Reviews from Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recent reviews

5.0
TJ
Yesterday

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
Yesterday

Altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tessa
21 May 2022
Eva
21 May 2022

Alweer heerlijke sushi. Ook top de salade. Volgende keer ga ik een keertje de crackers uitproberen.

Milou
20 May 2022

Grote bestelling geplaatst met collega’s! Allemaal heel erg lekker gegeten!

Mirjam
19 May 2022

Heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mirjam Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

ingrid
19 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ingrid, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Peter van der Hoeven
19 May 2022

Vooral de Ebi Furai was heel goed; luchtig aan de buitenkant en goed smakelijk. Ook de andere gerechten waren goed. Ga zo door!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, Wij gaan zeker zo door ! Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yasmin
18 May 2022

Super lekkere pokebowls!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Yasmin, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ruben
18 May 2022

Super lekkere pokebowls en ook nog eens snel bezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ruben, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

mboon
16 May 2022

Fijne plek om heerlijk eten te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
16 May 2022

Weer mega lekker. Blijft mijn favoriete sushi tent.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, We doen ons best om jouw favoriet te blijven :) Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

els
15 May 2022

Erg lekker, verse producten, mooie vormgeving van bestelling

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Els, Hartelijke voor complimenten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
15 May 2022

Heerlijk snel. Nog voor de geplande tijd. Super lekker. Echt een aanrader.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Raneem
14 May 2022

Geweldige ervaring! Ik heb zeker van het eten kunnen genieten. Bedankt voor jullie vriendelijke service en tot gauw weer.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Raneem, Fijn dat je een geweldige ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor. Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marloes
14 May 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marloes, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Khulood
14 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Klant, Vriendelijke dank en tot de volgende keer. Grt, team Kaneda

Esmay
13 May 2022

De bestelling werd later bezorgd dan het aangegeven tijdstip. Hier werd netjes over gebeld en ik kreeg hiervoor een gratis drankje bij mijn bestelling. De pokebowl was weer heerlijk en je ziet duidelijk dat er aandacht aan wordt besteed

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esmay, Dank voor de mooie woorden en tot de volgende keer. Grt team Kaneda

Kim
11 May 2022

Was weer heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Dank je wel en tot ziens Grt Team Kaneda

Kevin
9 May 2022

Zeer goed !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kevin, Hartelijk dank en tot gauw!! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

John
9 May 2022

In de app stond bezorgd om 18.30 maar werd 19.15. Mij maakt dat niet zoveel uit maar als je met een groepje bent lastig denk ik. Geef even aan als het wat later wordt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste John, Dank voor de feedback. Excuses dat we niet binnen de aangegeven tijd konden bezorgen ivm de drukte. Normaliter bellen we de klanten altijd op als het niet gaat lukken. Maar wellicht zijn wij u vergeten. Wij zullen dit voortaan scherper in de gaten houden. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
9 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Dank je wel en tot ziens weer. Groet, Team Kaneda

Judith
9 May 2022

Altijd lekker en snel bezorgd! Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Judith, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Halderman
8 May 2022

Was weer super. De lekkerste sushi die er is!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Vriendelijk dank en fijn dat het weer goed geluk is. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
8 May 2022

Heerlijke pokebowls en geleverd op de afgesproken tijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia , Hartelijk dank en fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sonja
7 May 2022

Smaakte weer heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
7 May 2022

Was weer top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fatima
6 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fatima, Hartelijk dank en tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Olga
5 May 2022

Beste Sushi in Haarlem, zonder twijfel.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Olga, Hartelijk dank voor de complimenten! Hier doen wij het voor. Tot ziens. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

brummel
5 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Geachte Klant, Vriendelijke dank voor de volle punten. Tot ziens. Grt Team Kaneda

Han
5 May 2022

Heerlijk..niets om aan te merken

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Han, Dank voor de mooie woorden. Tot de volgende keer :) Grt, team Kaneda

J.F.M. Jongmans
4 May 2022

Zoals altijd geweldig en verrukelijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best klant, Top dat u weer helemaal tevreden bent ! Dank u wel en op naar de volgende keer 😁 Met vriendelijke groet, team Kaneda

Khulood
4 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie scores ! Tot ziens. Grt Team Kaneda

Pieter
1 May 2022

Wederom heurlijk gegeten, op tijd gebracht door uiterst vriendelijke personeel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Fijn dat je weer tevreden bent. Tot de volgende keer maar weer. Met vriendelijke groet Team Kaneda

rob
1 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, bedankt ! En tot gauw. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Patrick
1 May 2022

Sushi is TOP! en bezorging keurig op TIJD!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrick, fijn dat alles weer top was. Tot de volgende keer. Grt Team Kaneda

Anoniem
1 May 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank en tot ziens. Grt team Kaneda

S Payne
30 April 2022

Top sushi, altijd vriendelijke service

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Mandy
30 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Thanks Mandy voor de mooie feedback ! Tot snel. Grt team Kaneda

Vera
28 April 2022

Eten was snel bezorgd. Één van de lekkerste poke bowls die ik gegeten heb. Sushi was ook lekker vers gemaakt. Top service!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Vera, Hartelijk dank voor de complimenten. Tot snel. Team Kaneda

Marga
28 April 2022

Super op tijd lekker gegeten bedankt

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Fijn dat het allemaal weer gelukt is. Dank voor de mooie score. Tot snel. Grt Team Kaneda

Eva
27 April 2022

En alweer echt fantastisch lekker gegeten. Nu grote bestelling, werd keurig allemaal op tijd geleverd. Iedereen onder de indruk van de kwaliteit. Nieuwe fans erbij!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Dank voor de mooie woorden en fijn dat jouw gasten ook lovend waren over onze kwaliteit. We zien jou en onze nieuw fans graag snel terug. Tot gauw. Grt Team Kaneda

Paul Allebes
27 April 2022

Ondanks dat we pas een dag later van de bereide waar konden genieten was de kwaliteit nog altijd onnavolgbaar. Zeker in vergelijk tot de concurrentie die we eigenlijk geen concurrentie kunnen noemen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Paul, Dank voor de lovende woorden. Het beste en lekkerste is de sushi op dezelfde dag op te eten. Maar omdat wij kakelverse producten gebruiken blijft ons sushi ook de volgende dag erg lekker. Onze rijst wordt ook minder snel hard. (Geheim van de kok) We weten uit benchmark dat er maar weinig sushitenten die dit zo kunnen aanbieden. U heeft de juiste conclusie getrokken 😁 Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Anja
26 April 2022

Heerlijke Sushi!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anja, Dank voor uw feedback, we zien dat jij niet 100% tevreden was met de bezorging. Wellicht heeft het langer geduurd dan je van ons gewend bent. Excuus hiervoor. Wij streven ernaar om binnen de door ons aangeven bezorgtijd te leveren. Door extreme drukte kan het een keer voor komen dat we het niet halen. De volgende keer gaan we ons best doen voor jou. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mohee
26 April 2022

Een van de beste sushi restaurant.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Mohee, Dank voor het compliment, wij zijn ook uitgeroepen tot het beste sushi restaurant van Nederland 😉. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Liz & Ruby
25 April 2022

Super goede bezorging, eten goede temperatuur en kwaliteit. Hebben genoten! Gaan zeker weer opnieuw bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Liz & Ruby, Fijn dat alles goed is gegaan en jullie tevreden waren. Daar doen we het nl. voor! Hartelijk dank voor de mooie feedback. We gaan ook bij jullie volgende bestelling ons best doen 😁. Tot snel. Grt Team Kaneda

Joon
25 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joon, Dank voor de volle punten. Fijn dat je tevreden was. Tot snel Groet Team Kaneda

Brian
25 April 2022

Heerlijke sushi! Lekker vers en snelle bezorging!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

T.J.
24 April 2022

Sushi was weer top, maar de bezorger was letterlijk en figuurlijk de weg kwijt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor jouw feedback, fijn dat het gesmaakt heeft. Excuus dat je langer heeft moeten wacht dan normaal. Hopelijk komt dit nooit meer voor. Tot gauw, Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Tatsiana
24 April 2022

Today the delivery took too long: the bean even got cold. Sushi were tasty as always!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Tatsiana, Thanks for the feedback. We always do our best to deliver within the stated delivery time. but due to extreme rush it can sometimes happen that this does not work. We are very sorry that you had to experience this. Sorry for the inconvenience. We are happy to hear you’ve enjoyed the sushi. Kind regards, Team Kaneda

Pieter
24 April 2022

Wat een service, 35 minuten na de online bestelling werd het super verse heerlijke eten geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger. Ga vooral zo door!!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Hartelijk dan voor de feedback. En fijn dat het weer lekker heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
22 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Dank voor de feedback. Tot ziens. Groet Team Kaneda

Elies Meijer
20 April 2022

Heerlijke sushi en perfecte bezorging; op tijd en wat warm moest zijn nog warm!👍🏻

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elise, Hartelijk dank voor de mooie review en fijn dat het goed is bevallen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mieke
19 April 2022

We zaten een beetje in tijdsnood en hadden gebeld of we de bestelling vroeger mochten ophalen. Dit was geen probleem. Erg goed geholpen bij het ophalen. Vorige keer was er ook iets fout gegaan bij het bestellen, dit was goed opgelost en ze hebben netjes contact opgenomen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mieke, Dank voor de mooie woorden, wij doen altijd ons best. Uiteraard binnen ons kunnen 😁. Fijn dat we u geholpen hebben. Tot de volgende keer weer, Met vriendeljjk groet, Team Kaneda

Jeroen Noë
18 April 2022

Lekker en vooral verse sushi

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeroen,, Fijn dat je weer lekker hebt kunnen genieten van onze verse gerechten, dank voor de mooie feedback. Tot gauw weer. Team KanedA

J. Smit
18 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Danny
18 April 2022

Weer heerlijk mogen eten, en ook weer mooi optijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danny, Fijn dat je weer lekker hebt kunnen genieten, dank voor de mooie feedback. Tot gauw weer. Team KanedA

Rob
17 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, Vriendelijk dank voor de mooie review. Tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
17 April 2022

Binnen 30 minuten geleverd en heerlijk gegeten!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Dank voor de mooie review, tot de volgende keer. Groetjes Team Kaneda

Joke koldenhof
17 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke, Dank voor de perfecte feedbackscore. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Ron de Feber
13 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ron, Dank voor de mooie feedback. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Miranda D
11 April 2022

Wederom heerlijke perfecte sushi en perfect op tijd bezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Miranda, Vriendelijke dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Joke
11 April 2022

Heerlijke sushi bowl. Lekker en vol met ingrediënten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Joke, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Inge
9 April 2022

Heel snel bezorgd op een zaterdagavond en zoals altijd weer heerlijk gegeten

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, Dank je voor de mooie feedback. Fijn dat alles naar wens is. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Mariëlle
9 April 2022

Perfecte bowls!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Dank je wel en fijn dat u ons bowls lekker vindt. Tot gauw, Groet, Team Kaneda

René Bank
8 April 2022

toppers!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste René, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Groet Team Kaneda

Caroline
8 April 2022

Altijd heerlijk eten. Mooi optijd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Caroline, Dank je wel voor de mooie score. Tot snel. Groet team Kaneda

Simone
8 April 2022

Altijd lekker eten bij Kaneda. Gisteren had ik een heerlijke en goed gevulde sushi bowl.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Graag gedaan en bedankt voor de complimenten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Laura
7 April 2022

Altijd heerlijk :)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Laura, Fijn dat het weer top was. Dank voor de review en tot gauw Groet, Team Kaneda

Eugene Pijloo
6 April 2022

Dit bedrijf maakt de code voor de korting waar : De beste sushi van Nederland. De pokebowls waren super lekker en mega vers.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eugene, Dank voor de complimenten, wij zijn door onze klanten gekozen. En we zullen blijven presteren en ons verbeteren om de titel waar te maken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Miranda
5 April 2022

Heerlijke verse sushi. Goede en zeer vriendelijke bezorger!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Miranda, Dank voor de goede review. En super dat alles naar jouw wens was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
4 April 2022

Was weer heerlijk. Vooral de yakitori was super:)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Chris, Hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henk
4 April 2022

Heerlijke pokebowls.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henk, Dank voor de complimenten. Tor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
3 April 2022

Wederom weer heerlijk gegeten, levering exact optijd door een uiterst vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Fijn dat het weer gelukt is 😁 wij blijven ons best voor je doen. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bas
3 April 2022

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt en prima verpakt. Ook heel netjes op tijd afgeleverd. Wj bestellen hier altijd Sushi en zullen dat zeker blijven doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, Hartelijk dank voor de complimenten ! Wij zijn blij dat het allemaal naar wens was. Tot de volgende keer ! Groet, Team Kaneda

Ik
3 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk voor de volle punten 😀 Tot snel. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Hannie de Gids
2 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hannie, Bedankt voor uw bezoek bij ons en deze mooie review. Tot gauw, wij zullen dan weer heerlijke verse sashimi voor u maken. Groet, Team Kaneda

Loes
2 April 2022

Heerlijk zoals altijd en perfecte service

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor de perfecte review 😄! Tot ziens weer. Groet Team Kaneda

Tasja Voll
2 April 2022

De pokébowls zijn heerlijk! Snelle bezorging ook. Zeer tevreden.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tasja, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Super dat je tevreden bent met ons. Tot gauw weer ! Groet, Team Kaneda

Lu
1 April 2022

Altijd vers, op tijd! Ik bestel alleen nog maar hier!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lu, Dank voor de complimenten en voor ons een eer dat je alleen bij ons besteld 😊. Wij zullen altijd ons best door jou. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Romy
1 April 2022

Heerlijke sushi, erg vriendelijk personeel en begripvol. Zeker een aanrader!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Romy, Dank voor de mooie review. En fijn dat je een goede ervaring had in onze zaak. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

MelB
1 April 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant,, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Woelinga
1 April 2022

👍👍👍

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
31 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
30 March 2022

Fantastisch

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Joke
30 March 2022

Was prima in orde en werd erg snel bezorgd! Ik hoefde alleen geen wasabi, en dat zat er wel bij.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke, Dank voor jouw feedback. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Excuus dat er toch wasabi en sojasaus zijn bijgeleverd. Wij hebben onze collega’s hierop aangesproken. Wellicht hebben we door de drukte jouw opmerking gemist. We zullen hier scherper op letten. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Eva
28 March 2022

Heerlijke sushi. Prijs voor beste sushi van Nederland volledig terecht. Zalm sushi echt de allebeste ooit!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Dank voor de mooie feedback, fijn dat je genoten hebt van onze sushi. Tot de volgende keer maar weer :) Met vriendelijk goet, Team Kaneda

Hidde
28 March 2022

Heel lekker en snel bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hidde, Dank voor de complimenten en fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Ashley
28 March 2022

Pokebowls waren de lekkerste die ik ooit geproefd heb. En ondanks dat het weekend was was hij mooi optijd zoals gevraagd bezorgd. Echt top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, Hartelijk dank voor de lovende woorden, daar doen we het voor :) Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze poké bowls. De volgende keer sushi proberen ? Met vriendelijk groet, Team Kaneda

M.
27 March 2022

Gyoza was helaas al aardig afgekoeld, verder qua smaak heerlijk! De sushi niks op aan te merken 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor u feedback. Excuus dat de Gyoza niet meer warm was, wij hebben onze medewerkers hierop aangesproken. Zij zullen voortaan hier extra op letten. Gelukkig hebben de andere gerechten goed gesmaakt. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Sam
27 March 2022

Perfect!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sam, Dank voor de perfecte score :) Tot snel, Groet, Team Kaneda

E
27 March 2022

Lekker!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel voor de 5 sterren. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Eveline
26 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, Dank voor de complimenten en fijn dat je tevreden was. Tot de volgende keer, Team Kaneda

Lo
26 March 2022

Denk ik aan sushi , denk ik aan kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo, Dank voor complimenten. Tot snel Groet, Team Kaneda

Kim
26 March 2022

Altijd vers en super lekker, de spicy tuna roll is echt een aanrader!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, Fijn dat je tevreden was, dank voor de mooie woorden. Tot snel weer. Groet, Team Kaneda

Brian
25 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Sonja
25 March 2022

Heerlijke sushi de lekkerste

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, Dank voor de mooie feedback. Tot ziens :) Groet, Team Kaneda

Marga
24 March 2022

Super snel en erg lekker, dank

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Dank voor de mooie review. Fijn dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Meinema
24 March 2022

Miste bakjes om de soja in te doen

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor uw feedback. Wij leveren helaas geen bakjes om sojasaus in te doen. Stokjes, flesjes sojasaus, wasabi en gember zijn wel inbegrepen. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

M.sarfatij
23 March 2022

Vandaag voor het eerst besteld. Alles wat ik besteld had was overheerlijk. Bestelling werd op afgesproken tijd besteld. Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Super fijn dat je tevreden bent over ons. Dank voor de mooie woorden. Wij zien u graag snel weer terug. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Arend Velsink
23 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Arend, Dank voor de 5 sterren :) Tot ziens. Met vriendelijk groet, Kaneda

Chris de Vogel
22 March 2022

Was weer heerlijk. Ga zo door en tot volgende week:)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Dank voor de review, erg fijn dat je weer genoten hebt. Tot snel ! Groet, Team Kaneda

Monique
22 March 2022

Super vers, enorm lekker en service precies volgens afspraak! Onze favoriet als we sushi willen bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monique, Hartelijk dank voor de mooie woorden. We doen ons best om jouw favoriet te blijven :) Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Eva
21 March 2022

Heerlijke sushi, snel geleverd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, Hartelijke dank voor uw complimenten. Hopelijk tot gauw. Groet, Team Kaneda

Pieter
20 March 2022

Wederom de lekkerste Sushi van Nederland gegeten, bezorgt op tijd door een uiterste vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Dank voor de mooie woorden. En erg fijn dat u ons blijft steunen en tevreden bent met onze kwaliteit. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Bob
20 March 2022

Voor de eerste keer hier besteld en het was heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bob, Dank voor de feedback. Eerste keer maar niet de laatste keer toch :) Fijn dat jij tevreden bent over ons. Tot snel ! Groet, Team Kaneda

Anoniem
20 March 2022

Super snel geleverd en heerlijk van smaak

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de mooie beoordeling. Tot gauw ! Groet, Team Kaneda

Alex
18 March 2022

We hebben weer lekker gegeten bij de beste sushi restaurant van heel Nederland. Bezorger was heel vriendelijk! Top service 👍🏻

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dank je wel Alex, voor de mooie woorden. Fijn dat jij tevreden bent met onze gerechten en service. Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marleen
18 March 2022

Normaliter is de sushi echt top maar nu niet strak gerold. We hadden ook edamame genomen maar die waren niet goed gaar. Erg hard nog en daardoor niet lekker. Verbeterpunt voor de volgende keer.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marleen, Excuus voor de mindere ervaring dit keer. Wij hebben onze chefs hierop aangesproken en zij zullen er voortaan beter op letten. Dank voor uw feedback, wij waarderen dit en zullen hier ook naar handelen en ons best doen. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pijloo Patricia
17 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Patricia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pascale de vries
16 March 2022

Prima, vriendelijk, netjes en lekker 😋 Denk dat bij de Gyoza , housin saus lekkerder zou zijn.( misschien moest ik dat apart bestellen, stond er eerlijk gezegd ook niet bij) . Dus zeker aan te bevelen 👍

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascale, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. We zullen uw suggestie voorleggen bij onze keuken. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marieke
16 March 2022

Beste Sushi van Haarlem.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marieke, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om de beste sushi van Nederland te blijven. ;) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Danielle
15 March 2022

Duurde erg lang voordat bestelling werd gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Danielle, bedankt voor uw beoordeling. In verband met de drukte in het weekend, kan het zo zijn dat uw bestelling iets langer duurt dan u normaal van ons gewenst bent. Wist u dat wij ook een vooruitbesteld functie hebben? Hierdoor kunt u dagen van tevoren een bestelling plaatsen met een gewenst tijdstip voor afhalen/bezorging. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

janine
15 March 2022

Heel vriendelijk, klant gericht en attent!!! De kwaliteit is super. Het enige verbeterpuntje wat wij hebben is de edamame; deze is niet erg consistent (deze keer te rauw en koud)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Janine, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw feedback omtrent de Edamame doorgegeven aan de keuken om dit in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor uw bestelling en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Karima
15 March 2022

Heerlijk vers als altijd. Pluspunt: zoutarm. Snelle bezorging. Ik ben fan.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Karima, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Wij werken voornamelijk met verse ingredienten en zijn daarom erg blij dat het u is opgevallen. :) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Fil
14 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Fil, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Amanda
14 March 2022

De allerlekkerste beste en de meest verse sushi ever ! Ik hoef nooit meer ergens anders . Ik belde omdat ik ipv thuisbezord via de website had bestelt en had geen bevestiging gekregen ,dus belde even op om te vragen of de bestelling doorgekomen was,en dat was zo, hij zei excuses voor het ongemak, ik doe er gratis een colaatje bij voor je ! Superlief! Een dikke 10 zowel de kwaliteit, bezorging als service !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Amanda, bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u ook graag bedanken voor uw geduld, zodat we lekkere sushi voor u voor kunnen bereiden. Fijn om te horen dat het eten ook naar wens was. We zien u graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Kim
13 March 2022

Altijd heerlijk! Wellicht is het ooit nog mogelijk om meer soorten vegetarische sushi te doen? :D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kim, bedankt voor uw beoordeling. We hebben uw feedback ontvangen om te kijken of we meer vegetarische sushi op onze menukaart kunnen gaan zetten en zullen dit met onze sushi chefs bespreken. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Natascha
13 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Natascha, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Tasja Rapisarda
13 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tasja, bedankt voor uw beoordeling. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Monique
13 March 2022

Heerlijk! Voor groot en klein onze zoons van 4 en 6 zijn ook dol op sushi wat een feest. Met ons allen genoten. Goede service heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Monique, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u allen heeft gesmaakt. Sushi en Pokébowls zijn geschikt voor jong en oud. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rogier
13 March 2022

Heel lekker gegeten. Kamers is zeker weten die titel beste sushi van Nederland waard.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rogier, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. We zullen ons best blijven doen om de beste sushi van Nederland te blijven. :) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Michael
13 March 2022

Superieure sushi!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Michael, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Daar doen wij het als team Kaneda voor: heerlijke sushi en pokébowls maken, zodat u lekker de rest van uw avond kunt genieten! Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

S. H
12 March 2022

Prima kwaliteit en snelle vriendelijke bezorger

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten en de bezorging naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Maud sipman
12 March 2022

Super vers en lekker! Snelle bezorging en precies op tijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Maud, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Arend Velsink
12 March 2022

zoals altijd weer top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Arend, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om lekkere sushi en pokébowls te maken. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Henk
12 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Henk, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer/ :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Languedoc
12 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, wederom bedankt voor uw beoordeling. ;) We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Claudia
11 March 2022

Zoals altijd , de lekkerste versgemaakte pokebowl! Goed gevuld .

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Claudia, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de pokébowl naar wens was. We werken dagelijks met verse ingredienten en hopelijk u dit ook heeft geproefd. :) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Bert Saan
11 March 2022

Gewoon weer heerlijk genoten. Blijf nog heel lang bij mij in de buurt aub!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Bert, bedankt voor uw beoordeling. Wij blijven hier in Haarlem Schalkwijk, zodat u van onze lekkere sushi en pokébowls kunt blijven genieten. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en we zien u graag weer snel terug. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Eveline
11 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Eveline, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

P
11 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot snel. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marwin
10 March 2022

Altijd lekker!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marwin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

G.
9 March 2022

Lekkerste sushi van Nederland! Alles vers. Gewoon zoals het hoort.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om de beste van Nederland te blijven. Dank voor uw woorden met lof en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Nassau
8 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Nassau, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jolanda
7 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jolanda, bedankt voor uw beoordeling. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mijke
7 March 2022

Het was heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mijke, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Carin Nijssen
7 March 2022

Prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Carin, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat alles naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Teije
6 March 2022

Goede vis, stevige rijst. Heerlijk pakket

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Teije, bedankt voor uw beoordeling. Dagelijks bereidt ons team heerlijke sushi en verse poké bowls voor. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

JB
6 March 2022

👍

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Loes
5 March 2022

De lekkerste sushi altijd vers . Nog bedankt voor het presentje jullie zijn echt attent top.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Loes, bedankt voor uw beoordeling. We doen dit met alle plezier! Erg fijn om te horen dat het allemaal naar wens was. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris de Vogel
5 March 2022

Heerlijk gegeten. Mooi stukje in het Haarlems dagblad. Jullie zijn goed bezig. Ga zo door.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling. We doen ons best om Haarlem Schalkwijk mooi op de kaart te zetten. Tot de volgende week. ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Anouska
5 March 2022

In 1 woord; heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anouska, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Henk
5 March 2022

Super verse en lekkere pokebowls weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Henk, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

nn
4 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Annet van Engelen
4 March 2022

Prima en weer keurig op tijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Annet, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Eveline
4 March 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Eveline, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

JJMA de Graaff
4 March 2022

Heerlijke sushi! Vriendelijke bezorger. Voor nu en nog eens

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u van onze sushi heeft genoten. Onze special rolls zijn ook een echte aanrader. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Michael
3 March 2022

1 sushi was omgevallen in het bakje waardoor de truffelmayo ook aan de andere sushi was gekomen. Maar goed, als dit het grootste probleem is, dan heb je gewoon een TOP-dag. Sushi was te gek. Eigenlijk een Beetje te duur, (ik bedoel, ga dan gewoon uit eten.) maar nu met die kortingscode van 20% wel te betalen als je iets te vieren hebt. (Bijvoorbeeld als je superlelijk servies succesvol hebt verkocht op marktplaats)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Michael, bedankt voor uw beoordeling. Omtrent de nigiri met truffelmayo erop, we hebben uw feedback doorgegeven aan de keuken en gaan kijken of we een passende oplossing hiervoor kunnen vinden. Gefeliciteerd met het verkopen van je servies, wellicht dat de persoon die het heeft gekocht dit wel heel erg mooi vindt. (Anders zouden ze het niet aanschaffen ;) ) Smaken verschillen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

A.
28 February 2022

De bestelling was niet helemaal goed gegaan en dit is meteen netjes nabezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Excuses nogmaals voor het ongemak en fijn dat het gelijk voor u is opgelost. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Elies Meijer
28 February 2022

Geweldige bezorging precies op tijd! Alles was even lekker, wat warm moest zijn was nog warm en de sushi waren kakelvers en heerlijk van smaak! Een en al lof!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Elies, bedankt voor uw beoordeling. Hier doen we het als team voor: heerlijke sushi en poké bowls maken en dit netjes bij de klanten af te leveren voor een optimale beleving. Heel erg bedankt voor uw complimenten, dat bevestigd dat wat wij als team aan het doen zijn, het juiste is. :) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

gm gubbels
28 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
27 February 2022

Beste Sushi van Nederland, wij wisten het al lang. Het was wederom over heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof. We blijven ons best ook doen om de beste te blijven. ;) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

K lo
27 February 2022

Zo als altijd heerlijk en op tijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Peter van der Hoeven
27 February 2022

Vooral de warme gerechten goed blijven verpakken tegen afkoeling. Ga zo door. Ook de kwaliteit van het bestelde was goed! Ga zo door! Dan blijf ik tevreden klant.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Peter, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen het warme eten goed in te pakken zoals u van ons gewend bent en lekkere sushi te maken. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

M pouwels
27 February 2022

Ordered on Saturday. Delivery was within the set time but the sushi was a bit warm. I also asked for non spicy tuna rolls. Last time this was picked up well but this time it wasn't. This ment I was not able to eat 1/4th of the order. Normally I'm rather content but this time was a bit of a disappointment.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear customer, thank you for your feedback. Yesterday it was very busy. The sushi chefs forgot to take your comment into account. In the future when something like this happens again, please contact us, so we can directly correct this. Our apologies for the inconvenience. Kind regards, team Kaneda.

Ruby
27 February 2022

Wij haalden deze bestelling af met zeer vriendelijke service. Alles was erg vers. Met name de spicy crunchy tuna is een aanrader! Wij zullen zeker weer gaan bestellen!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ruby, bedankt voor uw beoordeling. Dagelijks maken we verse sushi & poké bowls. We zijn daarom ook heel erg blij dat u dit ook zo beleeft. :) Als team zullen wij ons best blijven doen om uw ervaring met ons te behouden. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kick Zieltjens
26 February 2022

Nooit geweten dat hier in de buurt zo een goede sushi zaak zit. Heerlijk gegeten. Tot de volgende x

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kick, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jurran
26 February 2022

Bezorging keurig op tijd en voor mij de beste sushi in Haarlem

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jurran, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachting te blijven voldoen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris de Vogel
26 February 2022

Gefeliciteerd met jullie award van beste sushirestaurant nederland. Wat mij betreft dik verdiend. Ga zo door en tot de volgende keer.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof. Het belangrijkste voor ons als team is dagelijks lekkere sushi en poké bowls maken voor al onze klanten, zodat hier lekker van genoten kan woorden. Wij willen u graag bedanken voor uw vertrouwen in ons. Zonder dit, zou de award ook niet mogelijk zijn geweest. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

anja groot
26 February 2022

Heerlijk en op tijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Anja, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Fatiha
26 February 2022

Vriendelijke personeel, topservice

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Fatiha, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om dit te behouden. Tot de volgende keer. Team Kaneda.

Brigitte
25 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Brigitte, bedank tvoor uw beoordeling! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
25 February 2022

Heerlijke sushi en altijd vers!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kim, bedankt voor uw beoordeling. Bedankt voor uw woorden met lof. We zullen ons best blijven doen om heerlijke sushi te blijven maken. Tot snel. :) Team Kaneda.

Esin Sapmaz
24 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Esin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ab
24 February 2022

De sushi was te slap gerold waardoor hij uit elkaar viel zodra ik hem oppakte. De smaak was wel prima.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ab, bedankt voor uw beoordeling. Wanneer u een hap sushi neemt, hoort deze uit elkaar te vallen in uw mond. En niet wanneer u deze probeert op te pakken. Wij hebben onze sushi chefs aangesproken om hierop te letten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Natascha
24 February 2022

Was weer super lekker en netjes op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Natascha, bedankt voor uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en naar wens was. Dagelijks maakt het team met veel passie en liefde de sushi en poké bowls. We zijn daarom erg blij met uw compliment en zullen ons best blijven doen om aan uw verwachting te voldoen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Annemiek
24 February 2022

We hebben gisteren heerlijk verse en goedgevulde pokebowls gegeten. Top.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Annemiek, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat de poké bowls naar wens was. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S.van Helvoirt
23 February 2022

Prima kwaliteit en supersnelle en vriendelijke bezorging

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en we zien u graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mijke
23 February 2022

Het was heerlijk en goed verzorgd alleen miste wij de wasabi bij de veggie rol!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mijke, bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat er bij de Veggie roll geen wasabi bijzat. Wij hebben onze collega's hierop aangesproken hier extra op te letten tijdens het inpakken van de bestellingen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Sarah
23 February 2022

De sushi was heerlijk! Dank daarvoor. De sojaboontjes waren niet helemaal gaar. En ik miste het zoetzure sausje bij de Gyoza’s. Met sojasaus zijn ze echt minder lekker. Gefeliciteerd met jullie Thuisbezorgd prijs.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sarah, Dank voor de complimenten over onze sushi en fijn dat het goed gesmaakt heeft. Wat vervelend dat de boontjes niet goed gaar waren. Dat mag niet de bedoeling zijn. We zullen de dienstdoende chef hierop aanspreken en voortaan beter op letten. Wat betreft de Gyoza, daar zit nooit chilisaus bij. Wij serveren dit nl. altijd met sojasaus. Mocht u de volgende chilisaus willen ipv sojasaus, dan kunt u dit aangegeven bij de opmerkingen. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

West
23 February 2022

Bestellen alleen nog maar hier. Goede verse sushi en altijd op tijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nico, Dank voor de lovende woorden. Wij voelen ons enorm gewaardeerd. Wij zijn ook blij dat u ons klant bent. Dank voor al uw begrip en steun 😅. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Jo
21 February 2022

Super lekker en verse ingrediënten. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jo, bedankt voor uw reactie. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paul
20 February 2022

Lekker snel geleverd ondanks slechte weer, eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten naar wens was en ondanks de wind en regen tijdig bij u is bezorgd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Patrycja
20 February 2022

Delicious & fresh sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Patrycja, thank you for your feedback. On a daily basis, we do our best to make delicious sushi and poké bowls. Our team does this with a lot of passion. Therefore, we are very happy with your compliment . Until next time! Kind regards, team Kaneda Sushi & Bowls

Richard
20 February 2022

Het was weer top, alleen de spicy tuna was iets te pittig, waardoor de smaak van de tonijn een beetje weg viel

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw beoordeling. We zullen onze chefs hierop attenderen om de spicy tuna roll niet al te pittig te maken. Indien men dit toch liever wenst, kunnen ze dit in de opmerkingen aan ons doorgeven. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Judith
19 February 2022

Snel en heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sifra, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en tijdig is bezorgd. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Sifra
19 February 2022

Heerlijk gegeten!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sifra, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

W.Goverse
18 February 2022

Heerlijke verse sashimi.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het de sushi u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Florian Schut
14 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Florian, bedankt voor uw beoordeling. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Mayke
14 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mayke, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Joël
14 February 2022

Het was weer super lekker! Vooral de Love box was heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joël, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat u een hele mooie valentijnsdag heeft gehad onder het genot van de Love box. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ambra Zorgvol-Di Tanna
14 February 2022

Great quality, best sushi in Town, fast delivery!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ambra, thank you for your feedback and kind words. On a daily basis, we strive to make incredible sushi and poké bowls. The team does this with a big smile on their face. Thank you for ordering and hope to see you soon! Kind regards, Team Kaneda Sushi & Bowls.

Nancy
14 February 2022

Heerlijke sushi met een snelle levering. Het is onze vaste plek geworden waar we sushi halen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Nancy, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om u als een van onze vaste klanten te mogen noemen. We zullen ons best blijven doen om heerlijke sushi en poké bowls te blijven maken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marielle
14 February 2022

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marielle, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het eten naar wens was en we hopen dat u de bijgeleverde Kaneda saus lekker vond. :) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

F
13 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanneke
12 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hanneke, bedankt voor uw beoordeling. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Mika
12 February 2022

Ik zeg het nogmaals, de beste sushi van Haarlem. Altijd vers, lekker en vriendelijk bezorging

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mika, bedankt voor uw beoordeling. Als team doen wij het hier voor: om lekkere sushi en poké bowls te maken, zodat u dit lekker alleen of met een gezelschap samen kunt genieten. Nogmaals dank voor uw woorden met lof en we zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. :) Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

San
12 February 2022

Goede kwaliteit sushi, erg smaakvol

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi San, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

RZ - Heemstede
12 February 2022

Was wederom een groot succes, heerlijk vers, kan geen andere Sushi thuisbezorger in de regio tegenop.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling en uw vertrouwen in ons. Wij zijn ook erg blij dat we weer sushi voor u hebben mogen maken. ;) Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Mickey
11 February 2022

Heerlijk gegeten en zag er verzorgd uit. Zeker een aanrader.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mickey, bedankt voor uw beoordeling. We doen dagelijks ons best om dagelijke mooie sushi en poké bowls te bereiden voor onze klanten. We zijn erg blij om te horen dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris de Vogel
11 February 2022

Wederom heerlijk gegeten. Jullie maken heerlijke sushi dames en heren.Ga zo door. Tot volgende week👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chris, bedankt voor uw beoordeling. Bedankt voor uw woorden met lof. We zijn ook erg blij om u als klant te mogen bedienen. Tot de volgende week! ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

M
10 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lo
9 February 2022

Beste sushi van Haarlem

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lo, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten nu heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Annelies
9 February 2022

Het was weer heerlijk!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Annelies, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot gauw. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

RZ - Heemstede
7 February 2022

was weer super !!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw feedback. We hopen dat het eten u heeft gesmaakt zoals u vanouds van ons gewend bent. ;) Indien dit niet het geval is, schroom niet om contact met ons op te nemen. Tot snel! ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Joyce Schoonderwoerd
6 February 2022

Recent hier komen wonen. Wat heerlijk. Alles keurig bezorgd. Top presentatie. Heerlijk gegeten. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joyce, bedankt voor uw beoordeling en namens het Kaneda team: Welkom in de buurt! Dagelijks maken wij met veel passie de sushi en poké bowls voor en proberen wij zo spoedig mogelijk af te leveren op het afgesproken tijdstip. We zijn daarom erg dankbaar voor uw woorden met lof. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Saskia
5 February 2022

Lekker en snel!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Saskia, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Eveline
5 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Eveline, dank voor uw beoordeling! Fijn dat het eten. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

M
2 February 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Rene
2 February 2022

Wordt op tijd bezorgd samen met de bestelling bij Mayflower top toch

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rene, dank voor uw beoordeling. We hopen dat u een mooie avond heeft gehad. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Charmaine
1 February 2022

De allerbeste Sushi van Haarlem en omstreken! Inc goede service!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Charmaine, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof! Hier doen wij het als team voor: lekkere sushi en poké bowls maken voor onze klanten, zodat jullie hier lekker van kunnen genieten. Tot snel! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S
31 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Geachte Klant, Vriendelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Judith
31 January 2022

Alles heerlijk vers, fantastisch lekker en super snel bezorgd op een zondagavond!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Judith, bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en naar wens was. :) Tot de volgende keer Judith! Groeten, team Kaneda.

Thomas
30 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en ondanks drukte toch op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Thomas, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en op het gewenste tijdstip is afgeleverd. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

H. Rila
30 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Geachte heer/mevrouw Rila, Dank voor de 5 sterren beoordeling. Tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Selcuk
29 January 2022

Was weer lekker en naar wens.. bestel niet vaak maar als ik sushi bestel is het hier :)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Selcuk, Dank voor uw mooie review, wij voelen ons zeer gewaardeerd door u, omdat u alleen bij ons sushi bestelt. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Daisy
29 January 2022

Zoals altijd, perfecte service, snel en van zeer goede kwaliteit! Top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daisy, Hartelijke dan voor je mooie woorden. Service en kwaliteit zijn onze kernwoorden. Wij zijn blij dat u goede ervaring hiermee heeft, een bevestiging voor ons dat wij het goed doen 😁.Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gydo
28 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gydo, Dank voor je beoordeling. Tot snel, Mvgr Team Kaneda

Maria
28 January 2022

De pasteitjes waren koud en de geschulpte rand was hard. Waren ze oud? Voor de tweede keer opgewarmd? De grote gefrituurde garnalen is meer frituur dan garnaal/gamba. Sushi was heerlijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maria, bedankt voor uw beoordeling. Normaliter proberen we onze gyoza een krokant laagje te geven, waardoor we ze ietsjes langer frituren. We hebben onze keuken hierop aangesproken hierop te letten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Jaz
28 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jaz, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. :) Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Lucia
24 January 2022

Heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lucia, bedankt voor uw beoordeling! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Richard
24 January 2022

Heerlijke Sushi, Sashimi en Rolls. Binnen 35 minuten geleverd in Vijfhuizen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Richard, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt en tijdig is bezorgd. :) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Judith
22 January 2022

Snel en altijd lekker!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Judith, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te zien dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groet, team Kaneda

Marjan Oosterhuis
22 January 2022

Altijd heerlijk en goed verzorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marjan, dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat het eten u allemaal heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Dalila
21 January 2022

I always take this kind of poke bowl. This time the avocado was hard like an apple. Really a shame.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Dalila, thank you for your feedback. On a daily basis, we prepare our products with fresh ingredients. Our sushi chefs usually try to select avocados which are not too ripe, but also not too hard. Since this is a manual process, this can differ per sushi chef. We have told our sushi chefs to keep an eye on this. Our sincerest apologies that the poké bowl you have ordered did not meet your expectations. Kind regards, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chichi
21 January 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chichi, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat alles nog steeds naar wens is. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

MJ
20 January 2022

Echt super vers en super lekker! Top! ( en ik ben kritisch)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi MJ, bedankt voor uw beoordeling. Met uw kritische blik zijn we erg trots dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls

Soraya oass
17 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Soraya, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zijn dat het eten naar wens was en op tijd aan u is afgeleverd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Paul
17 January 2022

Bezorginf duurde wat langer maar de kwaliteit maakte alles weer goed!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Paul, bedankt voor uw beoordeling. In het weekend (vanaf vrijdag) komt weleens het voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet kunnen waarmaken vanwege alle sushi liefhebbers. Wist u dat wij een vooruitbestel knop hebben? Hier kunt u aangeven wanneer u uw eten bezorgd wilt hebben. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Rob Speld
16 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, bedankt weer voor uw beoordeling! Tot de volgende keer! ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Frederiek Graadt van Roggen
16 January 2022

Helaas zooo populair aan het worden dat bezorgtijden van 1,5 uur zelfs gebeld wordt dat t nog half uur later wordt… maar wachten meer dan waard!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Frederiek, bedankt voor uw beoordeling en uw geduld! Dagelijks doen wij ons best om de sushi en poké bowls zo vers mogelijk voor te bereiden (we zijn erg blij dat u dit ook zo ervaart!) en af te leveren. In het weekend (vanaf vrijdag) en de vele animo komt het weleens voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet waar kunnen maken. We hopen hier geen gewoonte van te maken. Nogmaals onze excuses en heel erg bedankt voor uw begrip. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Letty Baggerman
15 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Letty, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat het eten naar wens was en op tijd bij u afgeleverd is. Tot de volgende keer. Groeten, team Kaneda.

Loes
15 January 2022

Bijna anderhalf uur gewacht , maar jullie hebben heel netjes gebeld dat het vanwege de drukte uitliep .Ook nog excuus van de bezorger . Dat was fijn . Alleen het extraatje omdat het zolang duurde zat er niet bij 😢😛

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor uw mooie review en fijn dat het goed gesmaakt heeft. Erg vervelend dat u gisteren lang moest wachten. Meestal lukt het ons om binnen een uur uw bestelling bij u thuis te bezorgen. In het weekend (vanaf vrijdag) komt weleens het voor dat wij onze streeftijd voor bezorging niet kunnen waarmaken. Ons oprechte excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Danielle
15 January 2022

Erg goede sushi! Mijn nieuwe favoriet in Haarlem 😊 Supervers en zeer goede kwaliteit. Heb Kaneda al bij meerdere mensen aangeraden en ook zij zijn allemaal enthousiast. Kortom: aanrader!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danielle, hartelijk dank voor uw lovende woorden en dat u ons aanbeveelt bij anderen. Dat waarderen wij echt enorm. Nogmaals excuses dat wij een klein deel van uw bestelling waren vergeten. Gelukkig konden we dit heel snel nabezorgen zodat u niet te lang hoeft te wachten :) Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jim
15 January 2022

Erg lekker gegeten. Pokebowls waren goed gevuld en de maki's waren vers. Bezorging was iets vertraagd maar daar werd ik netjes over gebeld.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jim, bedankt voor uw beoordeling. We doen dagelijks ons best om lekkere verse sushi en poké bowls voor te bereiden en dit tijdig te bezorgen. Vanwege de drukte lukt dit soms niet. Bedankt voor uw begrip en tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Marnix Groot
15 January 2022

Hallo, dit was de eerste keer dat ik bij Kaneda bestelde. De smaak, kwaliteit van de ingredienten, presentatie, en prijs-kwaliteit verhouding zijn allen prima. Echter, alles (nigiri, grote en kleine rolls) is een maatje te groot--zeg 15%--dan het hoort te zijn. Ook waren sommige van de rolls zeer ongelijkmatig gesneden, sommige plakken 1.5 cm, andere bijna 2.5 cm. Het leek alsof er enorme haast was bij de bereiding, wat ik me uiteraard kan voorstellen van de vrijdag avond. Misschien belangrijk om te zeggen dat ik in 100en autenthieke Japanse restaurants rond de wereld heb gegeten, inclusief Japan zelf, dus ik denk dat ik wel een oordeel kan/mag vellen. Ik ben net na 20 jaar buitenland teruggekeer naar Nederland en misschien is het zo dat de grootte van de sushi simpelweg is wat mensen hier verwachten en simpelweg de standaard is geworden? Ik ga Kaneda in de toekomst zeker nog een keer proberen--nogmaals de kwaliteit is echt prima. Succes in de toekomst!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marnix, Dank voor u mooie en uitgebreide feedback. Wij vinden het heel erg prettig om van een kenner cq. fijnproevers een beoordeling te krijgen. Wij zijn dan ook erg blij om te lezen dat u ons kwaliteit/smaak goed vindt. En het klopt inderdaad dat de authentieke Japanse Sushi heel anders is. U kunt gerust zeggen dat de Sushi hier "Vernederlands" is. Vergelijkbaar met Chinees eten hier in Nederland. Uw opmerking over het onregelmatige snijwerk gaan we meenemen, dit had beter gemogen. Tot gauw en wij zien uw oordeel weer graag tegemoet. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Sacha Schouten
15 January 2022

Eten was heerlijk!!!! Bezorging was half uur later. Daar was netjes over gebeld.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sacha, bedankt voor uw beoordeling. Er waren op deze dag heel veel sushi liefhebbers die op hetzelfde moment wilden eten. We hebben dit zo snel mogelijk proberen voor te bereiden en te bezorgen. We zijn blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Helen
14 January 2022

Heerlijk. Lekker vers. Via mail bezorging tijd door gekregen en klopte.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Helen, bedankt voor uw beoordeling en goed om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Saskia
14 January 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi en top bezorging!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Saskia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. ;) Groeten, team Kaneda Sushi & Bowls.

Y.G.
13 January 2022

Eerste keer besteld en uitermate tevreden. Top kwaliteit! Verse vis, genoeg soja, wasabi, gember: alles van goede kwaliteit. Aanrader!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze mix for 2 people is ook een echte aanrader! U kunt het vergelijken met een proefbox voor 2 personen: verschillende soorten sushi om lekker van te genieten. We zijn blij dat u tevreden bent en zien u graag snel weer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Sanne Sigterman
13 January 2022

Best shusi in Haarlem snel bezorgt van topkwaliteit heeeeerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Sanne, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat het eten u heeft gesmaakt, inclusief de crispy/crunch toppings. ;) Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Theo
11 January 2022

Heerlijk gegeten

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Theo, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

S Krooder
10 January 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Krooder, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Rob
10 January 2022

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk vers en van uitstekende kwaliteit. Tot de volgende keer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Rob, bedankt voor uw beoordeling en we zijn blij om te horen dat het eten u wederom heeft gesmaakt. Als team zullen wij ons best blijven doen om de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Halderman
9 January 2022

Was weer super. Keurig bezorgd. Verse goede sushi. De beste in de regio!! Ga zo door. Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Halderman, bedankt voor uw beoordeling. Het doet ons heel veel deugd om een compliment te krijgen van een vaste klant als u. We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Oliver
9 January 2022

Beste Sushi in Heemstede/Haarlem!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Oliver, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof! We gaan ons best blijven doen om de beste te blijven in Haarlem/Heemstede. ;) Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ashley
9 January 2022

👍 goed

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Ashley, bedankt voor uw beoordeling en compliment. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowl.s

Jacob Verloop
9 January 2022

met afstand de beste sushi van Haarlem, heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Jacob, bedankt voor uw beoordeling en uw vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat het eten naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
8 January 2022

Ondanks hevige regen was de uiterst vriendelijke bezorger op tijd om wederom het heerlijke eten te brengen. Alles was top en vers, voor de derde keer de Chrispy Maguro Wasabi Cracker besteld deze zijn zo ongelofelijk lekker. Maar ook de Kenedafornia salade en de Crispy Crunch Uramaki mogen er zijn. In een woord alles was HEERLIJK.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Pieter, bedankt wederom voor uw beoordeling en uw woorden met lof. Onze collega's bereiden nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme verse sushi en poké bowls voor. De crispy crackers zijn ook echt een delicatesse: met één hap een smaakexplosie in uw mond! Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Either
8 January 2022

Altijd goed.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Either, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat u lekker van het eten heeft mogen genieten en een fantastische avond heeft gehad. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Chantal
8 January 2022

Voor de 2e keer besteld en in een woord TOP! Bezorging mooi op tijd, poke bowl was heerlijk en dan de crispy crunch uramaki een echte aanrader! Ons gezin heeft heerlijk gegeten…

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Chantal, bedankt voor uw beoordeling en dat u wederom bij ons heeft besteld. We zijn blij om te horen dat het eten u en u familie heeft gesmaakt. Onze special rolls zijn ook een echte aanrader! U zult er niet teleurgesteld van raken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda Sushi & Bowls.

Frans B
8 January 2022

Heerlijk eten, zeker voor herhaling vatbaar