Reviews from Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recent reviews

5.0
Rob
22 November 2022

Zoals altijd weer erg lekker. Sinds de opening is dit de plek waar ik sushi haal

Merel
21 November 2022

De lekkerste

Yo
21 November 2022
Patrycja
20 November 2022

As always great 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
20 November 2022

Zoals altijd...heerlijk! Supersnel geleverd. Niet vergeten te stemmen mensen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kasianl
20 November 2022

snelle levering, heerlijk eten !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Maud Bruggeman
19 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maud, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
19 November 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Deb
18 November 2022

Heerlijke pokebowl!! Keurig en netjes op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Deb, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
16 November 2022

Wederom heerlijk gegeten, lekker vers en goed bereid

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marinda
16 November 2022

Het was wederom weer heerlijk... Alles lekker vers!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marinda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjan Oosterhuis
12 November 2022

Top service, heerlijke sushi.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Azadeh Achbari
6 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Azadeh, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hanneke
6 November 2022

Heerlijke poke bowl! Komen snel weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Linda
6 November 2022

Het was weer top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Linda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

E Grotendorst
5 November 2022

Geslaagd en heerlijk gegeten

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
5 November 2022

Super snel Vriendelijke mensen Smaakte goed!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
5 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daisy
5 November 2022

Zoals altijd, perfect!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daisy, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Creyghton
5 November 2022

Bestelling kwam al later kregen we te horen. Toen kregen we een belletje dat de bezorger in de Timorstraat Haarlem stond ipv Heemstede. Gevolg, dat de warme gerechten koud waren.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor uw feedback, excuus voor het ongemak. Onze nieuwe bezorgster had zich idd vergist. Dit zal niet meer gebeuren. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
4 November 2022

Heerlijk gegeten zoals iedere week😂👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

H. Ploeger
4 November 2022

Het was heerlijk en de bezorging was heel snel.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sel
2 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sel, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jamie
2 November 2022

Ik heb weer heerlijk gegeten. M’n bestelling afgehaald en hier kreeg ik zoals altijd vriendelijke service van de mooie en spontane dame achter de balie. Nogmaals bedankt voor het eten!

Heemstede
31 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
31 October 2022

Lekker en goede kwaliteit van de ingrediënten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
30 October 2022

Wederom weer precies op tijd het overheerlijke eten geleverd. Was echt top!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Bete Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
29 October 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd:)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ashley
29 October 2022

Zoals altijd weer genieten!! (Ik eet er 2 dagen van) maar zelfs de dag erna is het nog super lekker!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
29 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
27 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Vrooland
26 October 2022

In een woord geweldig!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
26 October 2022

Weer zo ontzettend lekker gegeten! Er was even iets mis gegaan met de bestelling, maar het werd echt keurig opgelost. Top, wij blijven fan! Ook waren de mensen bij wie we de sushi gegeten hebben onder de indruk van de kwaliteit. Bedankt team Kaneda!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anja
24 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anja, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
24 October 2022

De beste en lekkerste sushi ooit! Tot snel...

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gussie
23 October 2022

The best in town

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gussie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
22 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
22 October 2022

Was weer heerlijk. Ga zo door

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sander
22 October 2022

Fijne snelle service, lekkere gerechten! Adres om vaker te bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sander, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Emmy
21 October 2022

heerlijke sushi met mooie vulling.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Emmy, hartelijk dank voor uw beoordeling, tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

V. Kraan
19 October 2022

Bezorging duurde wat langer, maar de kwaliteit is het waard

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk voor uw review. Excuus voor de vertraging. Ivm een onverwachte drukte konden we helaas vandaag niet alle bestelling binnen de aangegeven bezorgtijd afleveren. Gelukkig is dit incidenteel, de volgende keer zijn wij weer razendsnel bij u. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Dalila
19 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Elies Meijer
17 October 2022

Heerlijke sushi! Warme hapjes waren ook echt warm! Smaak verrukkelijk , leuke box met van alles erin! Bezorging precies op tijd! Top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elies, Fijn dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

nick
17 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mayke
17 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lonneke
17 October 2022

Genoten van de sushi, de rolls, de bowl en de sake. Precies op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
16 October 2022

Wederom super vers en snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Prima sushi, crunch is lekker.
16 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Merkx
15 October 2022

Heeeeerlijke sushi’s!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Richard
15 October 2022

Was weer ouderwets goed, Spicy Tuna is voor mij iets te spicy maar wel erg lekker allemaal

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Irene
15 October 2022

Heel lekker gegeten. Pokebowl

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Irene, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Frank
15 October 2022

Heerlijke verse sushi’s

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frank, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Chris de Vogel
14 October 2022

Was weer heerlijk👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Helen.
14 October 2022

Altijd op tijd. Altijd lekke

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

R.
14 October 2022

Als altijd, perfect

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, fijn dat perfect was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Dalila
13 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Kasia
12 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Jacqueline de Graaff
11 October 2022

Als altijd weer heerlijk! Tot snel

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Sebastiaan
10 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lucien
9 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lucien, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S. P.
9 October 2022

Altijd lekker. Naar mijn mening de lekkerste afhaal/bezorg Sushi in Haarlem.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, wij vinden ook dat wij de beste Sushi verkopen van Haarlem 😊. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Bas
9 October 2022

Zoals altijd weer erg lekker en prima bezorgd. Niet voor niets het beste sushi restaurant van 2021. Wij bestellen er altijd onze sushi. Een aanrader als je van lekkere sushi houdt.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, dank voor deze mooi woorden. We doen ons best om deze titel te prolongeren 😊 Tot ziens, team Kaneda

Richard
9 October 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, fijn dat alles goed gelukt was. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

J.
9 October 2022

Goed gevulde pokebowl. Ruime keus indien je de bowl zelf samenstelt in zowel ingrediënten, toppings als saus. Ook qua prijs aan te raden.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Bete Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
8 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Thomas
8 October 2022

Top! Je proeft dat alles met zorg en liefde voor de Japanse keuken is bereid 😋

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Thomas, dat proef jij heel goed 😊, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S.Simsek
7 October 2022

Altijd heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marloes
6 October 2022

Altijd heerlijk eten en fijne service!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marloes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Andre van Huizen
6 October 2022

Het was erg lekker en verschil met verleden keer waren de loempiaatjes nu lekker en knapperig. Billy, groetjes en ook de groetjes aan je moeder van ons. Marian en Andre

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Andre, fijn dat u deze keer tevreden bent. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Françoise van Donselaar
5 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Francoise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ashley
3 October 2022

Zoals altijd weer TOP! Na het bestellen kreeg ik de verwachte bezorgtijd en dit was 18:05 dus ik dacht dat ik de hond nog wel even kon uitlaten. 15 min na het bestellen stonden ze al voor mijn deur. Gelukkig kwam de bezorger weer terug om het eten af te geven. Weer super veel en super lekker!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, fijn dat alles naar wens was, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
2 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Roza Roovers
2 October 2022

Super lekker! Snelle bezorging!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roza, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
1 October 2022

Was weer heerlijk dames en heren. Ga zo door

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanneke
1 October 2022

Netjes op het raam geklopt ipv de bel...wat attent voor slapende kids. Alles heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Inge Breukelman
30 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Robin
30 September 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en oog voor het milieu. Top zaak!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Robin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Loes Kampers
30 September 2022

Heerlijk gegeten, als altijd! Sushi van Kaneda blijft voor mij de lijst aanvoeren met stip op nr. 1🤗

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank en we zijn erg blij dat we jouw nr 1 zijn. We doen ons best om je nr 1 te blijven. Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
29 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, fijn dat het deze keer gelukt is ! Dank voor de mooie beoordeling en tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lydia
29 September 2022

Top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lydia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Richard
29 September 2022

Normaal geef ik voor kwaliteit altijd een 5, maar nu was de kiprol niet lekker. Was erg koud (normaal is hij lauw) en zelfs en beetje taai. Dit ben ik niet gewend van Kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Dank voor u beoordeling en feedback. Excuus voor de vervelende ervaring. Wij hebben onze collega’s hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter opletten. Wij nemen nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
28 September 2022

I had to say, is the best poke bowl in Haarlem.the fish is so fresh and good! But is already the third time you messed up with my order. The entire bag was wet and destroyed, I understand it’s raining but maybe an umbrella? The bowl was almost upside down. I paid for zalm and extra tuna and extra zalm, the extra tuna was impossible to find, same thing for the avocado the extra wasn’t there. At half way while I was eating I heard a crunch , was cucumber…I’m allergic to cucumber. Thanks Kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Dalila, thanks for your feedback.we apologize for the bad experience. An separate email has also sent to you. Sincerely Kaneda

Sia
26 September 2022

Zeker beste sushi in town.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kasia
26 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Stef
26 September 2022

Heerlijk vers Nooit klachten Vriendelijk personeel,

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stef, bedankt voor uw beoordeling en complimenten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

R.S.
25 September 2022

Wederom heerlijk 😋 en een goede service!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Peter van der Hoeven
25 September 2022

Er was een vergissing bij de bezorgingstijd gemaakt. De besteltijd was gemaakt voor 19:30 doch bij de bevestiging van de bestelling gemerkt als "zo snel mogelijk". Gelukkig kon dit gecorrigeerd worden via de telefoon. Alles heel smakelijk gegeten, ga zo door!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Familie
24 September 2022

Had voor 19:00-19:30 uur besteld. Werd er even voor 19:00 uur gebeld dat 19:00 uur niet ging lukken en dat het tien min. later werd. Voor de zekerheid gevraagd of ze tien min. na 19:00 of na 19:30 uur bedoelde vanwege de al ruime bezorgtijden. 19:10 uur was voor mij geen probleem. De bezorger kwam echter pas rond 19:30 uur. Wat mij betreft had er dus niet gebeld hoeven worden. De poke bowls waren wel weer heerlijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor de beoordeling en feedback. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Wij zijn gewend om onze klanten goed op de hoogte houden van hun bestelling 😁 zeker als het iets later aankomt dan aangegeven. Onze bezorginterval is 15 minuten en geen 30 minuten. (19:00-19:15 of 19:15-1930 in uw geval) Omdat de bezorgers vaak meerdere bestellingen moeten afleveren geven wij een een bezorgtijd aan met een kwartier speling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Job van Kessel
23 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Job, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

MJ
23 September 2022

Lekkere sushi. Ik had besteld voor tussen 19:15-19:30, kreeg een update in de mail dat de verwachte bezorgtijd 19:15 zou zijn. Ik werd dat tijdstip gebeld dat ze onderweg waren, dus iets later dan 19:15. Heel netjes dat er gebeld werd. Voor half 8 stonden ze voor de deur!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
23 September 2022

Heerlijk gegeten weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Wilma Verzijlbergen
21 September 2022

De verpakking was keurig. De sushi zag er fris uit en smaakte heerlijk! Een aanrader, Warme groet Wilma

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Wilma, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Peter
18 September 2022

Snel, lekker, aardig personeel!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marjolein
17 September 2022

Sushi was erg lekker, goede snelle bezorging. De edamame boontjes waren nog erg hard. Leken niet helemaal gaar. Eerder besteld en toen waren ze wel erg lekker.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjolein, bedankt voor uw beoordeling. Excuus dat de boontjes niet zacht waren. Wij zullen hier beter opletten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marja Evers
17 September 2022

Helemaal super was het!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marja, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hafsa
17 September 2022

Heerlijk weer zoals altijd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hafsa, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Monica Higgins
17 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monica, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hessel
17 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hessel, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

TJ
17 September 2022

Was weer top - heerlijk gegeten. De bezorger was snel maar had iets teveel geschud met de sushi, waardoor die wat rommelig was. Detail.. verder perfect als altijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste TJ, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben onze bezorger aangesproken op hun rijstijl. Excuus voor de rommelige presentatie. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Han
16 September 2022

Super snel én vers Compliment!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Han, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

.
16 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Andre van Huizen
15 September 2022

De loempiaatjes waren zacht, niet lekker. De rest was heerlijk zoals vanouds gr. Andre van Huizen

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Andre, bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen beter op onze frituur letten. Excuus voor het ongemak. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Robin
12 September 2022

Super lekker en super snel geleverd! Ontzettend zorgvuldig. Punt van aandacht voor mezelf is dat je er van alles bij krijgt: stokjes, sojasaus, gember, wasabi...als je dit niet nodig hebt geef dat dan aan in opmerkingen veld. Mi zou dit moeten worden omgedraaid: aanvinken way je erbij wilt. Dit met oog op duurzaamheid/milieu.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Robin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Jouw advies omtrent tegen verspilling is in de praktijk wat lastiger uit te voeren. Veel klant denken nl dat de toebehoren standaard er bij geleverd worden. Met als gevolg dat zij dit zullen vergeten aan te vinken en wij alles na moeten bezorgen 😅. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

René
11 September 2022

Uitstekende, versie sushi !!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Bas
10 September 2022

Zoals altijd heerlijke sushi + salades. Was weer erg lekker. Tot de volgende keer :-)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles weer lekker was! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S.Simsek
9 September 2022

Zoals altijd heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant,, bedankt voor uw beoordeling, super dat het weer top was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Leon
8 September 2022

Top poke bowl en snel geleverd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Leon, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Corrie Bakker
4 September 2022

Voor de 1ste keer besteld het was echt super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Corrie, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Waion
4 September 2022

Echt top ! Voor ruim €600,- aan sushi besteld ivm verjaardagsfeest van zoon- en vrouwlief. Optijd bezorgd, zeer mooie presentatie en super vers en lekker. Alle gasten waren lovend over de sushi. Ik denk dat jullie nieuwe klanten erbij krijgen 😆. Alles was op. Bedankt Kaneda !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Waion, hartelijke dank voor de beoordeling en jouw grote order ! Fijn om te lezen dat jouw gasten lovend waren over onze sushi. Wij zien de nieuwe klanten graag tegemoet. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Joke
4 September 2022

Heerlijke Bowls vers gemaakt

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Joke, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris de Vogel
3 September 2022

Heerlijke sushi voor nog steeds de zelfde prijs als vroeger.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanane
2 September 2022

Kan alleen maar zeggen: Echt de beste sushi van Haarlem en omstreken! Mijn complimenten!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanane, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat wij ook volgens u de beste zijn 😃. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Inge Breukelman
2 September 2022

Heerlijke poke bowl en sashimi. Snelle en vriendelijke bezorging.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Renate Wijgman
2 September 2022

Altijd goed qua smaak, presentatie en bezorging.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Renate, bedankt voor uw beoordeling. En super dat je zo tevreden bent! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
31 August 2022

Goed gevulde en heel lekkere pokebowl en uiteraard heerlijke sushi

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Sel
31 August 2022

Perfect

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sel, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kasia
31 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Yo
29 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Yo, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
29 August 2022

Wederom werd het overheerlijke sushi stipt op tijd gebracht. Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, Hartelijk dank voor de mooie worden en super jij erg tevreden was. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Judith
29 August 2022

Het duurde iets langer dan gedacht maar was de moeite van het wachten waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Judith, Dank je wel, sorry voor het lange wachten. De laatste tijd hebben veel nieuwe klanten ons overheerlijke sushi ontdekt. Het is nl drukker dan we gewend zijn. We gaan hier maatregelen voor treffen zodat de bestellingen sneller bij jou thuis bezorgd kunnen worden. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lucy
28 August 2022

Heerlijke sushi, goede vis en fijne smaak! Ik werd netjes gebeld dat het iets later bezorgd zou worden, omdat ze de bestelling bij een ander filiaal moesten ophalen, vanwege een missend product. Omdat ze later waren, kregen we wat extra sushi (met een smiley;)) om ons te bedanken voor ons geduld! Toppers, dank jullie wel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lucy, Dank voor de complimenten, maar nogmaals excuus voor het lange wachten. Wij doen ons best om zsm jouw maaltijd te leveren. Meestal lukt het ons ook. Maar door extreme drukte kan het weleens langer duren. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Paul Raam
28 August 2022

De sushi was prima maar helaas waren de warme gerechten bijna koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Paul, dank voor de feedback, vervelend dat de warme gerechten bijna koud zijn geworden. Dat is niet de bedoeling, mocht dit onverhoopt nog een keer gebeuren neem dan direct contact op met ons. Wij proberen dan een gepaste oplossing voor u te vinden. Uiteraard zullen we hier voortaan beter opletten. Fijn dat de sushi goed gesmaakt heeft. Excuses voor het ongemak. Tot ziens. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Bas
28 August 2022

Heerlijk eten en perfecte bezorging. Wij bestellen altijd onze Sushi bij Kanada. Een aanrader.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas bedankt voor uw beoordeling en het vertrouwen in ons. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Cat Burling
28 August 2022

First time here and it won’t be our last! Super fresh, delish sushi. Generous cuts of sashimi and all the warm dishes were cooked perfectly. Super fun & friendly service, we will be back soon!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Cat, Thank you very much for these nice compliments. we would love to see you again. Kind regards Team Kaneda

Bowe
28 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Helen
27 August 2022

Besteld om 19.14 uur. Waarschijnlijk heel druk en misschien begrijpelijk. Bezorging 20.55 u. Dat vind ik te lang.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Dank voor de feedback en wij zijn blij dat het lekker heeft gesmaakt. Excuus dat je zo lang moest wachten. Zowel afgelopen vrijdag als zaterdag was het inderdaad bij ons veel drukker dan anders. Wij proberen altijd binnen de aangegeven tijdstip te bezorgen. 9 van de 10 keer lukt het ons ook. Maar soms hebben we ook te maken met onverziene omstandigheden, wij vragen uw begrip hiervoor. Nogmaals excuus. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Anonymous
27 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, bedankt voor jouw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda.

Evelien van der Werff
26 August 2022

Top kwaliteit en bestellen of halen vaak , helaas was de bestelling vandaag erg laat en de 2 warme gerechten waren koud . Kan gebeuren in drukke tijden. Wij hebben ondanks beide heerlijk gegeten . M vr gr Fam vd Werff

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Evelien, Dank voor de feedback en wij zijn blij dat het lekker heeft gesmaakt. Excuus dat je zo lang moest wachten. Gisteren was het inderdaad bij ons drukker dan anders. Wij proberen altijd binnen de aangegeven tijdstip te bezorgen. Meestal lukt dit, maar helaas is het voor ons ook niet altijd haalbaar. Nogmaals excuus. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

JJMA de Graaff
26 August 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke en beleefde bezorger. Tot snel!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Yo
25 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

groen
21 August 2022

heerlijk weer, goed gevuld!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

A.F Kersten
21 August 2022

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk verse sushi !! Kaneda is echt veel beter dan de andere sushi delivery zaken in Haarlem

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor deze complimenten! Hier doen we het voor. Wij zullen ons best blijven doen om de titel de beste sushi van NL waar te maken Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Maria
20 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maria, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanneke
18 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Hanneke, dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Team Kaneda.

Tibo
17 August 2022

Altijd lekker en netjes bezorgd! Tot de volgende keer.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Tibo, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer! Groeten, team Kaneda.

Lindsay
17 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Lindsay, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Cynthia
15 August 2022

Verreweg de lekkerste sushi van Haarlem en omgeving!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cynthia bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marisa
15 August 2022

De lekkerste sushi om te laten bezorgen!!! Altijd op tijd en goede kwaliteit sushi en pokebowls:-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marisa, bedankt voor uw beoordeling en uw woorden met lof. We zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Tot snel! Groeten, team Kaneda.

Marije
14 August 2022

Eerste keer besteld en zeker niet voor de laatste keer. Super vers ,heerlijk gegeten. Top sushi!! Aanrader kaneda

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marije, dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marlies
13 August 2022

Echt de beste sushi ever, mega snel bezorgd en we kregen zelfs nog iets extra's. Dank!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marlies, Hartelijk dank ! Wat een mooie compliment, hier doen we het voor. 😄 we are the best 💪🏻 Tot snel. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Jeffrey
12 August 2022

Zoals gewoonlijk helemaal top, maar als ik bij bezorging 10 sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan. Wij waren varen en we konden onze sushi in ontvangst nemen op een afgesproken plek. Uiteraard binnen jullie postcodegebied. Maar gewoonweg wat top. Bedankt Kaneda

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeffrey, Dank voor deze mooie feedback. De beste Service en Kwaliteit ! Dat is waar Kaneda voor staat. Wij zullen altijd ons best doen om de klant te ontzorgen. Tot gauw, met vriendelijke groet team Kaneda

Paulo
12 August 2022

Kaneda en zeker die in Schalkwijk Haarlem is terecht de beste sushirestaurant 2021. Wat mij betreft ook van 2022. Bestellen op hun website is kinderlijk eenvoudig. Bestelling wordt stipt op tijd geleverd. Zoals altijd super vers uitstekende kwaliteit smaak presentatie en temperatuur. Ik haal meestal af. De makers zijn vriendelijk en vaak een gratis drankje bij je bestelling. Kaneda echt een aanrader. Helemaal top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Paulo, Hartelijk dank voor deze complimenten! Hier doen we het voor. Wij zullen ons best blijven doen om de titel de beste sushi van NL waar te maken Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Els
11 August 2022

Een pokebowl liefhebber hier en deze was wel erg lekker. In een mooi bakje die op het eerst oog klein oogde. Maar integendeel! Mooie smaken, van goede kwaliteit. Ook mooi opgemaakt.SNel weer bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Els, Hartelijk dank voor de complimenten ! Fijn dat alles goed gelukt was. Tot ziens weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Inge
11 August 2022

Het was heerlijk. Helaas was de sushi zo slap gerold dat ze uit elkaar vielen en op sommige sushi ontbraken de kruiden en sesamzaadjes. Het oogde wat slordig.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw feedback aan onze sushi chefs doorgegeven en zullen erop letten dat dit in de toekomst niet meer gebeurd. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mirjam van Weeren
10 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Mirjam, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Anna
9 August 2022

lekker en op tijd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anna, Vriendelijk dank en tot de volgende keer weer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Eveline
9 August 2022

Ik bestel nergens anders meer sushi, altijd top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij zullen altijd ons best blijven doen om jouw als klant te behouden. Tot gauw, Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Debby
7 August 2022

Het was weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Debby, Hartelijk dank voor de review, fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lowinsky
7 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lowinsky, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
7 August 2022

Heerlijk gegeten En Supersnel bezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Team Kaneda

Pascal
7 August 2022

Heerlijk en supersnel

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascal, Dank je wel, fijn dat het snel is bezorgd en heerlijk heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet Team Kaneda

Anoniem
6 August 2022

Het was weer heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de complimenten, fijn dat het heerlijk heeft gesmaakt. Tot ziens. Met vriendelijke groeten. Team Kaneda

E
6 August 2022

Alles is TOP. Als de bezorging iets later komt dan de afgesproken tijd, wordt er even gebeld

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Fijn dat alles weer top was, tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team KanedA

Chantal
5 August 2022

Na enige tijd hier weer besteld. In de tussentijd ook bij andere Sushi restaurants maar onze conclusie is dat hier de allerlekkerste sushi wordt gemaakt. We hebben genoten van de Uramaki - Vegan kids box - kip pasteitjes. Netjes en op tijd bezorgd! Dit restaurant staat bij ons op 1

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, Hartelijk dank voor de mooie feedback. Wat fijn dat je weer terug van weggeweest bent :) Wat een eer voor ons dat wij jouw favo sushi zaak bent, hier doen we het voor. Tot de volgende keer Team Kaneda

David
5 August 2022

De drie Pokebowls waren heerlijk. Jammer dat het eruit zag alsof de bestelling van drie hoog was laten vallen. Inhoud was een grote door elkaar, deksels stuk. Dat zagen we pas toen we de zak openden en de Thuisbezorgt jongen alweer weg was. Jammer van de ervaring, want het eten is echt goed.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste David, Hartelijk dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat de gerechten allemaal omgevallen zijn. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben de desbetreffende bezorger aangesproken. Fijn dat het nog goed heeft gesmaakt. De volgende keer mag je altijd direct naar onze zaak bellen, dan kunnen we direct een passende oplossing regelen. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Saskia
3 August 2022

Heerlijke poke bowl! Aanrader

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Saskia, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

W.
2 August 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

T.
2 August 2022

De sushi is altijd heerlijk en de bezorging/medewerkers bij afhalen heel vriendelijk. Wij bestellen hier regelmatig, altijd tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Fijn dat je weer erg tevreden was. Wij blijven ons best doen, service en kwaliteit is ons prioriteit. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Obbe Heutink
2 August 2022

Nette en vlotte medewerkers in de winkel, alles is goed verzorgd en de sushi was bijzonder goed en vers. Bezorgen in de Kleverpark/Bomenbuurt helaas niet mogelijk, maar rij er graag voor om!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Obbe, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en het is een eer voor ons dat jij de moeite neemt om bij ons de sushi komt halen. Hier doen wij het voor ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marcel Millenaar
1 August 2022

Wat hebben we weer heerlijk genoten van de verse en lekkere sushi. De Ebi Furai was OVERHEERLIJK (dank voor de EXTRA GOEDE en persoonlijke uitvoering ;-) Tot de volgende keer wanneer we onszelf weer trakteren op een sushi feestje. Mvg Marcel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marcel, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
31 July 2022

Top Sushi! Vriendelijke mensen die meedenken en attent zijn. Ik ben net verhuisd en woon net buiten ‘bezorggebied’, maar rij met plezier altijd even langs in Schalkwijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij zullen ons best blijven doen en het is een eer voor ons dat jij de moeite neemt om bij ons de sushi komt halen. Hier doen wij het voor ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Alex
30 July 2022

Heerlijke sushi en top levering

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Alex, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Fijn dat je het top vond 😃 Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mickey
30 July 2022

Telkens weer tevreden. De sushi is van goede kwaliteit, de bestelling is altijd op tijd klaar en het personeel is vriendelijk. Kortom zeker een aanrader.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mickey, Hartelijk dank en fijn dat je weer tevreden bent. Tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

René
30 July 2022

Vers en heerlijk gegeten. Snelle bezorging (30 min !).

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste René, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
29 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helen
29 July 2022

Gewoon top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eloy
29 July 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eloy, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin
28 July 2022

Complimenten: mooi op tijd. Smaak voortreffelijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Karin, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Teeuwen
28 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Frederiek Graadt
28 July 2022

Gewoon de allerlekkerste sushi van NL en die kom ik dan wel halen als er bij ons niet bezorgd wordt..

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frederiek, Hartelijk dank dat je de moeite neemt op bij ons te komen afhalen. Tot volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jerry
28 July 2022

De beste sushi in de regio

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jerry, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fem
24 July 2022

Uitermate goed en constant qua kwaliteit.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fem, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ka
23 July 2022

Was heerlijk als gewoonlijk, bezorging super snel!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ka, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandy
23 July 2022

Heerlijke poké bowl en kaarage! Bezorging stipt op tijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandy, Hartelijk dank en tot de volgende keer !! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
22 July 2022

Super lekker Veel keuze En voordelig Snel bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het u zeer tevreden bent over ons.. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
22 July 2022

Beste sushi van nl :)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Fijn dat wij ons titel volgens jou waarmaken. Wij blijven ons best doen ! Hartelijk dank en tot de volgende keer. Groet, Team Kaneda

Lulu
20 July 2022

Ruim binnen de tijd bezorgt. Sushi was weer vers en heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lulu, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt en op tijd is bezorgd.. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Joram
19 July 2022

Beste sushi in Haarlem

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Joram, bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat het eten u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Floor
19 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Floor, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Cat
19 July 2022

Het was weer heel erg lekker! Die unagi dragonroll is mijn absolute favoriet. :)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cat, fijn dat het weer gesmaakt heeft. De unagi dragonroll is zeker een goede keuze ! Met vriendelijke groet, team Kaneda

Veldkamp
19 July 2022

Heel goed! Voor herhaling vatbaar👌

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Roald
18 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roald, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Lo
18 July 2022

Beste sushi van Haarlem

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Michael
18 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Khulood
18 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Khulood, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Maike
16 July 2022

Best sushi kwaliteit in Haarlem/Heemstede

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Maike, bedankt voor uw beoordeling. We zullen ons best blijven doen om lekkere sushi en poké bowls te maken. Tot snel! Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Antoinette
15 July 2022

Heerlijk gegeten van de pokebowls en sushi.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Antoinette, bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat de sushi en poké bowl naar wens was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marc van Osenbruggen
15 July 2022

Waanzinnig lekker weer! Top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Hi Marc, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Team Kaneda.

Dol Soon Mulder
11 July 2022

De beste sushi van Haarlem en omstreken!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel voor de mooie woorden en tot de volgende keer. Team Kaneda

Smal
11 July 2022

Altijd heerlijk, op afgesproken tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Rosanne
11 July 2022

Lekkere sushi, prijs-kwaliteitverhouding goed, bezorging prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rosanne, Hartelijk dank, tot de volgende keer ! Team Kaneda

Andy
10 July 2022

Very happy! Delicious food, good service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Andy, Thank you very much! See u next time. Kind regards, Team Kaneda

T.J.
10 July 2022

Was weer top, maar bezorging was helaas weer traag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Dank voor de feedback. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Wij doen altijd ons best om binnen de aangegeven bezorgtijd de bestelling af te leveren. Door extreme drukte kan het voorkomen dat wij dit niet halen. Excuus hiervoor. Wij zullen hier beter op letten en jouw ook tijdig informeren over de status van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
10 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

B
8 July 2022

Het was weer heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Jenny Maarschalk
7 July 2022

Ik kreeg niet wat ik besteld had. Teleurstellend.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jenny, Dank voo de feedback. Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan. Wij nemen zsm contact met u. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Khulood
6 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Khulood, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Theodora
6 July 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theodora, Dank je wel en tot de volgende keer. Team Kaneda

Brian
4 July 2022

Weer ontzettend goed! Lekker snel geleverd en heerlijk van smaak!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brian, Dank je wel ! En fijn dat alles weer goed was :) Tot snel weer Met vriendelijke groeten Team Kaneda

H.Abdala
4 July 2022

Verzocht om iets eerder te bezorgen maar zonder tegenbericht gewoon om 17:15 afgeleverd :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor je feedback. Fijn dat alles heeft gesmaakt. Ik heb even terug gekeken op jouw order. Er stond idd dat je het tussen 16-17 geleverd wilde hebben. Deze opmerkingen stond onder een gerecht, wellicht dat onze collega’s deze het over het hoofd gezien hebben. Ons excuus hiervoor. We zullen hier beter op letten. Het beste is om ons even een belletje te geven. Dan kan dit niet meer fout gaan. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wai-On
3 July 2022

Voor een feestje op zaterdag 2 juli sushi's en sashimi voor ongeveer 35 personen besteld. De sushi's en sashimi waren niet alleen lekker maar ook de opmaak van de plates was erg mooi gedaan. Bestelling werd netjes op tijd bezorgd en de bezorger was zo vriendelijk om alles netjes binnen op tafel voor ons neer te zetten. Aanrader🙏🏼!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Waion, Hartelijk dank voor de lovende woorden, super fijn dat alles naar wens was en je een geslaagde dag hebt gehad ! Daar doen we het voor. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Saskia
3 July 2022

Heerlijke poke bowls

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Saskia, Hartelijk dank en tot de volgende keer Team Kaneda

gm gubbels
1 July 2022

altijd goed

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank je wel, fijn dat het weer goed was! Tot snel Mvgr Team Kaneda

Marisa Roozen
30 June 2022

Hele snelle bezorging en de lekkerste sushi van Haarlem!!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marisa, hartelijk dank voor de mooie woorden. En tot gauw ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

C Man
30 June 2022

Erg lekkere sushi! Helaas waren niet alle sushi's goed gerold en vielen uit elkaar. 1 gerecht is niet geleverd: Inari Nigiri

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor de feedback. Vervelend dat het deze keer niet vlekkeloos is gegaan. Wij nemen nader contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
30 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maaike, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

J.F.M. Jongmans
29 June 2022

Deze keer was de sushi niet stevig gerold, veel vielen dus uit elkaar als je ze oppakte. Jammer

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor je feedback, vervelend dat je niet optimaal hebt kunnen genieten van onze gerechten. Wij hebben jouw bevinding doorgegeven aan onze chefs. Zij zullen hier voortaan strenger op controleren. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Karin koch
28 June 2022

Bezorging was 20 min later dan aangekondigd op internet. Ipv 1810 kwam het om1830. Is vervelend ik had om 19 uur een afspraak. Moest nu snel snel eten.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Karin, Dank voor de feedback, excuses dat het later dan het aangegeven tijdstip bezorgd is. Vaak lukt het ons wel. Door onverwachte omstandigheden (drukte, slecht weer, ongeval) kan het voorkomen dat we het niet halen. Wij proberen ons klanten altijd hierover te informeren. Wellicht hebben wij dit bij u niet gedaan. Wij zullen hier voortaan beter opletten. Gelukkig heeft het goed gesmaakt Nogmaals onze excuses Team Kaneda

Marc
27 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Pd
27 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Frank
27 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frank, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

D. Everts
27 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Liesbeth
27 June 2022

Heerlijke sushi zoals altijd en zeer goede service

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Liesbeth, Dank je wel voor deze mooie woorden. Wij doen graag en altijd ons best. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marcel klooster
26 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marcel, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Erik
25 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Frederiek
25 June 2022

Helaas wordt er niet meer in Aerdenhout geleverd, maar t is zoo lekker dat ik het wel kom halen!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frederiek, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wij hebben onze bezorgregio idd verkleind. Dit omdat we onze service niveau hoog willen houden en klanten niet te lang willen laten wachten (ook tijdens drukte). Tip: U kunt altijd naar de zaak bellen en informeren of zij het langs kunnen brengen, als het niet te druk dan maken wij uitzondering voor onze vaste en trouwe klanten :) Met vriendelijk team Kaneda

Gerald
25 June 2022

Zoals altijd helemaal top!!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerald, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Tessa Prins
25 June 2022

Lekkere Sushi, goede communicatie en fijn bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tessa, Hartelijk voor de mooie woorden en fijn dat je tevreden was. Tot de volgende keer ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

E
24 June 2022

Lekker en snel

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Kanda

Brigitte
24 June 2022

Heerlijk 🤤

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brigitte, Hartelijk dank en fijn dat het heerlijk heeft gesmaakt ! Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Chris
24 June 2022

Heerlijk gegeten. Beste sushi van Haarlem.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, Hartelijke dank, we are the best :) ! Met vriendelijke groet. Team Kaneda

Sabine
23 June 2022

Zoals altijd smaakte het weer heerlijk en was de bezorging netjes op tijd en keurig!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Sabine, Dank voor de mooie woorden en fijn dat alles weer goed gelukt is. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Erik
23 June 2022

Heerlijk gegeten!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, hartelijk dank en fijn dat je heerlijk hebt gegeten. Tot de volgende keer! Groet Team Kaneda

Theodora de Wit
21 June 2022

De sashimi mix was écht heel erg lekker! Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling bij Kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theodora, Hartelijk dank en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft ! Wij staan tot uw dienst ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Marc Mensink
20 June 2022

Heerlijke en verse sushi. Bezorging ietwat laat en weinig betrokken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank voor de feedback. Vervelend dat het wat langer duurde dan verwacht en je hiervoor niet op de hoogte bent gesteld. Normaal gesproken nemen we altijd contact op met klant als het langer duurt dan de door ons bevestigde tijd. Wellicht is dit vergeten (ivm extreme drukte op vaderdag) Ons excuses hiervoor. Gelukkig heeft het goed gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
20 June 2022

Was weer top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Fijn dat het weer top was. Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Khulood
19 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Marinda
19 June 2022

Eten was weer heerlijk alleen jammer dat het gratis drankje wederom niet werd mee geleverd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marinda, Dank voor de feeback. Vervelend dat jouw drankje weer niet geleverd is. Wij zullen de volgende keer hier beter opletten en spreken ons collega’s hierop aan. Excuus voor het ongemak. Team Kaneda

Marieke
19 June 2022

Het was erg lekker. Bezorging was erg vriendelijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marieke, Hartelijk dank, fijn dat alles naar wens was. Tot ziens met vriendelijke groet Team Kaneda

Maartje
18 June 2022

Super vers, snelle bezorging.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maartje, Vriendelijk dank en tot ziens. Groet Team Kaneda

Carlien
18 June 2022

Heerlijke sushi en ook goed en snel geleverd. Wij zijn vaste klant.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Carlien, Hartelijk dank en we zijn blij met jou als vaste klant. Fijn dat alles weer naar wens was. Tot snel, team Kaneda

Nab
18 June 2022

Super lekker en vers!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Theo
18 June 2022

Heerlijk vers en binnen de aangeven tijd bezorgd !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Theo, Hartelijk dank en tot de volgende keer ! Team Kaneda

Dalila Ross
17 June 2022

I’m sorry but I order extra protein wich was tuna and I got only zoom, I ordered extra edamame and I didn’t get it. Pretty disappointed.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Dila, Thanks for the feeback and sorry for the inconvenience. We will take contact with you and help you further. Kind regards, Team Kaneda

Loes Kampers
17 June 2022

De pokebowl was geweldig, maar sommige rolletjes vielen uit elkaar, waardoor alle smaken apart genuttigd moesten worden. Jammer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Dank voor de feedback, excuus dat rollen uit elkaar vielen. Dat is niet de bedoeling. Wij zullen hier beter op letten en onze medewerkers hierop aanspreken. Fijn dat het wel lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, team Kaneda

M. Folkertsma
17 June 2022

Het was heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marga
16 June 2022

Super snel, en weet erg lekker

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marga, Hartelijk dank en tot ziens Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Jessica van Es
15 June 2022

Duidelijke site Eten was heerlijk en de bezorger was erg vriendelijk alles was goed bedankt.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jessica, dank voor de complimenten en tot de volgende keer. Team Kaneda

José Abdala
13 June 2022

Kwaliteit en bezorging is TOP. De sushi was super vers, zeer goed van smaak, de bezorger was keurig op tijd en personeel erg vriendelijk en klantgericht, chapeau!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste José, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Hier doen wij het voor ! Wij zullen altijd ons best blij en doen. Tot ziens team Kaneda

Mayke
13 June 2022

Bezorger had door mijn instructies de weg snel gevonden en gebeld zoals ik had gevraagd. Eten zoals gewoonlijk heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Fijn dat het gelukt is alles naar je wens was. Groet, Team Kaneda

DIantha Raadgers
12 June 2022

Weer een heerlijke poke bowl. Mijn favoriet blijft de unagi roll. Nog n tip: misschien voor de zomer de poke met half salade en half rijst? Lekker light :)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dlantha, Hartelijke dank en tot ziens weer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

B Bok
11 June 2022

Super snelle levering en goede kwaliteit

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Fijn dat het supersnel geleverd is en alles naar wens was. Dank je wel en tot ziens. Met vriendelijke groet team Kaneda

S. van Helvoirt
11 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Lo
11 June 2022

Mijn vaste sushi tent

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Kasia
11 June 2022

👍😀

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Best Kasia, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Patricia
10 June 2022

Heerlijke pokebowls en snelle bezorging.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Luse
9 June 2022

Perfect!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Luse,, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

Rijschoolbasic
9 June 2022

In 1 woord top top top . De beste eten, beste medewerkers.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

C
8 June 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijke dank voor de mooie review. Tot de volgende keer ! Met vriendelijke groet Team Kaneda

T
7 June 2022

Heerlijke sushi!. Erg van genoten! Bezorging duurde wel ruim een uur, maar is begrijpelijk als je tijdens Pingsteren goede sushi wilt bestellen. Wel tussentijds prima updates gekregen over bezormoment