Beoordelingen van Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recente recensies

5.0
Tibo
gisteren

Altijd lekker en netjes bezorgd! Tot de volgende keer.

Lindsay
gisteren
Cynthia
15 augustus 2022

Verreweg de lekkerste sushi van Haarlem en omgeving!

Marisa
15 augustus 2022

De lekkerste sushi om te laten bezorgen!!! Altijd op tijd en goede kwaliteit sushi en pokebowls:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
14 augustus 2022

Eerste keer besteld en zeker niet voor de laatste keer. Super vers ,heerlijk gegeten. Top sushi!! Aanrader kaneda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
13 augustus 2022

Echt de beste sushi ever, mega snel bezorgd en we kregen zelfs nog iets extra's. Dank!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marlies, Hartelijk dank ! Wat een mooie compliment, hier doen we het voor. 😄 we are the best 💪🏻 Tot snel. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Jeffrey
12 augustus 2022

Zoals gewoonlijk helemaal top, maar als ik bij bezorging 10 sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan. Wij waren varen en we konden onze sushi in ontvangst nemen op een afgesproken plek. Uiteraard binnen jullie postcodegebied. Maar gewoonweg wat top. Bedankt Kaneda

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeffrey, Dank voor deze mooie feedback. De beste Service en Kwaliteit ! Dat is waar Kaneda voor staat. Wij zullen altijd ons best doen om de klant te ontzorgen. Tot gauw, met vriendelijke groet team Kaneda

Paulo
12 augustus 2022

Kaneda en zeker die in Schalkwijk Haarlem is terecht de beste sushirestaurant 2021. Wat mij betreft ook van 2022. Bestellen op hun website is kinderlijk eenvoudig. Bestelling wordt stipt op tijd geleverd. Zoals altijd super vers uitstekende kwaliteit smaak presentatie en temperatuur. Ik haal meestal af. De makers zijn vriendelijk en vaak een gratis drankje bij je bestelling. Kaneda echt een aanrader. Helemaal top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Paulo, Hartelijk dank voor deze complimenten! Hier doen we het voor. Wij zullen ons best blijven doen om de titel de beste sushi van NL waar te maken Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Els
11 augustus 2022

Een pokebowl liefhebber hier en deze was wel erg lekker. In een mooi bakje die op het eerst oog klein oogde. Maar integendeel! Mooie smaken, van goede kwaliteit. Ook mooi opgemaakt.SNel weer bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Els, Hartelijk dank voor de complimenten ! Fijn dat alles goed gelukt was. Tot ziens weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Inge
11 augustus 2022

Het was heerlijk. Helaas was de sushi zo slap gerold dat ze uit elkaar vielen en op sommige sushi ontbraken de kruiden en sesamzaadjes. Het oogde wat slordig.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw feedback aan onze sushi chefs doorgegeven en zullen erop letten dat dit in de toekomst niet meer gebeurd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mirjam van Weeren
10 augustus 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mirjam, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Anna
9 augustus 2022

lekker en op tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anna, Vriendelijk dank en tot de volgende keer weer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Eveline
9 augustus 2022

Ik bestel nergens anders meer sushi, altijd top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij zullen altijd ons best blijven doen om jouw als klant te behouden. Tot gauw, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Debby
7 augustus 2022

Het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Debby, Hartelijk dank voor de review, fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lowinsky
7 augustus 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lowinsky, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
7 augustus 2022

Heerlijk gegeten En Supersnel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Team Kaneda

Pascal
7 augustus 2022

Heerlijk en supersnel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascal, Dank je wel, fijn dat het snel is bezorgd en heerlijk heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Anoniem
6 augustus 2022

Het was weer heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de complimenten, fijn dat het heerlijk heeft gesmaakt. Tot ziens. Met vriendelijke groeten. Team Kaneda

E
6 augustus 2022

Alles is TOP. Als de bezorging iets later komt dan de afgesproken tijd, wordt er even gebeld

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Fijn dat alles weer top was, tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team KanedA

Chantal
5 augustus 2022

Na enige tijd hier weer besteld. In de tussentijd ook bij andere Sushi restaurants maar onze conclusie is dat hier de allerlekkerste sushi wordt gemaakt. We hebben genoten van de Uramaki - Vegan kids box - kip pasteitjes. Netjes en op tijd bezorgd! Dit restaurant staat bij ons op 1

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, Hartelijk dank voor de mooie feedback. Wat fijn dat je weer terug van weggeweest bent :) Wat een eer voor ons dat wij jouw favo sushi zaak bent, hier doen we het voor. Tot de volgende keer Team Kaneda

David
5 augustus 2022

De drie Pokebowls waren heerlijk. Jammer dat het eruit zag alsof de bestelling van drie hoog was laten vallen. Inhoud was een grote door elkaar, deksels stuk. Dat zagen we pas toen we de zak openden en de Thuisbezorgt jongen alweer weg was. Jammer van de ervaring, want het eten is echt goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste David, Hartelijk dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat de gerechten allemaal omgevallen zijn. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben de desbetreffende bezorger aangesproken. Fijn dat het nog goed heeft gesmaakt. De volgende keer mag je altijd direct naar onze zaak bellen, dan kunnen we direct een passende oplossing regelen. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Saskia
3 augustus 2022

Heerlijke poke bowl! Aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Saskia, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

W.
2 augustus 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

T.
2 augustus 2022

De sushi is altijd heerlijk en de bezorging/medewerkers bij afhalen heel vriendelijk. Wij bestellen hier regelmatig, altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Fijn dat je weer erg tevreden was. Wij blijven ons best doen, service en kwaliteit is ons prioriteit. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Obbe Heutink
2 augustus 2022

Nette en vlotte medewerkers in de winkel, alles is goed verzorgd en de sushi was bijzonder goed en vers. Bezorgen in de Kleverpark/Bomenbuurt helaas niet mogelijk, maar rij er graag voor om!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Obbe, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en het is een eer voor ons dat jij de moeite neemt om bij ons de sushi komt halen. Hier doen wij het voor ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marcel Millenaar
1 augustus 2022

Wat hebben we weer heerlijk genoten van de verse en lekkere sushi. De Ebi Furai was OVERHEERLIJK (dank voor de EXTRA GOEDE en persoonlijke uitvoering ;-) Tot de volgende keer wanneer we onszelf weer trakteren op een sushi feestje. Mvg Marcel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marcel, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
31 juli 2022

Top Sushi! Vriendelijke mensen die meedenken en attent zijn. Ik ben net verhuisd en woon net buiten ‘bezorggebied’, maar rij met plezier altijd even langs in Schalkwijk.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en het is een eer voor ons dat jij de moeite neemt om bij ons de sushi komt halen. Hier doen wij het voor ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Alex
30 juli 2022

Heerlijke sushi en top levering

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Alex, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Fijn dat je het top vond 😃 Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mickey
30 juli 2022

Telkens weer tevreden. De sushi is van goede kwaliteit, de bestelling is altijd op tijd klaar en het personeel is vriendelijk. Kortom zeker een aanrader.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mickey, Hartelijk dank en fijn dat je weer tevreden bent. Tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

René
30 juli 2022

Vers en heerlijk gegeten. Snelle bezorging (30 min !).

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste René, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
29 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
29 juli 2022

Gewoon top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eloy
29 juli 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eloy, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin
28 juli 2022

Complimenten: mooi op tijd. Smaak voortreffelijk.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Karin, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Teeuwen
28 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Frederiek Graadt
28 juli 2022

Gewoon de allerlekkerste sushi van NL en die kom ik dan wel halen als er bij ons niet bezorgd wordt..

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frederiek, Hartelijk dank dat je de moeite neemt op bij ons te komen afhalen. Tot volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jerry
28 juli 2022

De beste sushi in de regio

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jerry, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fem
24 juli 2022

Uitermate goed en constant qua kwaliteit.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fem, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ka
23 juli 2022

Was heerlijk als gewoonlijk, bezorging super snel!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ka, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandy
23 juli 2022

Heerlijke poké bowl en kaarage! Bezorging stipt op tijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandy, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
22 juli 2022

Super lekker Veel keuze En voordelig Snel bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het u zeer tevreden bent over ons.. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
22 juli 2022

Beste sushi van nl :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Fijn dat wij ons titel volgens jou waarmaken. Wij blijven ons best doen ! Hartelijk dank en tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Lulu
20 juli 2022

Ruim binnen de tijd bezorgt. Sushi was weer vers en heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lulu, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd.. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Joram
19 juli 2022

Beste sushi in Haarlem

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joram, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Floor
19 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Floor, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Cat
19 juli 2022

Het was weer heel erg lekker! Die unagi dragonroll is mijn absolute favoriet. :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cat, fijn dat het weer gesmaakt heeft. De unagi dragonroll is zeker een goede keuze ! Met vriendelijke groet, team Kaneda

Veldkamp
19 juli 2022

Heel goed! Voor herhaling vatbaar👌

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Roald
18 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roald, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Lo
18 juli 2022

Beste sushi van Haarlem

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Michael
18 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Khulood
18 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Khulood, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Maike
16 juli 2022

Best sushi kwaliteit in Haarlem/Heemstede

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Maike, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om lekkere sushi en poké bowls te maken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Antoinette
15 juli 2022

Heerlijk gegeten van de pokebowls en sushi.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Antoinette, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de sushi en poké bowl naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marc van Osenbruggen
15 juli 2022

Waanzinnig lekker weer! Top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marc, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Team Kaneda.

Dol Soon Mulder
11 juli 2022

De beste sushi van Haarlem en omstreken!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel voor de mooie woorden en tot de volgende keer. Team Kaneda

Smal
11 juli 2022

Altijd heerlijk, op afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Rosanne
11 juli 2022

Lekkere sushi, prijs-kwaliteitverhouding goed, bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rosanne, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Andy
10 juli 2022

Very happy! Delicious food, good service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dear Andy, Thank you very much! See u next time. Kind regards, Team Kaneda

T.J.
10 juli 2022

Was weer top, maar bezorging was helaas weer traag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor de feedback. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Wij doen altijd ons best om binnen de aangegeven bezorgtijd de bestelling af te leveren. Door extreme drukte kan het voorkomen dat wij dit niet halen. Excuus hiervoor. Wij zullen hier beter op letten en jouw ook tijdig informeren over de status van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
10 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

B
8 juli 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Jenny Maarschalk
7 juli 2022

Ik kreeg niet wat ik besteld had. Teleurstellend.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jenny, Dank voo de feedback. Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan. Wij nemen zsm contact met u. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Khulood
6 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Khulood, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Theodora
6 juli 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theodora, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Brian
4 juli 2022

Weer ontzettend goed! Lekker snel geleverd en heerlijk van smaak!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Dank je wel ! En fijn dat alles weer goed was :) Tot snel weer Met vriendelijke groeten Team Kaneda

H.Abdala
4 juli 2022

Verzocht om iets eerder te bezorgen maar zonder tegenbericht gewoon om 17:15 afgeleverd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor je feedback. Fijn dat alles heeft gesmaakt. Ik heb even terug gekeken op jouw order. Er stond idd dat je het tussen 16-17 geleverd wilde hebben. Deze opmerkingen stond onder een gerecht, wellicht dat onze collega’s deze het over het hoofd gezien hebben. Ons excuus hiervoor. We zullen hier beter op letten. Het beste is om ons even een belletje te geven. Dan kan dit niet meer fout gaan. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wai-On
3 juli 2022

Voor een feestje op zaterdag 2 juli sushi's en sashimi voor ongeveer 35 personen besteld. De sushi's en sashimi waren niet alleen lekker maar ook de opmaak van de plates was erg mooi gedaan. Bestelling werd netjes op tijd bezorgd en de bezorger was zo vriendelijk om alles netjes binnen op tafel voor ons neer te zetten. Aanrader🙏🏼!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Waion, Hartelijk dank voor de lovende woorden, super fijn dat alles naar wens was en je een geslaagde dag hebt gehad ! Daar doen we het voor. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Saskia
3 juli 2022

Heerlijke poke bowls

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Saskia, Hartelijk dank en tot de volgende keer Team Kaneda

gm gubbels
1 juli 2022

altijd goed

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel, fijn dat het weer goed was! Tot snel Mvgr Team Kaneda

Marisa Roozen
30 juni 2022

Hele snelle bezorging en de lekkerste sushi van Haarlem!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marisa, hartelijk dank voor de mooie woorden. En tot gauw ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

C Man
30 juni 2022

Erg lekkere sushi! Helaas waren niet alle sushi's goed gerold en vielen uit elkaar. 1 gerecht is niet geleverd: Inari Nigiri

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de feedback. Vervelend dat het deze keer niet vlekkeloos is gegaan. Wij nemen nader contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
30 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maaike, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

J.F.M. Jongmans
29 juni 2022

Deze keer was de sushi niet stevig gerold, veel vielen dus uit elkaar als je ze oppakte. Jammer

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor je feedback, vervelend dat je niet optimaal hebt kunnen genieten van onze gerechten. Wij hebben jouw bevinding doorgegeven aan onze chefs. Zij zullen hier voortaan strenger op controleren. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin koch
28 juni 2022

Bezorging was 20 min later dan aangekondigd op internet. Ipv 1810 kwam het om1830. Is vervelend ik had om 19 uur een afspraak. Moest nu snel snel eten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Karin, Dank voor de feedback, excuses dat het later dan het aangegeven tijdstip bezorgd is. Vaak lukt het ons wel. Door onverwachte omstandigheden (drukte, slecht weer, ongeval) kan het voorkomen dat we het niet halen. Wij proberen ons klanten altijd hierover te informeren. Wellicht hebben wij dit bij u niet gedaan. Wij zullen hier voortaan beter opletten. Gelukkig heeft het goed gesmaakt Nogmaals onze excuses Team Kaneda

Marc
27 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Pd
27 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Frank
27 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frank, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

D. Everts
27 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Liesbeth
27 juni 2022

Heerlijke sushi zoals altijd en zeer goede service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Liesbeth, Dank je wel voor deze mooie woorden. Wij doen graag en altijd ons best. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marcel klooster
26 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marcel, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Erik
25 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Frederiek
25 juni 2022

Helaas wordt er niet meer in Aerdenhout geleverd, maar t is zoo lekker dat ik het wel kom halen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frederiek, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij hebben onze bezorgregio idd verkleind. Dit omdat we onze service niveau hoog willen houden en klanten niet te lang willen laten wachten (ook tijdens drukte). Tip: U kunt altijd naar de zaak bellen en informeren of zij het langs kunnen brengen, als het niet te druk dan maken wij uitzondering voor onze vaste en trouwe klanten :) Met vriendelijk team Kaneda

Gerald
25 juni 2022

Zoals altijd helemaal top!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerald, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Tessa Prins
25 juni 2022

Lekkere Sushi, goede communicatie en fijn bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tessa, Hartelijk voor de mooie woorden en fijn dat je tevreden was. Tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

E
24 juni 2022

Lekker en snel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Kanda

Brigitte
24 juni 2022

Heerlijk 🤤

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brigitte, Hartelijk dank en fijn dat het heerlijk heeft gesmaakt ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Chris
24 juni 2022

Heerlijk gegeten. Beste sushi van Haarlem.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Hartelijke dank, we are the best :) ! Met vriendelijke groet. Team Kaneda

Sabine
23 juni 2022

Zoals altijd smaakte het weer heerlijk en was de bezorging netjes op tijd en keurig!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Sabine, Dank voor de mooie woorden en fijn dat alles weer goed gelukt is. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Erik
23 juni 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, hartelijk dank en fijn dat je heerlijk hebt gegeten. Tot de volgende keer! Groet Team Kaneda

Theodora de Wit
21 juni 2022

De sashimi mix was écht heel erg lekker! Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling bij Kaneda.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theodora, Hartelijk dank en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft ! Wij staan tot uw dienst ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Marc Mensink
20 juni 2022

Heerlijke en verse sushi. Bezorging ietwat laat en weinig betrokken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank voor de feedback. Vervelend dat het wat langer duurde dan verwacht en je hiervoor niet op de hoogte bent gesteld. Normaal gesproken nemen we altijd contact op met klant als het langer duurt dan de door ons bevestigde tijd. Wellicht is dit vergeten (ivm extreme drukte op vaderdag) Ons excuses hiervoor. Gelukkig heeft het goed gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
20 juni 2022

Was weer top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Fijn dat het weer top was. Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Khulood
19 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Marinda
19 juni 2022

Eten was weer heerlijk alleen jammer dat het gratis drankje wederom niet werd mee geleverd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marinda, Dank voor de feeback. Vervelend dat jouw drankje weer niet geleverd is. Wij zullen de volgende keer hier beter opletten en spreken ons collega’s hierop aan. Excuus voor het ongemak. Team Kaneda

Marieke
19 juni 2022

Het was erg lekker. Bezorging was erg vriendelijk.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marieke, Hartelijk dank, fijn dat alles naar wens was. Tot ziens met vriendelijke groet Team Kaneda

Maartje
18 juni 2022

Super vers, snelle bezorging.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maartje, Vriendelijk dank en tot ziens. Groet Team Kaneda

Carlien
18 juni 2022

Heerlijke sushi en ook goed en snel geleverd. Wij zijn vaste klant.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Carlien, Hartelijk dank en we zijn blij met jou als vaste klant. Fijn dat alles weer naar wens was. Tot snel, team Kaneda

Nab
18 juni 2022

Super lekker en vers!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Theo
18 juni 2022

Heerlijk vers en binnen de aangeven tijd bezorgd !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theo, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Team Kaneda

Dalila Ross
17 juni 2022

I’m sorry but I order extra protein wich was tuna and I got only zoom, I ordered extra edamame and I didn’t get it. Pretty disappointed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dear Dila, Thanks for the feeback and sorry for the inconvenience. We will take contact with you and help you further. Kind regards, Team Kaneda

Loes Kampers
17 juni 2022

De pokebowl was geweldig, maar sommige rolletjes vielen uit elkaar, waardoor alle smaken apart genuttigd moesten worden. Jammer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor de feedback, excuus dat rollen uit elkaar vielen. Dat is niet de bedoeling. Wij zullen hier beter op letten en onze medewerkers hierop aanspreken. Fijn dat het wel lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, team Kaneda

M. Folkertsma
17 juni 2022

Het was heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marga
16 juni 2022

Super snel, en weet erg lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Hartelijk dank en tot ziens Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Jessica van Es
15 juni 2022

Duidelijke site Eten was heerlijk en de bezorger was erg vriendelijk alles was goed bedankt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jessica, dank voor de complimenten en tot de volgende keer. Team Kaneda

José Abdala
13 juni 2022

Kwaliteit en bezorging is TOP. De sushi was super vers, zeer goed van smaak, de bezorger was keurig op tijd en personeel erg vriendelijk en klantgericht, chapeau!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste José, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Hier doen wij het voor ! Wij zullen altijd ons best blij en doen. Tot ziens team Kaneda

Mayke
13 juni 2022

Bezorger had door mijn instructies de weg snel gevonden en gebeld zoals ik had gevraagd. Eten zoals gewoonlijk heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Fijn dat het gelukt is alles naar je wens was. Groet, Team Kaneda

DIantha Raadgers
12 juni 2022

Weer een heerlijke poke bowl. Mijn favoriet blijft de unagi roll. Nog n tip: misschien voor de zomer de poke met half salade en half rijst? Lekker light :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dlantha, Hartelijke dank en tot ziens weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

B Bok
11 juni 2022

Super snelle levering en goede kwaliteit

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Fijn dat het supersnel geleverd is en alles naar wens was. Dank je wel en tot ziens. Met vriendelijke groet team Kaneda

S. van Helvoirt
11 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lo
11 juni 2022

Mijn vaste sushi tent

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Kasia
11 juni 2022

👍😀

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Kasia, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Patricia
10 juni 2022

Heerlijke pokebowls en snelle bezorging.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Luse
9 juni 2022

Perfect!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Luse,, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Rijschoolbasic
9 juni 2022

In 1 woord top top top . De beste eten, beste medewerkers.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

C
8 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

T
7 juni 2022

Heerlijke sushi!. Erg van genoten! Bezorging duurde wel ruim een uur, maar is begrijpelijk als je tijdens Pingsteren goede sushi wilt bestellen. Wel tussentijds prima updates gekregen over bezormoment

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Fijn dat alles gesmaakt heeft, excuus dat het wat langer geduurd heeft dan je van ons gewend bent. In het weekend en tijdens feestdagen kan het idd drukker zijn dan normaal. Maar we doen ons best om het zsm te leveren. Met vriendelijke groet team Kaneda

Roos
7 juni 2022

Vis en de rijst smaakte goed. Sushi was goed verpakt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roos, Dank voor de positieve feedback. Wij blijven ons best doen ! Tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

menno van den berg
7 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Menno, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Kim
7 juni 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Liz & Ruby
4 juni 2022

Weer fantastisch lekker gegeten. Sushi komt altijd op het juiste tijdstip. Warme gerechtjes goed verpakt en warm en de sushi stelt nooit teleur. Dikke aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Liz en Ruby, Fijn dat alles weer naar wens was en dat jullie genoten hebben. Hartelijk dank en tot gauw ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Marian
4 juni 2022

Top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marian, Hartelijk dank en tot de volgende keer Met vriendelijke groet Team Kaneda

Mayke
2 juni 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Dank je wel en tot gauw. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Joyce
1 juni 2022

Heerlijk gegeten. Feestje op onze eigen tafel.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joyce, Fijn dat jullie genoten hebben. Vriendelijke dank en tot de volgende keer Team Kaneda

Erna geerlings
30 mei 2022

We hebben heerlijk gegeten het werd snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erna, Hartelijk dank en tot de volgende keer Team Kaneda

Jeffrey
30 mei 2022

Het was weer top!!! We hebben heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeffrey, Super dat je het top vond ! Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Jac jongmans
29 mei 2022

Wederom geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jac, Vriendelijk dank voor de geweldige score! Fijn dat alles weer naar wens was. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Esther
29 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ester, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
29 mei 2022

Het super verse eten was mooi op tijd en smaakt overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Dank voor de complimenten! Fijn dan alles weer naar wens was. Tot ziens. Met vriendelijke groet Team Kaneda

S
28 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Tibo
27 mei 2022

Beste pokebowl van Haarlem

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tibo, Vriendelijke dank voor het compliment! Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Kaneda

Yavuz
26 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Yavuz, Hartelijk dank tot De volgende keer. Met Vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
26 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Hartelijk dank tot De volgende keer. Met Vriendelijke groet, Team Kaneda

Jan-Willem van der Boom
23 mei 2022

Geweldige kwaliteit sushi en aan boord bezorgd. De rijst goed van smaak en structuur. Mooie verse vis. Kortom: top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste JW, Hartelijke dank voor de lovende woorden! Hier doen we het voor ! Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit! Mooi om dit terug te horen van de klant :) Tot de volgende keer ! Groet, Team Kaneda

Bowe
23 mei 2022

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Fijn dat het snel bezorgd is en alles gesmaakt heeft ! Hartelijk dank ! En tot ziens Team Kaneda

Lonnie Lowinsky
23 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonnie, Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

TJ
22 mei 2022

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste TJ, Hartelijke dank en tot gauw weer ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Jeffrey
22 mei 2022

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeffrey, Fijn dat alles top was ! Dank je wel en tot ziens. Groetjes Team Kaneda

Tessa
21 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tessa, Dank je wel ! Tot ziens. Groet, Team Kaneda

Eva
21 mei 2022

Alweer heerlijke sushi. Ook top de salade. Volgende keer ga ik een keertje de crackers uitproberen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Vriendelijke dank en fijn dat alles weer heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Milou
20 mei 2022

Grote bestelling geplaatst met collega’s! Allemaal heel erg lekker gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Milou, Hartelijk dank en tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mirjam
19 mei 2022

Heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mirjam Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

ingrid
19 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ingrid, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Peter van der Hoeven
19 mei 2022

Vooral de Ebi Furai was heel goed; luchtig aan de buitenkant en goed smakelijk. Ook de andere gerechten waren goed. Ga zo door!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, Wij gaan zeker zo door ! Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yasmin
18 mei 2022

Super lekkere pokebowls!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Yasmin, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ruben
18 mei 2022

Super lekkere pokebowls en ook nog eens snel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ruben, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

mboon
16 mei 2022

Fijne plek om heerlijk eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
16 mei 2022

Weer mega lekker. Blijft mijn favoriete sushi tent.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, We doen ons best om jouw favoriet te blijven :) Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

els
15 mei 2022

Erg lekker, verse producten, mooie vormgeving van bestelling

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Els, Hartelijke voor complimenten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
15 mei 2022

Heerlijk snel. Nog voor de geplande tijd. Super lekker. Echt een aanrader.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Raneem
14 mei 2022

Geweldige ervaring! Ik heb zeker van het eten kunnen genieten. Bedankt voor jullie vriendelijke service en tot gauw weer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Raneem, Fijn dat je een geweldige ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor. Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marloes
14 mei 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marloes, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Khulood
14 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Klant, Vriendelijke dank en tot de volgende keer. Grt, team Kaneda

Esmay
13 mei 2022

De bestelling werd later bezorgd dan het aangegeven tijdstip. Hier werd netjes over gebeld en ik kreeg hiervoor een gratis drankje bij mijn bestelling. De pokebowl was weer heerlijk en je ziet duidelijk dat er aandacht aan wordt besteed

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esmay, Dank voor de mooie woorden en tot de volgende keer. Grt team Kaneda

Kim
11 mei 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Dank je wel en tot ziens Grt Team Kaneda

Kevin
9 mei 2022

Zeer goed !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kevin, Hartelijk dank en tot gauw!! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

John
9 mei 2022

In de app stond bezorgd om 18.30 maar werd 19.15. Mij maakt dat niet zoveel uit maar als je met een groepje bent lastig denk ik. Geef even aan als het wat later wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste John, Dank voor de feedback. Excuses dat we niet binnen de aangegeven tijd konden bezorgen ivm de drukte. Normaliter bellen we de klanten altijd op als het niet gaat lukken. Maar wellicht zijn wij u vergeten. Wij zullen dit voortaan scherper in de gaten houden. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
9 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Dank je wel en tot ziens weer. Groet, Team Kaneda

Judith
9 mei 2022

Altijd lekker en snel bezorgd! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Judith, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Halderman
8 mei 2022

Was weer super. De lekkerste sushi die er is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Vriendelijk dank en fijn dat het weer goed geluk is. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
8 mei 2022

Heerlijke pokebowls en geleverd op de afgesproken tijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia , Hartelijk dank en fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sonja
7 mei 2022

Smaakte weer heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
7 mei 2022

Was weer top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fatima
6 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fatima, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Olga
5 mei 2022

Beste Sushi in Haarlem, zonder twijfel.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Olga, Hartelijk dank voor de complimenten! Hier doen wij het voor. Tot ziens. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

brummel
5 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Geachte Klant, Vriendelijke dank voor de volle punten. Tot ziens. Grt Team Kaneda

Han
5 mei 2022

Heerlijk..niets om aan te merken

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Han, Dank voor de mooie woorden. Tot de volgende keer :) Grt, team Kaneda

J.F.M. Jongmans
4 mei 2022

Zoals altijd geweldig en verrukelijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best klant, Top dat u weer helemaal tevreden bent ! Dank u wel en op naar de volgende keer 😁 Met vriendelijke groet, team Kaneda

Khulood
4 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie scores ! Tot ziens. Grt Team Kaneda

Pieter
1 mei 2022

Wederom heurlijk gegeten, op tijd gebracht door uiterst vriendelijke personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Fijn dat je weer tevreden bent. Tot de volgende keer maar weer. Met vriendelijke groet Team Kaneda

rob
1 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, bedankt ! En tot gauw. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Patrick
1 mei 2022

Sushi is TOP! en bezorging keurig op TIJD!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrick, fijn dat alles weer top was. Tot de volgende keer. Grt Team Kaneda

Anoniem
1 mei 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank en tot ziens. Grt team Kaneda

S Payne
30 april 2022

Top sushi, altijd vriendelijke service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Mandy
30 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Thanks Mandy voor de mooie feedback ! Tot snel. Grt team Kaneda

Vera
28 april 2022

Eten was snel bezorgd. Één van de lekkerste poke bowls die ik gegeten heb. Sushi was ook lekker vers gemaakt. Top service!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Vera, Hartelijk dank voor de complimenten. Tot snel. Team Kaneda

Marga
28 april 2022

Super op tijd lekker gegeten bedankt

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Fijn dat het allemaal weer gelukt is. Dank voor de mooie score. Tot snel. Grt Team Kaneda

Eva
27 april 2022

En alweer echt fantastisch lekker gegeten. Nu grote bestelling, werd keurig allemaal op tijd geleverd. Iedereen onder de indruk van de kwaliteit. Nieuwe fans erbij!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Dank voor de mooie woorden en fijn dat jouw gasten ook lovend waren over onze kwaliteit. We zien jou en onze nieuw fans graag snel terug. Tot gauw. Grt Team Kaneda

Paul Allebes
27 april 2022

Ondanks dat we pas een dag later van de bereide waar konden genieten was de kwaliteit nog altijd onnavolgbaar. Zeker in vergelijk tot de concurrentie die we eigenlijk geen concurrentie kunnen noemen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Paul, Dank voor de lovende woorden. Het beste en lekkerste is de sushi op dezelfde dag op te eten. Maar omdat wij kakelverse producten gebruiken blijft ons sushi ook de volgende dag erg lekker. Onze rijst wordt ook minder snel hard. (Geheim van de kok) We weten uit benchmark dat er maar weinig sushitenten die dit zo kunnen aanbieden. U heeft de juiste conclusie getrokken 😁 Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Anja
26 april 2022

Heerlijke Sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anja, Dank voor uw feedback, we zien dat jij niet 100% tevreden was met de bezorging. Wellicht heeft het langer geduurd dan je van ons gewend bent. Excuus hiervoor. Wij streven ernaar om binnen de door ons aangeven bezorgtijd te leveren. Door extreme drukte kan het een keer voor komen dat we het niet halen. De volgende keer gaan we ons best doen voor jou. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mohee
26 april 2022

Een van de beste sushi restaurant.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Mohee, Dank voor het compliment, wij zijn ook uitgeroepen tot het beste sushi restaurant van Nederland 😉. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Liz & Ruby
25 april 2022

Super goede bezorging, eten goede temperatuur en kwaliteit. Hebben genoten! Gaan zeker weer opnieuw bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Liz & Ruby, Fijn dat alles goed is gegaan en jullie tevreden waren. Daar doen we het nl. voor! Hartelijk dank voor de mooie feedback. We gaan ook bij jullie volgende bestelling ons best doen 😁. Tot snel. Grt Team Kaneda

Joon
25 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joon, Dank voor de volle punten. Fijn dat je tevreden was. Tot snel Groet Team Kaneda

Brian
25 april 2022

Heerlijke sushi! Lekker vers en snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

T.J.
24 april 2022

Sushi was weer top, maar de bezorger was letterlijk en figuurlijk de weg kwijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor jouw feedback, fijn dat het gesmaakt heeft. Excuus dat je langer heeft moeten wacht dan normaal. Hopelijk komt dit nooit meer voor. Tot gauw, Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Tatsiana
24 april 2022

Today the delivery took too long: the bean even got cold. Sushi were tasty as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dear Tatsiana, Thanks for the feedback. We always do our best to deliver within the stated delivery time. but due to extreme rush it can sometimes happen that this does not work. We are very sorry that you had to experience this. Sorry for the inconvenience. We are happy to hear you’ve enjoyed the sushi. Kind regards, Team Kaneda

Pieter
24 april 2022

Wat een service, 35 minuten na de online bestelling werd het super verse heerlijke eten geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger. Ga vooral zo door!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Hartelijk dan voor de feedback. En fijn dat het weer lekker heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
22 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Dank voor de feedback. Tot ziens. Groet Team Kaneda

Elies Meijer
20 april 2022

Heerlijke sushi en perfecte bezorging; op tijd en wat warm moest zijn nog warm!👍🏻

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elise, Hartelijk dank voor de mooie review en fijn dat het goed is bevallen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mieke
19 april 2022

We zaten een beetje in tijdsnood en hadden gebeld of we de bestelling vroeger mochten ophalen. Dit was geen probleem. Erg goed geholpen bij het ophalen. Vorige keer was er ook iets fout gegaan bij het bestellen, dit was goed opgelost en ze hebben netjes contact opgenomen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mieke, Dank voor de mooie woorden, wij doen altijd ons best. Uiteraard binnen ons kunnen 😁. Fijn dat we u geholpen hebben. Tot de volgende keer weer, Met vriendeljjk groet, Team Kaneda

Jeroen Noë
18 april 2022

Lekker en vooral verse sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeroen,, Fijn dat je weer lekker hebt kunnen genieten van onze verse gerechten, dank voor de mooie feedback. Tot gauw weer. Team KanedA

J. Smit
18 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Danny
18 april 2022

Weer heerlijk mogen eten, en ook weer mooi optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danny, Fijn dat je weer lekker hebt kunnen genieten, dank voor de mooie feedback. Tot gauw weer. Team KanedA

Rob
17 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, Vriendelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
17 april 2022

Binnen 30 minuten geleverd en heerlijk gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Dank voor de mooie review, tot de volgende keer. Groetjes Team Kaneda

Joke koldenhof
17 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke, Dank voor de perfecte feedbackscore. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Ron de Feber
13 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ron, Dank voor de mooie feedback. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Miranda D
11 april 2022

Wederom heerlijke perfecte sushi en perfect op tijd bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Miranda, Vriendelijke dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Joke
11 april 2022

Heerlijke sushi bowl. Lekker en vol met ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Joke, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Inge
9 april 2022

Heel snel bezorgd op een zaterdagavond en zoals altijd weer heerlijk gegeten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, Dank je voor de mooie feedback. Fijn dat alles naar wens is. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Mariëlle
9 april 2022

Perfecte bowls!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Dank je wel en fijn dat u ons bowls lekker vindt. Tot gauw, Groet, Team Kaneda

René Bank
8 april 2022

toppers!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste René, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

Caroline
8 april 2022

Altijd heerlijk eten. Mooi optijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Caroline, Dank je wel voor de mooie score. Tot snel. Groet team Kaneda

Simone
8 april 2022

Altijd lekker eten bij Kaneda. Gisteren had ik een heerlijke en goed gevulde sushi bowl.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Graag gedaan en bedankt voor de complimenten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Laura
7 april 2022

Altijd heerlijk :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Laura, Fijn dat het weer top was. Dank voor de review en tot gauw Groet, Team Kaneda

Eugene Pijloo
6 april 2022

Dit bedrijf maakt de code voor de korting waar : De beste sushi van Nederland. De pokebowls waren super lekker en mega vers.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eugene, Dank voor de complimenten, wij zijn door onze klanten gekozen. En we zullen blijven presteren en ons verbeteren om de titel waar te maken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Miranda
5 april 2022

Heerlijke verse sushi. Goede en zeer vriendelijke bezorger!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Miranda, Dank voor de goede review. En super dat alles naar jouw wens was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
4 april 2022

Was weer heerlijk. Vooral de yakitori was super:)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Best Chris, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henk
4 april 2022

Heerlijke pokebowls.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henk, Dank voor de complimenten. Tor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
3 april 2022

Wederom weer heerlijk gegeten, levering exact optijd door een uiterst vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Fijn dat het weer gelukt is 😁 wij blijven ons best voor je doen. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bas
3 april 2022

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt en prima verpakt. Ook heel netjes op tijd afgeleverd. Wj bestellen hier altijd Sushi en zullen dat zeker blijven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, Hartelijk dank voor de complimenten ! Wij zijn blij dat het allemaal naar wens was. Tot de volgende keer ! Groet, Team Kaneda

Ik
3 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk voor de volle punten 😀 Tot snel. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Hannie de Gids
2 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hannie, Bedankt voor uw bezoek bij ons en deze mooie review. Tot gauw, wij zullen dan weer heerlijke verse sashimi voor u maken. Groet, Team Kaneda

Loes
2 april 2022

Heerlijk zoals altijd en perfecte service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor de perfecte review 😄! Tot ziens weer. Groet Team Kaneda

Tasja Voll
2 april 2022

De pokébowls zijn heerlijk! Snelle bezorging ook. Zeer tevreden.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tasja, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Super dat je tevreden bent met ons. Tot gauw weer ! Groet, Team Kaneda

Lu
1 april 2022

Altijd vers, op tijd! Ik bestel alleen nog maar hier!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lu, Dank voor de complimenten en voor ons een eer dat je alleen bij ons besteld 😊. Wij zullen altijd ons best door jou. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Romy
1 april 2022

Heerlijke sushi, erg vriendelijk personeel en begripvol. Zeker een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Romy, Dank voor de mooie review. En fijn dat je een goede ervaring had in onze zaak. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

MelB
1 april 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant,, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Woelinga
1 april 2022

👍👍👍

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
31 maart 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
30 maart 2022

Fantastisch

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Joke
30 maart 2022

Was prima in orde en werd erg snel bezorgd! Ik hoefde alleen geen wasabi, en dat zat er wel bij.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke, Dank voor jouw feedback. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Excuus dat er toch wasabi en sojasaus zijn bijgeleverd. Wij hebben onze collega’s hierop aangesproken. Wellicht hebben we door de drukte jouw opmerking gemist. We zullen hier scherper op letten. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Eva
28 maart 2022

Heerlijke sushi. Prijs voor beste sushi van Nederland volledig terecht. Zalm sushi echt de allebeste ooit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Dank voor de mooie feedback, fijn dat je genoten hebt van onze sushi. Tot de volgende keer maar weer :) Met vriendelijk goet, Team Kaneda

Hidde
28 maart 2022

Heel lekker en snel bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hidde, Dank voor de complimenten en fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Ashley
28 maart 2022

Pokebowls waren de lekkerste die ik ooit geproefd heb. En ondanks dat het weekend was was hij mooi optijd zoals gevraagd bezorgd. Echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, Hartelijk dank voor de lovende woorden, daar doen we het voor :) Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze poké bowls. De volgende keer sushi proberen ? Met vriendelijk groet, Team Kaneda

M.
27 maart 2022

Gyoza was helaas al aardig afgekoeld, verder qua smaak heerlijk! De sushi niks op aan te merken 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor u feedback. Excuus dat de Gyoza niet meer warm was, wij hebben onze medewerkers hierop aangesproken. Zij zullen voortaan hier extra op letten. Gelukkig hebben de andere gerechten goed gesmaakt. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Sam
27 maart 2022

Perfect!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sam, Dank voor de perfecte score :) Tot snel, Groet, Team Kaneda

E
27 maart 2022

Lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel voor de 5 sterren. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Eveline
26 maart 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, Dank voor de complimenten en fijn dat je tevreden was. Tot de volgende keer, Team Kaneda

Lo
26 maart 2022

Denk ik aan sushi , denk ik aan kaneda.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo, Dank voor complimenten. Tot snel Groet, Team Kaneda

Kim
26 maart 2022

Altijd vers en super lekker, de spicy tuna roll is echt een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Fijn dat je tevreden was, dank voor de mooie woorden. Tot snel weer. Groet, Team Kaneda

Brian
25 maart 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Sonja
25 maart 2022

Heerlijke sushi de lekkerste

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, Dank voor de mooie feedback. Tot ziens :) Groet, Team Kaneda

Marga
24 maart 2022

Super snel en erg lekker, dank

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Dank voor de mooie review. Fijn dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Meinema
24 maart 2022

Miste bakjes om de soja in te doen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor uw feedback. Wij leveren helaas geen bakjes om sojasaus in te doen. Stokjes, flesjes sojasaus, wasabi en gember zijn wel inbegrepen. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

M.sarfatij
23 maart 2022

Vandaag voor het eerst besteld. Alles wat ik besteld had was overheerlijk. Bestelling werd op afgesproken tijd besteld. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Super fijn dat je tevreden bent over ons. Dank voor de mooie woorden. Wij zien u graag snel weer terug. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Arend Velsink
23 maart 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Arend, Dank voor de 5 sterren :) Tot ziens. Met vriendelijk groet, Kaneda

Chris de Vogel
22 maart 2022

Was weer heerlijk. Ga zo door en tot volgende week:)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Dank voor de review, erg fijn dat je weer genoten hebt. Tot snel ! Groet, Team Kaneda

Monique
22 maart 2022

Super vers, enorm lekker en service precies volgens afspraak! Onze favoriet als we sushi willen bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monique, Hartelijk dank voor de mooie woorden. We doen ons best om jouw favoriet te blijven :) Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Eva
21 maart 2022

Heerlijke sushi, snel geleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Hartelijke dank voor uw complimenten. Hopelijk tot gauw. Groet, Team Kaneda

Pieter
20 maart 2022

Wederom de lekkerste Sushi van Nederland gegeten, bezorgt op tijd door een uiterste vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Dank voor de mooie woorden. En erg fijn dat u ons blijft steunen en tevreden bent met onze kwaliteit. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Bob
20 maart 2022

Voor de eerste keer hier besteld en het was heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bob, Dank voor de feedback. Eerste keer maar niet de laatste keer toch :) Fijn dat jij tevreden bent over ons. Tot snel ! Groet, Team Kaneda

Anoniem
20 maart 2022

Super snel geleverd en heerlijk van smaak

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie beoordeling. Tot gauw ! Groet, Team Kaneda

Alex
18 maart 2022

We hebben weer lekker gegeten bij de beste sushi restaurant van heel Nederland. Bezorger was heel vriendelijk! Top service 👍🏻

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Alex, voor de mooie woorden. Fijn dat jij tevreden bent met onze gerechten en service. Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marleen
18 maart 2022

Normaliter is de sushi echt top maar nu niet strak gerold. We hadden ook edamame genomen maar die waren niet goed gaar. Erg hard nog en daardoor niet lekker. Verbeterpunt voor de volgende keer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marleen, Excuus voor de mindere ervaring dit keer. Wij hebben onze chefs hierop aangesproken en zij zullen er voortaan beter op letten. Dank voor uw feedback, wij waarderen dit en zullen hier ook naar handelen en ons best doen. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pijloo Patricia
17 maart 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Patricia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pascale de vries
16 maart 2022

Prima, vriendelijk, netjes en lekker 😋 Denk dat bij de Gyoza , housin saus lekkerder zou zijn.( misschien moest ik dat apart bestellen, stond er eerlijk gezegd ook niet bij) . Dus zeker aan te bevelen 👍