Beoordelingen van Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recente recensies

5.0
Judith
gisteren

Snel en altijd lekker!

Marjan Oosterhuis
gisteren

Altijd heerlijk en goed verzorgd.

Dalila
21 januari 2022

I always take this kind of poke bowl. This time the avocado was hard like an apple. Really a shame.

Chichi
21 januari 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chichi, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat alles nog steeds naar wens is. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

MJ
20 januari 2022

Echt super vers en super lekker! Top! ( en ik ben kritisch)

Soraya oass
17 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Soraya, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zijn dat het eten naar wens was en op tijd aan u is afgeleverd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paul
17 januari 2022

Bezorginf duurde wat langer maar de kwaliteit maakte alles weer goed!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, bedankt voor uw beoordeling. In het weekend (vanaf vrijdag) komt weleens het voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet kunnen waarmaken vanwege alle sushi liefhebbers. Wist u dat wij een vooruitbestel knop hebben? Hier kunt u aangeven wanneer u uw eten bezorgd wilt hebben. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rob Speld
16 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, bedankt weer voor uw beoordeling! Tot de volgende keer! ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Frederiek Graadt van Roggen
16 januari 2022

Helaas zooo populair aan het worden dat bezorgtijden van 1,5 uur zelfs gebeld wordt dat t nog half uur later wordt… maar wachten meer dan waard!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Frederiek, bedankt voor uw beoordeling en uw geduld! Dagelijks doen wij ons best om de sushi en poké bowls zo vers mogelijk voor te bereiden (we zijn erg blij dat u dit ook zo ervaart!) en af te leveren. In het weekend (vanaf vrijdag) en de vele animo komt het weleens voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet waar kunnen maken. We hopen hier geen gewoonte van te maken. Nogmaals onze excuses en heel erg bedankt voor uw begrip. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Letty Baggerman
15 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Letty, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat het eten naar wens was en op tijd bij u afgeleverd is. Tot de volgende keer. Groeten, team Kaneda.

Loes
15 januari 2022

Bijna anderhalf uur gewacht , maar jullie hebben heel netjes gebeld dat het vanwege de drukte uitliep .Ook nog excuus van de bezorger . Dat was fijn . Alleen het extraatje omdat het zolang duurde zat er niet bij 😢😛

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor uw mooie review en fijn dat het goed gesmaakt heeft. Erg vervelend dat u gisteren lang moest wachten. Meestal lukt het ons om binnen een uur uw bestelling bij u thuis te bezorgen. In het weekend (vanaf vrijdag) komt weleens het voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet kunnen waarmaken. Ons oprechte excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Danielle
15 januari 2022

Erg goede sushi! Mijn nieuwe favoriet in Haarlem 😊 Supervers en zeer goede kwaliteit. Heb Kaneda al bij meerdere mensen aangeraden en ook zij zijn allemaal enthousiast. Kortom: aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danielle, hartelijk dank voor uw lovende woorden en dat u ons aanbeveelt bij anderen. Dat waarderen wij echt enorm. Nogmaals excuses dat wij een klein deel van uw bestelling waren vergeten. Gelukkig konden we dit heel snel nabezorgen zodat u niet te lang hoeft te wachten :) Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jim
15 januari 2022

Erg lekker gegeten. Pokebowls waren goed gevuld en de maki's waren vers. Bezorging was iets vertraagd maar daar werd ik netjes over gebeld.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jim, bedankt voor uw beoordeling. We doen dagelijks ons best om lekkere verse sushi en poké bowls voor te bereiden en dit tijdig te bezorgen. Vanwege de drukte lukt dit soms niet. Bedankt voor uw begrip en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marnix Groot
15 januari 2022

Hallo, dit was de eerste keer dat ik bij Kaneda bestelde. De smaak, kwaliteit van de ingredienten, presentatie, en prijs-kwaliteit verhouding zijn allen prima. Echter, alles (nigiri, grote en kleine rolls) is een maatje te groot--zeg 15%--dan het hoort te zijn. Ook waren sommige van de rolls zeer ongelijkmatig gesneden, sommige plakken 1.5 cm, andere bijna 2.5 cm. Het leek alsof er enorme haast was bij de bereiding, wat ik me uiteraard kan voorstellen van de vrijdag avond. Misschien belangrijk om te zeggen dat ik in 100en autenthieke Japanse restaurants rond de wereld heb gegeten, inclusief Japan zelf, dus ik denk dat ik wel een oordeel kan/mag vellen. Ik ben net na 20 jaar buitenland teruggekeer naar Nederland en misschien is het zo dat de grootte van de sushi simpelweg is wat mensen hier verwachten en simpelweg de standaard is geworden? Ik ga Kaneda in de toekomst zeker nog een keer proberen--nogmaals de kwaliteit is echt prima. Succes in de toekomst!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marnix, Dank voor u mooie en uitgebreide feedback. Wij vinden het heel erg prettig om van een kenner cq. fijnproevers een beoordeling te krijgen. Wij zijn dan ook erg blij om te lezen dat u ons kwaliteit/smaak goed vindt. En het klopt inderdaad dat de authentieke Japanse Sushi heel anders is. U kunt gerust zeggen dat de Sushi hier "Vernederlands" is. Vergelijkbaar met Chinees eten hier in Nederland. Uw opmerking over het onregelmatige snijwerk gaan we meenemen, dit had beter gemogen. Tot gauw en wij zien uw oordeel weer graag tegemoet. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Sacha Schouten
15 januari 2022

Eten was heerlijk!!!! Bezorging was half uur later. Daar was netjes over gebeld.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sacha, bedankt voor uw beoordeling. Er waren op deze dag heel veel sushi liefhebbers die op hetzelfde moment wilden eten. We hebben dit zo snel mogelijk proberen voor te bereiden en te bezorgen. We zijn blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Helen
14 januari 2022

Heerlijk. Lekker vers. Via mail bezorging tijd door gekregen en klopte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Helen, bedankt voor uw beoordeling en goed om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Saskia
14 januari 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi en top bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Saskia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. ;) Groeten, team Kaneda Sushi & Bowls.

Y.G.
13 januari 2022

Eerste keer besteld en uitermate tevreden. Top kwaliteit! Verse vis, genoeg soja, wasabi, gember: alles van goede kwaliteit. Aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze mix for 2 people is ook een echte aanrader! U kunt het vergelijken met een proefbox voor 2 personen: verschillende soorten sushi om lekker van te genieten. We zijn blij dat u tevreden bent en zien u graag snel weer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Sanne Sigterman
13 januari 2022

Best shusi in Haarlem snel bezorgt van topkwaliteit heeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sanne, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt, inclusief de crispy/crunch toppings. ;) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Theo
11 januari 2022

Heerlijk gegeten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Theo, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

S Krooder
10 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Krooder, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Rob
10 januari 2022

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk vers en van uitstekende kwaliteit. Tot de volgende keer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, bedankt voor uw beoordeling en we zijn blij om te horen dat het eten u wederom heeft gesmaakt. Als team zullen wij ons best blijven doen om de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Halderman
9 januari 2022

Was weer super. Keurig bezorgd. Verse goede sushi. De beste in de regio!! Ga zo door. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Halderman, bedankt voor uw beoordeling. Het doet ons heel veel deugd om een compliment te krijgen van een vaste klant als u. We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Oliver
9 januari 2022

Beste Sushi in Heemstede/Haarlem!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Oliver, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof! We gaan ons best blijven doen om de beste te blijven in Haarlem/Heemstede. ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ashley
9 januari 2022

👍 goed

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ashley, bedankt voor uw beoordeling en compliment. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowl.s

Jacob Verloop
9 januari 2022

met afstand de beste sushi van Haarlem, heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jacob, bedankt voor uw beoordeling en uw vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
8 januari 2022

Ondanks hevige regen was de uiterst vriendelijke bezorger op tijd om wederom het heerlijke eten te brengen. Alles was top en vers, voor de derde keer de Chrispy Maguro Wasabi Cracker besteld deze zijn zo ongelofelijk lekker. Maar ook de Kenedafornia salade en de Crispy Crunch Uramaki mogen er zijn. In een woord alles was HEERLIJK.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Pieter, bedankt wederom voor uw beoordeling en uw woorden met lof. Onze collega's bereiden nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme verse sushi en poké bowls voor. De crispy crackers zijn ook echt een delicatesse: met één hap een smaakexplosie in uw mond! Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Either
8 januari 2022

Altijd goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Either, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat u lekker van het eten heeft mogen genieten en een fantastische avond heeft gehad. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chantal
8 januari 2022

Voor de 2e keer besteld en in een woord TOP! Bezorging mooi op tijd, poke bowl was heerlijk en dan de crispy crunch uramaki een echte aanrader! Ons gezin heeft heerlijk gegeten…

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chantal, bedankt voor uw beoordeling en dat u wederom bij ons heeft besteld. We zijn blij om te horen dat het eten u en u familie heeft gesmaakt. Onze special rolls zijn ook een echte aanrader! U zult er niet teleurgesteld van raken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Frans B
8 januari 2022

Heerlijk eten, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Frans, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Linda
7 januari 2022

Werd precies op tijd gebracht, kreeg nog netjes een mail dat het eten onderweg was! Het was heerlijk!! Goede kwaliteit, vers, net als op de foto’s, complimenten en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Linda, bedankt voor uw beoordeling en uw complimenten! We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Het team streeft er dagelijks naar om mooie sushi en poké bowls te maken. Wat u op onze website ziet is ook wat u van ons kunt verwachten. :) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paul
7 januari 2022

Prima eten en nette bezorging

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Madelon
7 januari 2022

Heerlijke verse sushi. Bezorging was sneller dan verwacht, dat werd ook aangegeven in een mail.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Madelon, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het eten naar wens was en tijdig aan u is geleverd. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Menno van den Berg
7 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Menno, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
3 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kim, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rob
3 januari 2022
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Bas
3 januari 2022

Echt heerlijke sushi en keurig en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Bas, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten naar wens was en tijdig is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Irena Aleksic
2 januari 2021

Ik word superblij van jullie! Bedankt dat jullie bestaan!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Irena, Dank voor uw lovende woorden. Wij zijn ook blij dat u ons klant bent :) Nog excuses dat uw bestelling op oudjaarsavond veel te laat is geleverd. Super lief dat u ons nog 5 sterren geeft voor de bezorging. Dank voor uw begrip ! Groet, Team Kaneda

Loes
2 januari 2021

Heerlijke sushi maar graag op de website vermelden dat sojasaus , wasabi en gember er niet automatisch bij zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor uw beoordeling. En fijn dat het gesmaakt heeft. Sojasaus, wasabi en gember is in begrepen als u sushi of sashimi bestelt. Bij de Pokebowls doen wij alleen sojasaus erbij. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Selcuk
2 januari 2021

Was lekker ruime porties. Lekkere sushi en bowls. Denk wel een nieuwe favo voor mij.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Selcuk, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de sushi & poké bowls u hebben gesmaakt. Dagelijks bereidt onze keuken met plezier het eten voor en we proberen dit dan zo snel mogelijk bij u te bezorgen voor een optimale beleving. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Willem
1 januari 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Willem, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Liesbeth
1 januari 2021

helemaal top, superlekker! Ik ben fan!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Liesbeth, dank voor uw beoordeling en uw love woorden. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Jenny
1 januari 2021

Het is zoals gewoonlijk weer heerlijk! Snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jenny, bedankt voor uw beoordeling en uw lieve woorden. We zijn ook blij om u als klant te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Nazim
31 december 2021

Beste wakame zonder sla ooit

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Nazim, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat de sushi en de chuka wakame naar wens was. ;) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Tessa
31 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tessa, bedankt voor uw beoordeling. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Thomas
31 december 2021

Super goede service en kwaliteit sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Thomas, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Hier doen wij het als team Kaneda voor: lekker eten maken, zodat u ongestoord kunt genieten. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rex Wijngaard
31 december 2021

Echt wederom Top geregeld en super kwaliteit. Een zeer tevreden klant. Fijne Jaarwisseling.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rex, bedankt voor uw beoordeling. Nog de beste wensen en veel gezondheid en geluk aan u en uw naasten. We zijn erg blij om te horen dat het eten naar wens was en hopen dat u ook een prettige jaarwisseling heeft gehad. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Monica
31 december 2021

Food is very good and it was nice to have delivery.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Monica, thank you for your review. We are happy that you liked our sushi and that it was delivered on time. Every day our Kaneda crew is preparing the sushi and poké bowls with a lot of passion, so customers can enjoy the food. Until next time! Kind regards, team Kaneda Sushi & Bowls.

Martin
31 december 2021

Het hadden 5 sterren kunnen zijn als de dumplingen en springrolls warm waren. Ik denk dat de bezorger onderweg even een pitstop heeft gemaakt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Martin, bedankt voor uw beoordeling. We hadden wat minder bezorgcapaciteit door uitval van een aantal bezorgers. Hierdoor was het bezorgen iets minder snel dan u normaal gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Bruce
30 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Bruce, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

.
29 december 2021

Goede kwaliteit! Erg lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Anne
29 december 2021

Heerlijke sushi! Aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anne, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Pieter
29 december 2021

Dank jullie wel voor wederom het super lekkere eten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, dank voor uw beoordeling. Graag gedaan en u bedankt weer voor het bestellen! Tot snel. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Zeitler
28 december 2021

Deze keer was de sushi minder zorgvuldig in elkaar gezet en gesneden. De edamame was minder van kwaliteit en te zout. Verder genoten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Zeiter, bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen onze collega's hierop attenderen. Omtrent de edamame: wij hebben klanten die zoal meer of minder zout hierop willen hebben. Indien u minder zout wilt, kunt u in de omschrijving bij het afrekenen plaatsen. Dan zullen onze collega's hiermee rekening houden. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Hes
28 december 2021

Zag er prachtig uit en het smaakte heerlijk. Ontzettend aardig personeel.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hes, bedankt voor uw beoordeling. Dagelijks maken wij met plezier verse sushi & poké bowls. We zijn daarom ook erg blij dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Caroline
27 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Caroline, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Liesbeth
26 december 2021

De luxe sushi kerstbox was echt heerlijk! Extra mooi opgemaakte versie, heel feestelijk. Heel fijn ook om niet te hoeven koken. Het was een groot succes. Volgend jaar weer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Liesbeth, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het u opgevallen was dat de sushi box extra feestelijk was opgemaakt. :) En het belangrijkste: dat het eten goed heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Jeroen Noë
26 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jeroen, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Esther
26 december 2021

Erg erg erg lekker. Overdadig en vers. Jammie!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Esther, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Anja
26 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anja, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

J. Koldenhof
26 december 2021

Helemaal tevreden

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste mevrouw Koldenhof, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paulo
26 december 2021

We hebben een kerstboom besteld via de app. Handig, snel, accuraat. Bestelling zelf opgehaald. Zoals altijd ( we zijn vaste klanten sinds de opening) alles lekker vers en mooi verzorgd. Als verrassing en om het extra feestelijk te maken gratis wakame salade meegekregen. Feestelijk is het altijd wanneer we bij Kaneda zijn.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paolo, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat de kerstboom die u heeft besteld, mooie kerstballen en versieringen hebben gehad. ;) We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en dankbaar u als klant te mogen hebben. We blijven ons best doen om dagelijks lekkere sushi & poké bowls te maken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Anneke
25 december 2021

Snel en lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anneke, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten naar wens was en tijdig is bezorgd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Pascal
25 december 2021

Jammer dat ze de helft vergeten waren, maar na n belletje kwam dat toch nog goed. En hebben we met 5 maan heerlijk zitten smullen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascal, Dank voor jouw review en fijn dat het allemaal heeft gesmaakt. Nogmaals excuus dat onze bezorger 1 tasje was vergeten af te geven. Hij dacht namelijk dat deze bij een andere bestelling hoorde. Na uw telefoontje hebben wij hem ook gebeld en direct terug gestuurd naar jou. Hopelijk duurde dat niet al te lang. Fijne kerst nog en tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Natascha
25 december 2021

Lekker eten. Dag van te voren besteld en werd mooi op tijd bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Natascha, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Daan
24 december 2021

Top sushi snelle levering!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Daan, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Koen
24 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Koen, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marcel
23 december 2021

Super lekker. De lekkerste in Haarlem. 😁👌

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marcel, bedankt voor uw feedback. We zijn erg blij dat het eten en de bezorging naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Lynn
22 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lynn, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Derk
22 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Derk, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Cynthia
22 december 2021

Altijd heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Cynthia, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Annemieke
22 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Annemieke, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Michelle
22 december 2021

Zeer tevreden! Echt lekkere sushi! Snelle bezorging. Ik vind het waar voor mijn geld en ben graag klant.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Michelle, bedankt voor uw feedback. Dagelijks doen wij ons best om verse sushi & poké bowls voor te bereiden aan onze klanten, zodat zij hier lekker van kunnen genieten. Wij zijn daarom erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en u als klant te mogen ontvangen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Lynn Admiraal
20 december 2021

Echt heerlijke sushi, niet goed voor mijn studenten portemonnee, maar ik blijf hier zeker bestellen!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lynn, bedankt voor uw beoordeling. Voor een student is het extra belangrijk om goed te eten en te drinken, zodat jullie beter kunnen concentreren wanneer er lange dagen gemaakt moet worden voor een deadline/tentamen. Een beetje ontspanning hoort er ook bij om goed op te laden. Succes met de studie en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Natascha
20 december 2021

Zo lekker en vers! Grote stukken sushi ook!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Natascha, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te eten dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Richard
20 december 2021

Het was weer super, nu was de spicy tonijn ook precies goed en niet te spicy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat het eten naar wens was. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Scholten
20 december 2021

Smaakvol, vers en op tijd aangeleverd. Complimenten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Scholten, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Leon
19 december 2021

Great sushi and on time delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Leon, thank you for your feedback. We are happy you liked our sushi. Until next time! Kind regards, team Kaneda Sushi & Bowls.

Simone
19 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

HI Simone, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Peter van der Hoeven
19 december 2021

Complimenten voor de versheid en vooral de warmte en knapperigheid van de gefrituurde grote garnalen. Ook de verpakking was top en de bezorging to the point vooral als het gaat om warme gefrituurde producten, directe levering met dit soort producten is van belang.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Peter, bedankt voor uw beoordeling en uw complimenten! Als team, doen wij dagelijks ons best om mooie/verse sushi en poké bowls voor te bereiden aan onze klanten. We proberen altijd om de tijd dat wij onze warme gerechten maken en het momenten van afleveren zo kort mogelijk te houden, zodat u en alle andere liefhebbers kunnen genieten van ons eten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Faruk
19 december 2021

Op tijd en weer lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Faruk, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten u heeft gesmaakt en op tijd is afgeleverd. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Joke
18 december 2021

Sorry, de warme dingen waren lauw. Verder was alles Heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joke, bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat de warme gerechten lauw bij u terecht zijn gekomen. We hebben dit doorgegeven aan de keuken om hier extra op te letten. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Hanneke
18 december 2021

We hebben wederom zalig gegeten. De sushi van Kaneda is wat ons betreft de beste in Haarlem!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hanneke, dank voor uw beoordeling en tevens de complimenten! Onze collega's doen dagelijks hun beste om mooie lekkere sushi & poké bowls voor te bereiden en tijdig te bezorgen. We zijn erg blij dat de sushi u heeft gesmaakt en zien u graag snel terug. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chris de Vogel
18 december 2021

Heerlijk gegeten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten weer naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Meloni
17 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Meloni, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

An
17 december 2021

Lekker sushi en wakame

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi An, dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten u heeft gesmaakt. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marloes
17 december 2021

Heerlijke bowls, elke keer eet ik weer met smaak

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marloes, dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de poké bowls naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Lieke
16 december 2021

OMG HET WAS WEER FOCKING LEKKER KILL groetjes

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lieke, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls,.

Hafsa
15 december 2021

Heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hafsa, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

faatje
15 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Faatje, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Tijs
14 december 2021

Zo als altijd weer super!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tijs, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat alles weer naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Emma Grotendorst
12 december 2021

Sushi was lekker maar helaas was de kip en pastei nagenoeg koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Emma, dank voor uw beoordeling. We hebben uw feedback doorgegeven aan onze sushi chefs en bezorgers, zodat u de volgende keer warme gerechten krijgt zoals u gewend bent. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd!!!
12 december 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat alles naar wens was en zien u graag weer snel terug. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paul Raam
12 december 2021

Goede kwaliteit en lekker vers.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, dank voor uw beoordeling. We zijn dagelijks bezig om lekkere sushi en poké bowls te maken en zijn daarom erg blij met uw feedback. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Diana van Roon
12 december 2021

Sushi rijst mag iets steviger; sushi’s vielen snel uit elkaar en wij hadden van de sushi’s pittige tonijn besteld maar deze was helemaal niet pittig; saus vergeten erop te doen misschien??

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Diana, dank voor uw beoordeling. We zullen onze sushi chefs attenderen om de sushi rollen strakker te rollen. We hebben de spicy tuna iets minder pittig gemaakt, omdat veel klanten dit als te pittig ervaren. Indien u dit pittiger wilt, zou u dit in het opmerkingen veld aan willen geven? Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

M
11 december 2021

Sushi was lekker! Voor de volgende keer is het fijner als de sushi iets steviger is gerold.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw bericht. We hebben uw feedback doorgegeven naar onze keuken. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Helen.
11 december 2021

Super snel en heel lekker. Dank.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Helen, bedankt voor uw beoordeling. We maken de sushi en poké bowls dagelijks met heel veel plezier voor mensen zoals u. U bedankt voor de woorden met lof. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Gerald
11 december 2021

Prima sushi en op afgesproken tijd gebracht.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Gerald, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en op het afgesproken tijdstip bij u is afgeleverd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Claudia
11 december 2021

De heerlijkste verse sushi, en dan die chicken yakitori, echt een aanrader! Weer voor herhaling vatbaar!! In het verleden ook pokebowls besteld, supervers en lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Claudie, bedankt voor uw beoordeling. We zijn constant bezig om de ervaring van onze sushi en pokébowls te verbeteren. We zijn daarom ook erg blij met uw feedback. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Eveline
11 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Eveline, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Ilse van Gasteren
11 december 2021

De sushirijst was echt niet lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ilse, bedankt voor uw beoordeling. We zijn dagelijks bezig om onze sushi en pokébowls te verbeteren. Recent gebruiken we andere sushi rijst waarvan we de kwaliteit van de sushi beter kunnen garanderen. We zien u graag terug om dit zelf nogmaals te ervaren. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Gerard
11 december 2021

Was heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

HI Gerard, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Eva
10 december 2021

Lekker, echter hele lange bezorgtijd. Meer dan 1,5 uur. Ben het niet gewend.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Dank voor jouw beoordeling, ik heb even terug gekeken in het systeem en zag dat er bij uw bestelling per ongeluk een latere bezorgtijd was aangeklikt dan we normaal zouden doen. Waarschijnlijk was dit een foutje geweest bij ons. Hoewel de wachttijden op vrijdag, zaterdag en zondag wat langer zijn is het zeker niet de bedoeling dat u meer dan 1,5 uur moet wachten op uw bestelling. Onze oprechte excuus voor het ongemak, wij nemen zsm contact met uw op. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Jonkheer Languedoc
10 december 2021

Uitstekende sushi en sashimi. Personeel zat duidelijk zichtbaar te flirten met mijn dochter

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jonkheer Languedoc, dank voor uw beoordeling. Wij hechten veel waarde aan respect tonen voor klanten en elkander. Wij hopen dat u en uw dochter dit niet als vervelend hebben ervaren, indien dit toch het geval was ons oprechte excuses. Wij hebben ons personeel hierop aangesproken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls.

sanne-marije smelt
10 december 2021

top! snel bezorgd, goede kwaliteit!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sanne-Marije, dank voor uw beoordeling. We blijven dagelijks ons best doen om mooie, lekkere sushi en poké bowls te maken. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

R
9 december 2021

Hele lekkere pokebowls! De standaard portie kip is wel weinig maar als je extra kip neemt is het precies goed. Het zou ook mooi zijn als ze open waren voor lunch.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw beoordeling. We zullen dit doorgeven aan de keuken. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Mo
9 december 2021

Altijd een goede service en lekker eten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mo, bedankt voor uw beoordeling. Ook bedankt voor uw tip dat de crunch chicken roll niet als keuze geselecteerd kan worden wanneer je spaarkaart vol is. Dit zal zo snel mogelijk worden toegevoegd. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Frank
9 december 2021

Heerlijk verse sushi;s

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Frank, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

RMD
6 december 2021

Voor het eerst besteld, goede ervaring.Alles supervers, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi RMD, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Han Heijn
5 december 2021

goede kwaliteit,vriendelijke bediening

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Han, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Ellen
4 december 2021

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ellen, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Meghan
4 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Meghan, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Tessa
4 december 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tessa, bedankt voor uw beoordeling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Helen
3 december 2021

Helaas werd onze bestelling niet geleverd op de in de mail genoemde tijd. Maar de kwaliteit van de gyoza en sushi was top.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Dank voor uw bestelling vandaag en wat fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Erg vervelend dat u langer moest wachten dan aangegeven was. Het systeem waarop wij de orders binnen krijgen had vandaag wat kuren. Bij een aantal orders kregen wij geen melding binnen. U was een van de gedupeerde klanten. Ons oprechte excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
3 december 2021

Was weer Fantastisch.👍🏼

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Sharon
2 december 2021

Heerlijke sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sharon, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat de sushi heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

C.P.
1 december 2021

Heel goed, aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste C.P., bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Joella
1 december 2021

Heerlijk verse sushi, pokebowls en meer! Uitstekende kwaliteit en ik bestel hier regelmatig. Leuk spaarsysteem en altijd goede kortingscodes! Snel bezorgd! Beste in Haarlem!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joella, bedankt voor uw beoordeling en uw love woorden. We doen dagelijks ons beste om mooie sushi en poké bowls aan ons klanten voor te bereiden. We zijn erg blij dit van u te horen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marjan Oosterhuis
29 november 2021

Heerlijke sushi, altijd goed verzorgd en bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marjan, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten en bezorging naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Roald & Bianca
29 november 2021

Wow! Wat was dit goed en lekker!! Alle sushi onwijs vers, alles keurig verpakt, leuke bezorger en ook nog eens op tijd geleverd! Hebben we nog 'n verbeterpuntje? Ach, misschien niet zo veel op de edamamme boontjes (of helemaal geen zout?)? Maar verder 2 genoten sushiliefhebbers, die zeker vaker gaan bestellen bij Keneda!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

HI Roald & Bianca, bedankt voor jullie feedback. Wist u dat we bij het afrekenen van uw bestelling een opmerkingen veld hebben? Daar kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u de Edamame zonder zout wilt hebben en dan zorgen wij tijdens het bereiden dat wij dit er niet overheen doen. :) Fijn om te horen dat het eten jullie heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

du Mont
28 november 2021

Zoals altijd heerlijk! Succes!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Du Mont, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Pieter
28 november 2021

Wederom op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger, bij elke bestelling verbaas ik mij weer wat je ook besteld alles is heerlijk, je proeft de versheid en dat het met liefde is klaar gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Pieter, bedankt voor uw beoordeling. Men zegt niet voor niets: liefde gaat door de maag! ;) Dank dat u ons de mogelijkheid biedt om onze liefde en passie voor het maken van sushi & poké bowls aan u mee mogen geven. We blijven uiteraard ons best doen om aan uw maatstaven te blijven voldoen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Anoniem
28 november 2021

Ik kan niets anders zeggen dan… wauw…. Wat een service en klantvriendelijkheid! Het eten is geweldig maar de service… ik ben sprakeloos, heel veel bezorgdiensten kunnen echt wat van jullie leren. Door de enorm drukte ivm Black Friday een klein foutje in de bestelling.. hebben zij dit bijzonder goed opgelost. Het werd direct nabezorgd in een zeer korte tijd… een product die veel meer waard was dan dat zij waren vergeten gratis gekregen. Er werd gebeld dat de bezorger opnieuw onderweg was, en zowel mondeling als op papier heel vaak excuses gekregen voor iets heel kleins! Daarbij ook nog korting gekregen voor de volgende bestelling. Wij bestellen echt vaak maar wat zijn jullie enorm goed… ga zo door en wij zullen alleen nog maar bij KanedaHaarlem sushi bestellen! Bedankt weer voor de heerlijke maaltijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling en lovende woorden. Voor ons hoort sushi en pokébowls eten een beleving te zijn: Gemakkelijk online bestellen of zelf ophalen om hier vervolgens lekker alleen of samen van te genieten. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Alles super
27 november 2021

Lekker en snel bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant,, dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat Alles Super 😄 was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Abigail
27 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Abigail, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het allemaal heeft gesmaakt en we zijn u graag weer snel terug! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Koch
26 november 2021

Om 1850 besteld. Zou 2010 komen. Ik snap door drukte ruim 60 min. Maar bestelling kwam pas om 2035. Dus bijna 2 uur op bestelling gewacht. Nooit meer Kaneda. Ik wil niet bijna 2 uur op mijn eten wachten waar ik toch genoeg voor betaal. Aan wie het ook ligt dit is niet netjes.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Koch, erg vervelend dat u lang heeft moeten wachten. Dit is uiteraard niet netjes. Wij doen ons best om rond het aangegeven tijdstip de bestelling af te leveren. Maar door de extreme drukte op Black Friday waren de levertijden langer dan wat u normaal van ons gewend bent. Ons oprechte excuses hiervoor. Hopelijk geeft u ons nog een kans om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls.

F. Zeitler
26 november 2021

Zoals altijd weer een feestje en heerlijk gegeten. Top dat er nu ook bij ons bezorgd kan worden

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi F. Zeitler, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Monique
26 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Monique, bedankt voor uw beoordeling! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chris de Vogel
26 november 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling en tot de volgende week! ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

sanne-marije smelt
23 november 2021

goede rijst! geen uitgedroogde hap. Goed gevulde pokebowl, niet teveel rijst. De crispy gamba's waren ze vergeten, maar werden direct met excuses en een extra gamba nageleverd :) Ook goede kwaliteit, niet tot rubber gekookt, dun krokant laagje. Top! ik ga zeker nog eens hier bestellen :) Samen met sushichef de enige goede kwaliteit sushi in haarlem :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sanne-Marije, bedankt voor uw beoordeling. Wij bereiden dagelijks onze sushi en poké bowls vers voor en dit doen we met heel veel plezier. Nogmaals dank voor uw geduld en we zien u graag weer snel terug! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Dave
22 november 2021

Altijd lekker eten en vriendelijk personeel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Dave, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Aat Steenkist
22 november 2021

Het was prima zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Aat, bedankt voor uw beoordeling. Onze speciall rolls zijn ook echte aanraders. Hier heeft u zelf de keuze of u gepaneerde garnalen of california base als binnenkant wilt hebben. Vervolgens kunt u zelf een lekkere buitenkant kiezen. De Soft Shell Maguro (Tonijn) Roll is een echte aanrader. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

LUCAS
22 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi LUCAS, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Miks
21 november 2021

Super vers, snelle levering en zoals altijd erg smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Miks, bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het eten en bezorging naar wens was. Hier doen wij het als team voor: om onze klanten te voorzien van lekkere sushi en poké bowls! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rob
21 november 2021

Heerlijke sushi, jammer dat jullie niet in Bennebroek bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, bedankt voor uw beoordeling. Bennebroek is momenteel iets te ver voor onze fietsbezorgers. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om het eten zelf op te komen halen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Pieter
21 november 2021

Wederom weer heerlijk gegeten, uiterst vriendelijke bezorger was zo als gebruikelijk op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Pieter, bedankt voor uw beoordeling. We krijgen heel veel energie van uw woorden met lof. Wij zullen ons best blijven doen om tijdig verse sushi aan u af te leveren. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Tijs
21 november 2021

Top!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tijs, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten u gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Jeffrey Neeven
21 november 2021

Het was weer even geleden, maar het was weer top. Heerlijk gegeten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jeffrey, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het allemaal naar wens was en de chef is je zeker niet vergeten! ;) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Vacher
20 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Vacher, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chris de Vogel
20 november 2021

Wederom heerlijke sushi. Volgende week weer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling en tot de volgende week! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Anoniem
19 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Anoniem, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat het gesmaakt heeft en we zien u graag weer snel terug! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Astrid
19 november 2021

Een beetje vroeg afgeleverd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Astrid, bedankt voor uw beoordeling. Wij doen dagelijks ons best om op het afgesproken tijdstip uw bestelling af te leveren. In verband met de drukte lukt dit soms niet. We zullen hier op letten. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

faatje
19 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Faatje, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Joram
18 november 2021

Vriendelijke mensen en heerlijke sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joram, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het wederom gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Evgeny Brover
18 november 2021

Best sushi in Haarlem!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Evgeny, bedankt voor uw feedback. Gisteren wilden meerdere mensen op hetzelfde tijdstip hun eten bezorgd hebben. We hebben dit zo efficient mogelijk proberen in te plannen met onze bezorgers, zodat de klanten hier zo min mogelijk last van zullen hebben. Dit lukt soms niet. Onze excuses dat we uw bestelling niet op het gewenste tijdstip af hebben kunnen leveren. We zijn blij dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Jeroen Noë
15 november 2021

Lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jeroen, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u het lekker en vers vond. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rob
14 november 2021

Dit is veruit de beste sushi afhaal die ik ken. De vis en super vers en de sushi is rijkelijk belegd. Personeel is ook vriendelijk en de bestelling is snel uitgeserveerd. Tot de volgende keer 🍣🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Rob, bedankt voor uw beoordeling! Het was ons een genoegen om lekkere sushi voor u te maken. Heeft u onze Poké bowls al eens geprobeerd? U zult hier niet teleurgesteld van worden. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Hans
14 november 2021

Zeer goed verzorgde en smakelijke sushi. Lekker vers goede hoeveelheden . Een absolute aanrader.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Hans, hartelijk dank voor uw beoordeling! We blijven ons best doen om dagelijks heerlijke sushi en poké bowls te maken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Richard Meijboom
14 november 2021

Was weer top, alleen de spicy tonijn was eigenlijk een beetje te spicy waardoor je de tonijn niet meer proefde

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw feedback. De tonijn van de spicy tuna wordt dagelijks vers gesneden en gemarineerd door onze sushi chefs. We zullen aan hun doorgeven om de spicy tonijn niet al te pittig te maken. Indien men dit toch wilt, kunnen ze dit in de opmerkingen zetten. Nogmaals dank voor uw feedback Richard en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Natasha de Vries
13 november 2021

Heerlijk gegeten en zeer klantvriendelijke sight om te bestellen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Natasha, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat de sushi naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Emma Grotendorst
13 november 2021

Nog net geen 5 sterren want er moet ruimte blijven voor verbetering Maar heerlijk gegeten 👍

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Emma, dank voor uw beoordeling. Wij zijn het met u eens dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom dagen we elkaar dagelijks uit om efficienter en beter met elkaar samen te werken. Zo houden we elkaar lekker scherp om mooie sushi en poké bowls te maken. Tot de volgende keer en laat ons vooral weten wat u van het eten vond! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Bernice
13 november 2021

Eten was weer heerlijk maar de bestelling kwam meer dan een half uur te laat. Werd wel over gebeld, dat was fijn zodat we er een beetje rekening mee konden houden.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Bernice, bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen dagelijks om lekkere sushi & poké bowls te maken en op tijd af te leveren. Door de drukte kan het soms zijn dat we niet op tijd kunnen bezorgen als aangegeven. Wij proberen klanten hier altijd over te informeren wanneer men hun eten kan verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Tessa
13 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tessa, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat het u allemaal heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chris de Vogel
12 november 2021

Heerlijke sushi. Aanradertje

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Niets is beter dan mond-tot-mondreclame. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Ron de Feber
12 november 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ron, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

ELFERINK
12 november 2021

GEWQELDIG

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Elferink, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het allemaal naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Richard Meijboom
11 november 2021

Het was weer voortreffelijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het allemaal heeft gesmaakt. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

n.n.
11 november 2021

heerlijk gegeten, was echt top kwaliteit !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag n.n., dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Monique
9 november 2021

De sushi was weer voortreffelijk en de bezorging volgens afspraak.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Monique, bedankt weer voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het allemaal naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

rosalie van veldhuizen
8 november 2021

Huis was moeilijk te vinden, maar een erg vriendelijke bezorger kwam t uiteindelijk brengen. Sushi was ook echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Rosalie, bedankt voor uw beoordeling. Nogmaals dank voor uw geduld, zodat de bezorger uw adres kon vinden. Hij heeft in ieder geval een stukje van de buurt mogen verkennen . ;) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Eric
8 november 2021

Prima Sashimi en Poke Bowl besteld, opgehaald, stond keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Eric, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de Poké bowl en sashimi heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Erna Geerlings
7 november 2021

Heerlijke gerechten, de 1e keer Edamame besteld!! Advies, bestel bij kaneda!!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Erna, bedankt voor uw beoordeling! Wat ook een echte aanrader is zijn onze Poké bowls, een hiervan kunt u zelf een Poké bowl samenstellen, waaronder edamame. Deze zijn wel al zonder schil, waardoor u gelijk de Poké bowl op kunt eten. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chantal
7 november 2021

1e keer hier besteld. Bezorging mooi op tijd. Sushi en Poke bowl erg lekker! De mooie recensie laatst in de krant over dit restaurant klopt helemaal! Trots dat wij ook zo’n goed restaurant hier in Schalkwijk hebben! Bestellen zeker weer een volgende keer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Chantal, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn erg blij om te horen dat de sushi en poké bowl naar wens was en dat u de tijd heeft genomen om de recensie over ons in de krant te lezen. Wij proberen onze liefde voor sushi en poké bowls dagelijks over te brengen naar onze klanten. Dit doen wij door dagelijks alles vers voor te bereiden, zorgvuldig de producten in te pakken en te laten bezorgen door een van onze bezorgers. Probeert u ook eens onze sushi mix voor 2 of onze special sushi mix voor 2. Het laatstgenoemde kunt u zelf een uramaki naar keuze selecteren en een special roll naar keuze kiezen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Pieter
6 november 2021

Wederom was de Crispy crunch uramaki Sushi double box en de Kanedafornia salade weer top!! Voor het eerst Crispy Tuna wasabi cracker’s erbij gedaan was zijn deze lekker!!! Al dit lekkers werd op tijd gebracht door een uiterst vriendelijke bezorger.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Pieter, bedankt weer voor uw mooie beoordeling! We maken dagelijks met plezier mooie sushi en poké bowls voor klanten zoals u en we zijn erg blij dat dit wordt opgemerkt. Nogmaals dank en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Lieke
5 november 2021

FOCKING LEKKER KILL

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lieke, bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Pieter
1 november 2021

Het was wederom weer top kwaliteit! En super snel geleverd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Pieter, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het wederom allemaal naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Yerbol
31 oktober 2021

It was super delicious, we are definitely going to order again

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Yerbol, thank you for your kind words. We strive to create tasty sushi and poké bowls. We hope to see you soon. Kind regards, Team Kaneda Sushi & Bowls

Nicolette
31 oktober 2021

Heerlijke sushi als altijd, bezorging was wat verlaat

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nicolette, bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat de bezorging langer duurde dan dat u normaal gewend bent. Het was erg druk op deze dag. Dit is ook binnen het team besproken om zo snel mogelijk lekkere sushi en poké bowls te leveren. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Caroline
31 oktober 2021

Perfect op tijd geleverd. Heerlijke sushi met voldoende soja saus en wasabi. Genoten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Caroline, bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat het heeft gesmaakt en naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

C. de Vogel
29 oktober 2021

Eerste keer hier besteld. Heerlijke sushi voor een prima prijs. We komen hier zeker terug.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi C. de Vogel, bedankt voor uw beoordeling en we zijn blij dat het gesmaakt heeft. Onze Poké bowls zijn ook een echte aanrader. Tot snel! ;) Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Sandra
29 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag Sandra, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Kim
29 oktober 2021

Zoals altijd super!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kim, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat het allemaal heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Marielle
28 oktober 2021

Heerlijke sushi, altijd vers. De poke bowls zijn mijn favoriet, die zijn echt fantastisch.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marielle. Dagelijks bereidt het team met heel veel plezier de sushi & Poké bowls vers voor, zodat we dit uiteindelijk aan eindgebruikers zoals u kunnen bezorgen. Dank voor uw beoordeling en tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Leila Bouykhrichan
28 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Leila, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Nina
25 oktober 2021

Heerlijke verse sushi. Alles volledig naar wens!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Nina, bedankt voor uw beoordeling en we zien u graag weer snel terug! :) Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Anoniem
25 oktober 2021

Voor het eerst besteld. Het was echt heerlijk! En voor een drukke zondag netjes op tijd bezorgd! Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dag meneer/mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling en we zijn blij dat het heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Monique
25 oktober 2021

Altijd super tevreden over kwaliteit (5 sterren), maar dit keer toch voor de 4 sterren. De rijst is altijd voortreffelijk en dit keer een beetje hard. Lichte teleurstelling, omdat het altijd zo goed is. Wel genoten van al het lekkers. Daarnaast lukt het nog niet om de bezorging, volgens toelichting, te laten bezorgen. De eerste die bij de juiste deur aanbelt, kan een mooie fooi verwachten :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Monique, bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit aan onze sushi chefs doorgeven. Tevens zullen wij onze bezorgers attenderen om goed de instructies te lezen bij het bezorgen van uw bestelling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Joli
24 oktober 2021

Heerlijk! Goed gevulde sushi’s Keurig op fijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joli, bedankt voor uw feedback! Hopelijk dat we volgende keer weer een glimlach op uw gezicht kunnen brengen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Peter
24 oktober 2021

Snelle afhandeling betaling via Ideal en bevestiging van de bestelling en betaling.. Op de gewenste tijd gelever. De Sashimi was vers samen met de andere levering. De kleefrijst was perfect, ook de wasabi en soja. De verpakking inclusief. de chopsticks was handig en praktisch. Ga zo door!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Peter, bedankt voor uw feedback! Wij zullen ons best blijven doen om lekkere sushi & Poké bowls te maken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Albert Jansen
23 oktober 2021

Superverse en heerlijke sushi Snelle en vriendelijke bezorging Absolute aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Albert, dank voor uw beoordeling. We maken de sushi en Poké bowls met heel veel plezier en zijn erg blij dat het u heeft bevalt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Saskia
23 oktober 2021

Heerlijke sushi en perfect op tijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Saskia, bedankt voor uw beoordeling en fijn dat het naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Jody Tiggelman
20 oktober 2021

Hele goede sushi en pokebowls, hele aardige werknemers.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jody, bedankt voor uw mooie feedback. Wij doen dagelijks ons best om mooie, lekkere sushi en Poké bowls te maken en zijn blij dat dit gewaardeerd word. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Fatima
20 oktober 2021

Heerlijke sushi is al de derde x dat ik bij jullie bestel perfect gewoon.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Fatima, hartelijke dank voor uw beoordeling en tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Hennephof
18 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hennephof, bedankt voor uw beoordeling. Kunt u aangeven wat er beter kan volgens u bij het bezorgen, zodat wij hiervan kunnen leren? Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Hilbert
17 oktober 2021

Was lekker en heel snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hilbert, hartelijk dan voor uw feedback! We zijn erg blij dat het eten heeft gesmaakt en dat het tijdig is bezorgd. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

du Mont
17 oktober 2021

Altijd zo lekker! Tijdens het bestellen denk ik, foto maken voor insta, deurbel gaat en we vallen meteen aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste du Mont, bedankt voor uw feedback. Dagelijks streeft ons team er naar om mooie en lekkere sushi te maken. Dit doen wij met heel veel passie en plezier en we zijn erg blij dat we een deel hiervan naar u over hebben kunnen brengen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

E.Grotendorst
16 oktober 2021

Heerlijk gegeten en ruim op tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste E.Grotendorst, hartelijke dank voor uw feedback! Wij zijn als team erg blij dat het eten en de bezorging u heeft bevalt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Warmerdam
15 oktober 2021

Wij zijn altijd heel tevreden over de smaak van de sushi, maar het was deze keer lastiger, omdat de rollen bij het oppakken uit elkaar vielen. Alsof ze verkeerd om gerold waren.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Warmerdam, hartelijke dank voor uw feedback. Ons excuses dat de sushi’s niet goed gerold waren. Wij zullen dit aan onze sushi chefs doorgeven. Wij waarderen u als vaste klant. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Yumi
13 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Yumi, hartelijke dank voor uw feedback. Wij streven er dagelijks naar om mooie en lekkere sushi en Poké bowls te maken. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Saskia
12 oktober 2021

Super kwaliteit en heerlijke sushi Bijzonder vriendelijke en snelle service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Saskia, bedankt voor de lieve woorden! Wij zijn heel erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en zien u graag snel weer terug. ;) Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Richard Meijboom
9 oktober 2021

Was weer top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het eten heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Jolanda
9 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jolanda, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Vriendin
8 oktober 2021

Als altijd weer heerlijk gegeten van de Kaneda bestelling. Favoriet blijven de special rolls (unagi) maar voor een doordeweeks te dag n poke bowl - heerlijk !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Vriendin, hartelijk dank voor uw beoordeling! Als tussendoortje hebben wij nu ook unagi maki op onze menukaart staan. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Happy
6 oktober 2021

Super goede bowl.. Verse lekkere ingrediënten. Snel bezorgd Echt een aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Happy, bedankt voor uw beoordeling. Heeft u onze nieuwste Dragon Fruit Dressing al geprobeerd? Erg lekker voor Poké Bowl, maar ook als dipsaus. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Wendy Eelsing
6 oktober 2021

Super top sushi, altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Wendy, bedankt voor uw feedback. Hier doen wij het als team voor: mooie sushi & Poké Bowls maken, zodat jullie er lekker van kunnen genieten! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Richard
4 oktober 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, We zijn erg blij met uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Jk
4 oktober 2021

Als altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jk, we zijn erg blij met uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda Sushi & Bowls

Sanne Sigterman
2 oktober 2021

Zeer lekkere shushi en snel geleverd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🥰🙃👌🏻

nigel willemse
2 oktober 2021

Voor het eerst slecht we bestellen hier bijna wekelijks maar zolang gewacht op eten had wel ff wat verwacht als compensatie verder is eten altijd top hier en daarom bestel ik heel vaak hier

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nigel, excuses voor het langer wachten van uw bestelling dan jij normaal gewend bent. In het weekend (vrij-zo) kan het soms langer duren dan ons aangegeven streeftijd ivm de drukte. Wij hebben even in ons systeem gekeken, uw bestelling was idd 10 minuutjes later dan de verwachte bezorgtijd. Normaal bellen we de klant ook netjes om dit aan te geven, ons excuses dat dit niet gedaan is. Wij zullen ons collega’s hierop aanspreken. Fijn dat alles goed gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
2 oktober 2021

Weer net zo lekker als altijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😘😄👍🏻

Meghan
30 september 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🥰

C.P.
29 september 2021

Kwaliteit verhouding super goed!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻🏓

Sacha
29 september 2021

Heerlijke verse sushi. Het mag wel wat kosten maar het is zoveel lekkerder dan de sushi uit de supermarkt

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank voor uw compliment 🙃 Kent u inze kortingscode FLYER15 al ? Voor deze de volgende keer in en ontvang 15% korting op uw gehele bestelling 😊

Dave
27 september 2021

Super vriendelijk personeel, de keuken ziet er schoon uit en de gerechten zijn heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

💪🏻😁

Ruijer
27 september 2021

Heerlijk. Ik ben zeer tevreden over Kaneda Sushi en Bowls

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

☺️😇

Pieter
26 september 2021

Wederom weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️❤️

Kurstjens
26 september 2021

Heel lekker!! Super bezorgservice! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻👌🏻😊

Karin
26 september 2021

Sushi was weer heerlijk. Ik keek er naar uit om het te gaan bestellen en eten. En het was echt heerlijk. Ik heb genoten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️🙂😄

Sonja
25 september 2021

Heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😆😁😇

Richard
25 september 2021

Voor de eerste keer hier besteld, om te kijken/proberen of het lekker was. Het was zeer goed de smaken waren top, zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️❤️😄

EM
24 september 2021

Heel snel gebracht. Lekker eten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😇😊

Kim
23 september 2021

Heel vers en erg lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👌🏻❤️

Maaike
21 september 2021

Ik vond de spicy tuna een beetje zuur ruiken en smaakte ook niet lekker, dus de spicy tuna niet gegeten. De rest was in orde

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank voor uw review, wat vervelend dat u de spicy tuna niet lekker vond. De Spicy tuna is gemarineerd met diverse sauzen en kruiden, misschien die dag een misser gemaakt met mixen 😅? Maar wees niet bang, onze ingrediënten zijn altijd vers. Excuus voor het ongemak.

Erna Geerlings
19 september 2021

Snel geleverd en heerlijk gegeten. Het viel ons op dat de menukaart veranderd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😊😄

Helen
19 september 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻

De Vries
19 september 2021

Wij genieten elke keer weer. Keurig verzorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😁🥰

Mirelle
18 september 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🙃🙂

Esmay
17 september 2021

Heerlijke pokebowl, en ook de bezorging was op tijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️😆❤️

Grotendorst
17 september 2021

Wederom lekker gegeten !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻👍🏻👍🏻

Tessa
15 september 2021

Super snel en heerlijk vers!! Ik bestel nergens anders mijn sushi meer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️🙂😄

Madi
15 september 2021

echt super sushi! de beste van Haarlem en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻😁

Loes Kampers
14 september 2021

Kwaliteit: Smaak prima, maar te groot en te los; alles viel uit elkaar, dus moest apart genuttigd worden, terwijl stapeling van smaken juist zo fijn is. Bezorging: Ik had uitdrukkelijk gevraag om aflevering aan de voordeur (te bereiken via de wandelpromenade), maar de bezorger had deze toevoeging niet gelezen. Overigens wel een buitengewoon vriendelijk persoon, die zich wel verontschuldigde voor het missen van de toevoeging betreffende de aflevering.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank voor u reactie, excuus voor het uit elkaar vallen van de sushi, dat is niet de bedoeling. Normaal gesproken gebeurt dit bij ons niet. Wij zullen er voortaan extra op letten. Ook op de opmerkingen van de klant, hier ook excuus voor. 😅

Tessa
11 september 2021

Weer super lekker gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😄😁

Leila
10 september 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻🙂

Sv
10 september 2021

Heerlijke sushi bowl, super veel toppings en de kwaliteit is elke keer weer perfect! Als ik zin heb in een sushi bowl bestel ik altijd bij Kaneda! Echt een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️😁

Mariska
10 september 2021

Bezorging was netjes op tijd. De waren gerechtjes waren nog lekker warm. De sushi was erg lekker! Wel viel de Yakitori nogal tegen, het leek wel uit de diepvries gekomen, met alleen nog een eigen sausje eroverheen. Het waren namelijk wel erg kleine stukjes kip en leek daardoor heel erg op de diepvries-Yakitori die je zo bij de Albert Hein kunt kopen...

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

Dank voor uw review, excuus voor de yakitori, wij gaan daar beter opletten 😅

Anonymous
9 september 2021

Best sushi in the neighborhood

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻👍🏻😊

Chloe
9 september 2021

Super lekker zoals altijd, goede porties en het kwam warm aan. Heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🙃😊👌🏻

Duncan
9 september 2021

De "freedrink" moest ik zelf betalen Bezorger was snel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻❤️🙃

menno van den berg
7 september 2021

beste sushi in town!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻👍🏻💪🏻❤️

EMM
6 september 2021

Lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😊❤️

Lonneke
6 september 2021

weer erg lekker en supersnel bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🛵 💨😁

Pieter de Lange
5 september 2021

Wederom was de Sushi weer top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

💪🏻😇

Frederiek
4 september 2021

Heerlijke sushi en hele vriendelijke bezorger. Bedankt weer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️😁

Hans
2 september 2021

Goede kwaliteit, lekker vers en vriendelijke service, zowel bij ophalen als bezorgen. Aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

💪🏻💪🏻🙃

gimpel
30 augustus 2021

prima eten en vlotte bezorging

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😅👍🏻

Tessa
30 augustus 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😃😊

Hidde
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten en weer supersnel bezorgd in Vijfhuizen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻😃

Helena Laurent
30 augustus 2021

Het eten is super lekker en met zorg bereid. Bezorging is altijd op tijd door zeer vriendelijk bezorgers

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

❤️🥰

Denise
29 augustus 2021

Erg lekkere sushi!! We gaan vaker bestellen. Snelle service binnen een half uur konden we de sushi al ophalen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻😁

Marc
29 augustus 2021

Uitstekende sushi. Verse vis op goede rijst. Op het gewenste afhaalmoment keurig klaar. Toppertje!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👊🏻😄

Dammers
28 augustus 2021

Heerlijk vets keurig op tijd bezorgd wij misten alleen een servetje😂

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😅 thanks, servetjes ziten helaas niet bij de toebehoren, wel stokjes, wasabi, gember en sojasaus. ❤️😁

Maurice
27 augustus 2021

TOP!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👌🏻👍🏻

Roos
26 augustus 2021
Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🥰

Helena
24 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Ik krijg er geen genoeg van! Bezorging is altijd tip top op tijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👍🏻👍🏻❤️

Eloy
23 augustus 2021

Heerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😅😃

du Mont
22 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten. 1 box vergeten, werd supersnel gebracht. Jammer dat kaneda houtplein gesloten is. Heel fijn dat jullie in schalkwijk zitten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

😁👊🏻😅

Erik
22 augustus 2021

Heel erg lekkere sushi 🍣🍱 en ook in het weekend snel bezorgd. Aanraders zijn de. avocado dragon roll en de soft shell maguro (tonijn) roll met gefrituurde garnalen erin. Maar ook de yakitori is lekker juicy.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

🤤👌🏻😁

robert
22 augustus 2021

pokebowl was heerlijk alles vers en stond klaar op de af gesproken tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

💪🏻😄

Femmy
21 augustus 2021

Uitstekende sushi, fantastisch verzorgd, uitermate vriendelijk personeel, snelle bezorging. Simpelweg alles naar wens.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls

👌🏻❤️

Tijs
21 augustus 2021

Wat een super sushi! Echt weer helemaal top! Super bedankt weer!!