlijke pokebowl, wat prijzig maar zeer goed gevuld en superlekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Sabine. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat het gesmaakt heeft. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Monique
1 januari 2024

Mooi optijd goed verzorgd erg lekker! Zoals we gewend zijn van Kaneda 😃

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Monique. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je weer tevreden was met ons, altijd leuk om te horen. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Klaas van Krimpen
1 januari 2024
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Klaas. Bedankt voor jouw beoordeling. We hopen dat alles naar wens was, als je toch een op- of aanmerking hebt, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ano
31 december 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ano. Bedankt voor jouw beoordeling. We hopen dat alles naar wens was, als je toch een op- of aanmerking hebt, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ray
31 december 2023

Heerlijke verse sushi van hoge kwaliteit! Echt om te smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ray. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je tevreden was met ons! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mirjam
31 december 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Mirjam. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Aantikt
30 december 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

PS
30 december 2023

Lekkere sushi en het bezorging was sneller dan eerst aangegeven!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste PS. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jorg
29 december 2023

We hadden voor kerst een grote bestelling. Alles kwam precies op tijd en was erg lekker, erg goede sashimi en de rolls waren top. Goede ervaring wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jorg. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van het eten! We hopen jou snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Aniek
28 december 2023

Superlekker zoals altijd en weer snel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Aniek. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles weer naar wens was. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Amber
27 december 2023

Weer een heerlijke pokebowl ontvangen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Amber. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat de pokebowl heeft gesmaakt. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Isabel
27 december 2023

Bestellen online ging perfect, bestelling stond op tijd klaar. Alles super vers. Netjes verpakt. Volgende keer weer!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Isabel. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jasper
26 december 2023

De kwaliteit was bij de laatste bestelling niet wat we van Kaneda gewend zijn. De salades waren wat waterig en flauw van smaak en ook enkele rolls waren vrij flauw. Hopelijk was dit een eenmalige teruggang.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Jasper. Bedankt voor jouw feedback. We vinden het spijtig om te horen dat het deze keer niet is zoals jij gewend bent. Ons excuses voor het ongemak. We hopen dat je volgende ervaring bij ons weer volledig naar tevredenheid zal zijn. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjolein de Wit
26 december 2023

Outstanding!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjolein. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bas Leeuwerke
26 december 2023

Dit was onze 7e bestelling bij Kanada dit jaar. En zoals altijd was deze ook weer prima op tijd bezorgd en hebben wij met vrienden hiervan heerlijk gegeten. Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bas. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles (voor de 7de keer ;)) naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rob van Bilsen
25 december 2023

Hier voor het eerste besteld, vroeger altijd bij het huidige Tatsu. De levering was stipt op tijd en de kwaliteit was zeer goed. Hier gaan we vaker bestellen. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Amanda
23 december 2023

Heerlijk heerlijk heerlijk verse sushi. Genoten! Snelle bezorging door ook heel vriendelijke jongen! Verdiende 5 sterren.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Amanda. Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! :) Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nando
22 december 2023

De familybox genomen. Voor €65 mag de box wel iets luxer en rijkelijker ingedeeld worden. Op de simpele sushi na, was de smaak wel goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Nando. Bedankt voor jouw feedback. We gaan kijken wat we kunnen doen om de indeling luxer en rijkelijker te maken. Hopelijk heeft het alsnog goed gesmaakt. We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
21 december 2023

Altijd weer top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bianca. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

vermeulen
20 december 2023

heerlijke sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Vermeulen. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerhard
20 december 2023

Complimenten weer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerhard. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Aniek
20 december 2023

Was weer overheerlijk en lekker snel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Aniek. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
12 december 2023

Lekker vers en mooi op tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Joke Groen
11 december 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. We zien jou snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marielle Bodeving Van Witsen
11 december 2023

Helaas niet zo vers en lekker als de vorige keer. Er was ook geen gember bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marielle. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. En vervelend dat je de sushi niet zo goed hebt ervaren. Ons excuses hiervoor. Ook voor de gember die vergeten is, waarschijnlijk door de drukte. We zullen hier voortaan extra goed op letten. Hopelijk zien we jou nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Cor
11 december 2023

Overzichtelijke site makkelijk keuze gemaakt. Vers klaar gemaakt. Vriendelijk personeel. Poke bowlen waren heerlijk……top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cor. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat de pokebowls hebben gesmaakt. We hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Stephanie
11 december 2023

Bestelling voor 12 personen sushi zelf afgehaald, want helaas net buiten ons postcodegebied voor bezorgen. Eenmaal thuis de tafel dekkend erachter komen dat er een sushi box mist en de visite druppelt al binnen. Meteen gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Ik kon kiezen geld terug of nabezorgen. Graag nabezorgen, want voor zoveel man anders niet voldoende. Er is prioriteit aan gegeven, ondanks de drukke zaterdag avond en in dit geval was het gelukkig geen probleem om zelfs buiten het postcodegebied te bezorgen. Met ongeveer een half uur was het er al en waren we nog net niet uitgegeten. Perfecte timing en heel fijn en professioneel opgelost! De sushi was heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stephanie. Bedankt voor jouw beoordeling. Nogmaals excuses dat we een deel van jouw familybox waren vergeten. Gelukkig was je tevreden met de door ons aangeboden oplossing. Zo te horen was het een succes en hopelijk zien we jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jessica van Es
10 december 2023

Eten was weer heerlijk zoals altijd vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jessica. Bedankt voor jouw positieve feedback. Fijn om te horen dat alles weer naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merel
9 december 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Merel. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
8 december 2023

Pokebowl & sushi, top! Alleen mijn edamame boontjes waren opeens yakitori spiesjes geworden... oeps foutje... Ik kwam daar pas 1,5 uur na bezorging achter, dus maar zo gelaten. En eerlijk is eerlijk, ze waren best lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bianca. Bedankt voor jouw positieve feedback. Ons excuses dat je de verkeerde bijgerecht hebt gekregen, daar is inderdaad iets fout gegaan. Gelukkig heb je toch kunnen genieten van de yakitori ondanks dat je de edamame hebt besteld. Als je de volgende keer er eerder achterkomt, aarzel niet om ons direct te bellen. Dan sturen wij de juiste hapjes naar jou toe. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Arjan Engeringh
8 december 2023

Zeer tevreden sushi heel vers En lekker de service ook heel goed

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Arjan. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn dat je zeer tevreden bent met ons sushi. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Simone
8 december 2023

De garnalen a 4,-- waren zo koud dat het leek alsof ze rechtstreeks uit de koelkast kwamen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. En excuses dat de garnalen koud waren, dat was niet de bedoeling. Voor de volgende keer, aarzel niet om ons direct te bellen voor een oplossing. We zouden het gelijk kunnen nabezorgen. Wij hopen dat het alsnog heeft gesmaakt en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Aniek
7 december 2023

Super lekker en snel bezorgd, zoals altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Aniek. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
5 december 2023

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia. Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
3 december 2023

Was weer erg lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Kim. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat het weer erg lekker was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Carla Zeepvat
2 december 2023

Lekker hoor. Elke keer weer genieten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Carla. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yo
1 december 2023

Helaas hadden we 2x garnalen en geen loempias

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Yo. Bedankt voor jouw beoordeling. Ons excuses dat je de verkeerde hapjes hebt gekregen. Als je de volgende keer direct belt, bezorgen wij gelijk de bestelde hapjes naar jou toe. We hopen dat je alsnog hebt genoten van het eten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Asya
30 november 2023

Een hele smakelijke pokebowl! En bezorging was ook vriendelijk en snel.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Asya. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat de pokebowl heeft gesmaakt! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra Krooder
29 november 2023

Heerlijk, verse producten. Snel bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gilian
29 november 2023
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Gilian. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda