Reviews from Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recent reviews

5.0
Mariëlle
31 March 2023
Chris
31 March 2023

Heerlijk gegeten. Toppers

Milan
31 March 2023

Top pokebowl's, stonden weer op de correcte tijd klaar voor afhaal.

Simone
29 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ellen Dorrepaal
28 March 2023

Ruim anderhalf uur op bestelling moeten wachten en dat op een dinsdagavond!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ellen, Dank voor de feedback, excuus dat het zo lang heeft geduurd. Wij doen altijd ons best op binnen de aangeven bezorgdtijd af te leveren. Echter weten steeds meer mensen ons overheerlijke sushi te vinden, met als gevolg dat het ook drukker wordt op de doordeweekse dagen. Uiteraard een goed teken voor ons en een bevestiging dat wij goede producten leveren. Aan de andere kant soms vervelend voor de klant vanwege de langere wachttijden. Wij zullen beter letten op onze bezetting en zodat de kans op lang wachttijden voor de klant zal verkleinen. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
28 March 2023

Super

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mo
28 March 2023

Super!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mo, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
27 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jean Paul Eekhout
26 March 2023

Weer netjes op tijd en heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jean Paul, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Taco
26 March 2023

Heerlijke Sushi & Poké Bowl gegeten en prima op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Taco, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wouter
26 March 2023

Als altijd, super kwaliteit. Heerlijk gegeten. Enige verbeterpuntje kan zijn op deksels schrijven welke pokebowl welke is als ze teveel op elkaar lijken.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Wouter, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
26 March 2023

Heerlijk gegeten. Supersnel bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Milan
25 March 2023

Prima pokebowl's De krokante kip variant is een aanrader!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Milan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
25 March 2023

Heerlijke pokebowl, als altijd. Jammer genoeg was de bezorger drie kwartier te vroeg. Daardoor waren de bijgerechten koud toen ik thuis kwam.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Excuus voor de te vroege bezorging. We doen ons best om uw bestelling op de door jouw gewenste tijd te bezorgen. Door logistieke problemen lukt het soms ook niet.De volgende keer nemen we eerst even contact op. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

JJMA
21 March 2023

Als altijd...Heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eef
20 March 2023

Lekkerste sushi in de omgeving die bezorgd, bezorging netjes op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eef, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

A HOONHOUT
20 March 2023

Als het kan bestel ik bij Kaneda! Goede kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mijke
19 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Myke, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lindsay
19 March 2023

Was weer heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lindsay, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henk
18 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henk, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

JacintaBloemheuvel
17 March 2023

De smaak was weer prima maar de crispy rolls waren erg slordig en los. Bijna niet gewoon te eten. Beetje een rommeltje. Jammer want dat ben ik niet gewend van jullie.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jancinta, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de rollen slordig waren, dit mag niet de bedoeling zijn. We gaan hier beter op letten. Excuus hiervoor. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Frances
16 March 2023

De sushi Bowls waren weer heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frances, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rere
16 March 2023

Had een pokebowl besteld maar de kip was echt koud bij bezorging wat heel jammer was. Als ik het normaal afhaal is die super heet wanneer ik thuis kom. Smaak was zoals altijd prima

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de kip koud was. We hebben onze collega's hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter op letten, excuus voor het ongemak. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
13 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

TJ van Os
13 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pascale de vries
12 March 2023

Prijs /kwaliteit klopt gewoon.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascale, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrycja
12 March 2023

Very fresh and delicious sushi. My favourite in Haarlem :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrycja, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
12 March 2023

Top als altijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chantal
12 March 2023

Beste Sushi van Haarlem eo Weer genoten van de overheerlijke sushi crunch, vega, pasteitjes en zeewier salade … Bezorger was keurig op tijd en netjes! We kijken weer uit naar de volgende x

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Erik
12 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Soezie
12 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Soezie, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lia Batteljee
10 March 2023

Het was weer zalig Alles was even lekker

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Q. Meijer
9 March 2023

Super vers! Lekkere combinatie van soorten vis.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merkx
8 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

G Roosenhart
8 March 2023

De sushi’s waren overheerlijk, de bezorging was iets uitgelopen qua tijd, maar er werd gebeld dat het iets later zou bezorgd worden, omdat een bezorger niet was gekomen. Maar nog geen tien minuten later was al het eten er. Prima geregeld.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bob
6 March 2023

Zoals altijd weer waanzinnig goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bob, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
4 March 2023

Op tijd. Goede smaak. Niet ijskoud, juiste temperatuur.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
4 March 2023

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

DK
3 March 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jolanda
3 March 2023

De sushi was weer heerlijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
3 March 2023

Altijd heerlijke gerechten en goede service!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Du mont
27 February 2023

Altijd van goede kwaliteit

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariska
26 February 2023

Snel en super lekker

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariska, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
25 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Simone
25 February 2023

Lekker gegeten en snel bezorgd. Altijd goed hier.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
25 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jolanda
25 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mo
23 February 2023

Heerlijke sushi weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mo, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjan Oosterhuis
23 February 2023

Top sushi, ook bezorging top. Het is lastig te vinden waar wij wonen maar gelijk gevonden, compliment.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
23 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

D.
22 February 2023

Snelle bezorging. De bezorger was vriendelijk. Sushi zag er goed uit en was erg lekker

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dave
19 February 2023

Erg lekkere poke bowl!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dave, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
18 February 2023

Weer heerlijk gegeten. Heel snel bezorgd in Vijfhuizen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes
18 February 2023

Zoals altijd lekkere sushi

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marc van Osenbruggen
18 February 2023

Heerlijk gegeten, eten kwam precies op de aangegeven tijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerhard
17 February 2023

Genoten, goede kwaliteit en betaalbaar, echt een aanrader! Vriendelijk personeel en mooie verpakking/schalen het oog wil ook wat als het op tafel staat.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerhard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ron
17 February 2023

Het was de eerste keer wat hebben we er van genoten het was heerlijk van goede kwaliteit nogmaals heerlijk voor herhaling vatbaar top.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ron, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Y.G.
16 February 2023

Altijd goed! Nimmer een teleurstelling gehad.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nina
16 February 2023

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nina, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Natasha de Vries
16 February 2023

Heerlijk, en klantvriendelijke site

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Celine
15 February 2023

Heerlijke sushi! Helaas geen wasabi erbij en wel gember (had het precies andersom aangegeven op de website - waarschijnlijk een foutje?)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Celine, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Excuus dat we de wasabi vergeten zijn. Wij zullen hier beter op letten. Tot snel. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Lo
13 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hidde
12 February 2023

Heerlijk eten. Supersnel bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hidde, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Natascha
12 February 2023

Eten is vers en lekker

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kelvin Wuite
11 February 2023

Hartelijk bedankt voor overheerlijke extraatjes

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kelvin, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
10 February 2023

👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Ibti
10 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

J
9 February 2023

Gyoza was goed van smaak alleen een beetje vet. Pokebowl was top, alleen weinig rijst (zal waarschijnlijk niet vaak feedback zijn) Voor de rest was het top, zoals altijd! Keurig op tijd klaar.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw feedback. Wij hebben in principe standaard hoeveelheden voor onze pokebowls. Maar het kan een keer voorkomen dat onze medewerkers een foutje maken mbt tot de portiegrootte. Mocht dit bij u gebeurd zijn dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij gaan hier beter op letten. Fijne dat de smaak goed was. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Van der linden
8 February 2023

De poke bowl tonijn was erg lekker. Alleen weinig tonijn

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw feedback. Wij hebben in principe standaard hoeveelheden voor onze pokebowls. Maar het kan een keer voorkomen dat onze medewerkers een foutje maken mbt tot de portiegrootte. Mocht dit bij u gebeurd zijn dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij gaan hier beter op letten. Fijne dat de smaak goed was. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Micky de Beurs-Wijngaarden
4 February 2023

Sushi was heerlijk vers.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Micky, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
3 February 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Jolanda
1 February 2023

Echt heerlijk was de Sushi, maar ook de kleine loempia's die ik erbij had besteld. Bestelling kwam ook keurig op tijd..

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Bloemheuvel
30 January 2023

Super kwaliteit en keurig afgehandeld. Was iets fout gegaan maar we zijn keurig opgebeld en kregen zelfs twee drankjes mee geleverd. Wij zijn heel tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Femke
30 January 2023

Vriendelijk geholpen en erg lekker gegeten

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Femke, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Natasha de Vries
30 January 2023

Het eten was heerlijk, en redelijk op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kim
30 January 2023

Heerlijk en vers

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Claudia
29 January 2023

Altijd goed!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Claudia, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

A HOONHOUT
29 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Boukje
28 January 2023

Heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Boukje, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mickey
28 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mickey, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
27 January 2023

Was weer heerlijk dames en heren. Ga zo door

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Sonja
27 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Rosanne
26 January 2023

Zoals altijd superlekker en ook nog snel bezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rosanne, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Marc
23 January 2023

Zoals altijd erg lekker en bezorgd op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Hanneke
22 January 2023

Heerlijk vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Bowe
22 January 2023

Heerlijke sushi, rolls en Poke Bowl. Ruim op tijd bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

michael
21 January 2023

Zoals altijd, top!! Vriendelijke mensen en beste sushi van Haarlem.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mariëlle
21 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mini
16 January 2023

Was heerlijk! Hele goede sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mini, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Leon
16 January 2023

Heerlijke sushi en pokebowls, beter dan de meeste zgn ketens die sushi aanbieden. Helaas 15 min later dan gepland, maar dat is vergeven op een natte winderige drukke Zondagavond

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Leon, hartelijk dank voor de mooie review. Excuus dat het iets verlaat was. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kim
15 January 2023

Was weer heerlijk! Bezorging was iets later dan gepland maar ze belden om dat door te geven, heel netjes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Cor
14 January 2023

Eigenlijk valt er niets op of aan te merken. Snel geholpen door vriendelijk personeel en het eten vers goede kwaliteit en heerlijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cor, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Sara
9 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sara, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Lo
8 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chantal
8 January 2023

Top sushi! Weer heerlijk gegeten van de crispy sushi, vegan, zeewiersalade en mini loempia’s. Deze sushi is de allerlekkerste in onze omgeving! De bezorger was ook nu weer keurig op tijd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kasia
7 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Fam. Hartman
5 January 2023

Fantastische Sushi en super op tijd geleverd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste familie Hartman, hartelijk dank voor jullie beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Laura van Ruler
4 January 2023
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Laura, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

D. Terpstra
2 January 2023

Bezorging was iets te vroeg. We waren gelukkig net thuis. Eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jerry
1 January 2022

Aardig wat sushi restaurants/bezorging meegemaakt maar geen enkele kan tippen aan kaneda, ze komen niet eens in de buurt 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jerry, hartelijk dank voor uw beoordeling en de lovende woorden, hier doen wij het voor. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Koppers
1 January 2022

Ruim op tijd besteld, 2 dagen vooraf, echter 45 minuten te laat bezorgd. De kwaliteit van de sushi is echter top.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ons excuus dat de bezorging langer duurder dan verwacht. Dit had te maken met de extreme drukte die hadden. Wij doen altijd ons om zsm de bezorging bij u thuis te brengen. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

J.abdala
1 January 2022

Heerlijk zoals altijd, keurige bezorgig

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

elies meijer
1 January 2022

Heerlijke sushi, kakelvers en wat warm moest zijn was warm! Sashimi geweldig ! Klasse!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elies, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rita Dijkstra
31 December 2022

Heerlijke smaakvolle sushi

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rita, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerben
31 December 2022

Heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerben, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
31 December 2022

Heel erg lekker, als alle andere keren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merkx
31 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Erik
30 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eveline
30 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
29 December 2022

Altijd trouwe besteller bij Kaneda. Op de kwaliteit is nooit wat aan te merken. Vandaag wel dat een aantal ingrediënten die ik had besteld bij mn zus in de bowl zaten en andersom. Het was alsnog lekker, maar wel een grappige verassing. Normaal alles perfect inorde.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Bedankt voor jouw feedback, onze oprechte excuses dat wij ingrediënten hebben verwisseld. Dat mag niet de bedoeling zijn. Wij zullen hier voortaan beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
28 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Monica
27 December 2022

De sushi waren erg lekker. Een volgende keer bestellen we graag weer.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monica hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henny
27 December 2022

Eten was weer heerlijk. Beetje laat bezorgd maar dat was al een beetje de verwachting door de drukte.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henny, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

John
26 December 2022

Weer heerlijk gegeten, prima sushi. Bestelling werd mooi op de gevraagde tij bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste John, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Niels
26 December 2022

Super lekker!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Niels hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
26 December 2022

Wederom was het weer SUPER lekker.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marije
26 December 2022

Super goed weer. En optijd geleverd desondanks de drukke kerstdag 💚

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marije, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjon de Groot
26 December 2022

De allerlekkerste sushi! Vooral de Kerstbox is geweldig, ziet er heel feestelijk uit en de smaken zijn fantastisch. Super vers en altijd op tijd bezorgd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjon, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pascal Langerveld
26 December 2022

Keurig op tijd bezorgd, en t smaakte weer heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascal hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
25 December 2022

Als altijd grote klasse

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
25 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Stein
24 December 2022

De prijs alleen Tsja als de regering ons arm wil proberen te krijgen, ligt het niet aan jullie ;)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stein, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrick
24 December 2022

Ongekend lekker !!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrick, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
23 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fleur
22 December 2022

Heerlijke sushi!! Duurde wel heel lang.. maar logisch op donderdag avond met regen buiten! Maar was wachten waard :) !!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fleur, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus dat het langer duurde dan normaal. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Willem
22 December 2022

Heerlijk verse sushi !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Willem, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Cecile Baltes
21 December 2022

Vandaag voor het eerst bij Kaneda besteld. Om de hoek, dus erg benieuwd. Het leek allemaal voorspoedig te lopen. Om 17:26 een bestelling geplaats en kreeg om 18:24 dat het onderweg was. Het is nog geen 3 min rijden, dus had alvast de tafel voor de hongerige kids gedekt. Om 18:50 helaas nog geen bezorger, wel merkwaardig. Toen gebeld, ze zei dat hij echt onderweg was. Gezien het best lang duurde bood ze wel aan om nieuwe loempia'tjes na te bezorgen. Om 19:17, kwam hij de bezoger eindelijk. Hij heeft er bijna een uur over gedaan, echt schandalig. Inderdaad met ijskoude loempiatjes, overigens werden de nieuwe heel snel geleverd, een paar minuten na de eerste levering, ze kunnen het dus wel. Tot slot was ik wel erg te spreken over de kwaliteit van de sushi, heerlijk, wel moet je er erg veeel geduld voor hebben

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cecile, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuses voor de vertraging, erg vervelen. We doen ons best om binnen de aangegeven bezorgtijd te leveren. Meestal lukt dit ons ook. Echter kan het soms mis gaan door onverwachte drukte. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
20 December 2022

As ever...heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M. van Opzeeland
18 December 2022

Zeer veel smaak en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
18 December 2022

Ondanks de gladheid precies op tijd het heerlijk eten geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Steven
18 December 2022

Altijd goed en lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Steven, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
17 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
17 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Denise
16 December 2022

Complimenten voor het verhelpen van de klacht! De sushi is heel goed!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Denise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Verbruggen
16 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daantje de Busser
16 December 2022

Wij bestellen regelmatig de Family box deluxe 124 stuks en het is iedere keer weer een feestje op tafel De kwaliteit en bezorging is super! Wij vinden de sashimi iets te dik gesneden, mag wat ons betreft iets verfijnder 😉

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daantje, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Brenda
15 December 2022

elke keer opnieuw geweldig, verfijnd en heerlijk!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brenda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

S
12 December 2022

Alleen de tonijn sashimi smaakte niet zo vers, beetje typische smaak. Was benieuwd of jullie binnenkort ook in bio-afbreekbare verpakking gaan leveren?

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Goossens
11 December 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Peter van der Hoeven
11 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Esin
10 December 2022

Lekkerste sushi! Snelle bezorging en ze zijn altijd vriendelijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esin, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Tanja
9 December 2022

Top👍

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tanja, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

K
8 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M.V.
7 December 2022

Prima Poke bowl! Zowel ingredienten, smaak en hoeveelheid.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
6 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rachelle
5 December 2022

Was weer helemaal top❣️

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rachelle, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M.Sarfatij
5 December 2022

Heerlijke Sushi 's, al eerder besteld. Altijd een feestje.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helma
4 December 2022

Heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helma, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loek
3 December 2022

Bestelling liep prima, kwam prima op tijd en we hebben weer zalig gegeten van de special sushi mix!! Zo lekker gevarieerd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loek, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerard
3 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerard, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
2 December 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
2 December 2022

Heerlijk! Goede gevulde sushi’s en de smaak is zalig!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ashley
1 December 2022

Inmiddels zijn wij vaste klant. Prijs kwaliteit verhouding is hier top!! Je krijgt echt een flink grote bowl. En ze zijn zeker niet zuinig met de ingrediënten. Elke keer weer heerlijk genieten van een lekkere pokebowl. We hebben 1 keer ergens anders besteld toen kregen we echt een karig schaaltje. Maar de pokebowls van kaneda zijn zo flink dat ik er 2 dagen van kan genieten!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
1 December 2022

Even perfect als altijd, alleen de bezorging liep niet helemaal volgens plan. Bezorger wel uitermate vriendelijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus voor de vertraging! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Achraf
30 November 2022

Lekker smaakvolle sushi. Vriendelijke bezorger.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
27 November 2022

Wederom was de bezorging en het eten TOP!!!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
27 November 2022

Binnen 3 kwartier bezorgd in Vijfhuizen. Heerlijk gegeten van de sushi, rolls en bowl.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jan
26 November 2022

Door omstandigheden (voetbal) de bezorging iets verlaat, maar meteen een telefoontje gekregen en een nieuwe tijd, kwartiertje later, afgesproken! 👍

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jan, Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rob
22 November 2022

Zoals altijd weer erg lekker. Sinds de opening is dit de plek waar ik sushi haal

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merel
21 November 2022

De lekkerste

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Merel, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yo
21 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrycja
20 November 2022

As always great 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
20 November 2022

Zoals altijd...heerlijk! Supersnel geleverd. Niet vergeten te stemmen mensen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasianl
20 November 2022

snelle levering, heerlijk eten !

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Maud Bruggeman
19 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maud, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
19 November 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Deb
18 November 2022

Heerlijke pokebowl!! Keurig en netjes op tijd bezorgd

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Deb, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
16 November 2022

Wederom heerlijk gegeten, lekker vers en goed bereid

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marinda
16 November 2022

Het was wederom weer heerlijk... Alles lekker vers!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marinda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjan Oosterhuis
12 November 2022

Top service, heerlijke sushi.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Azadeh Achbari
6 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Azadeh, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hanneke
6 November 2022

Heerlijke poke bowl! Komen snel weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Linda
6 November 2022

Het was weer top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Linda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

E Grotendorst
5 November 2022

Geslaagd en heerlijk gegeten

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
5 November 2022

Super snel Vriendelijke mensen Smaakte goed!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
5 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daisy
5 November 2022

Zoals altijd, perfect!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daisy, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Creyghton
5 November 2022

Bestelling kwam al later kregen we te horen. Toen kregen we een belletje dat de bezorger in de Timorstraat Haarlem stond ipv Heemstede. Gevolg, dat de warme gerechten koud waren.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor uw feedback, excuus voor het ongemak. Onze nieuwe bezorgster had zich idd vergist. Dit zal niet meer gebeuren. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
4 November 2022

Heerlijk gegeten zoals iedere week😂👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

H. Ploeger
4 November 2022

Het was heerlijk en de bezorging was heel snel.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sel
2 November 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sel, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jamie
2 November 2022

Ik heb weer heerlijk gegeten. M’n bestelling afgehaald en hier kreeg ik zoals altijd vriendelijke service van de mooie en spontane dame achter de balie. Nogmaals bedankt voor het eten!

Heemstede
31 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
31 October 2022

Lekker en goede kwaliteit van de ingrediënten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
30 October 2022

Wederom weer precies op tijd het overheerlijke eten geleverd. Was echt top!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Bete Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
29 October 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd:)

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ashley
29 October 2022

Zoals altijd weer genieten!! (Ik eet er 2 dagen van) maar zelfs de dag erna is het nog super lekker!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
29 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
27 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Vrooland
26 October 2022

In een woord geweldig!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
26 October 2022

Weer zo ontzettend lekker gegeten! Er was even iets mis gegaan met de bestelling, maar het werd echt keurig opgelost. Top, wij blijven fan! Ook waren de mensen bij wie we de sushi gegeten hebben onder de indruk van de kwaliteit. Bedankt team Kaneda!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anja
24 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anja, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
24 October 2022

De beste en lekkerste sushi ooit! Tot snel...

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gussie
23 October 2022

The best in town

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gussie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
22 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
22 October 2022

Was weer heerlijk. Ga zo door

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sander
22 October 2022

Fijne snelle service, lekkere gerechten! Adres om vaker te bestellen.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sander, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Emmy
21 October 2022

heerlijke sushi met mooie vulling.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Emmy, hartelijk dank voor uw beoordeling, tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

V. Kraan
19 October 2022

Bezorging duurde wat langer, maar de kwaliteit is het waard

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk voor uw review. Excuus voor de vertraging. Ivm een onverwachte drukte konden we helaas vandaag niet alle bestelling binnen de aangegeven bezorgtijd afleveren. Gelukkig is dit incidenteel, de volgende keer zijn wij weer razendsnel bij u. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Dalila
19 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Elies Meijer
17 October 2022

Heerlijke sushi! Warme hapjes waren ook echt warm! Smaak verrukkelijk , leuke box met van alles erin! Bezorging precies op tijd! Top!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elies, Fijn dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

nick
17 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mayke
17 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lonneke
17 October 2022

Genoten van de sushi, de rolls, de bowl en de sake. Precies op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
16 October 2022

Wederom super vers en snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Prima sushi, crunch is lekker.
16 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Merkx
15 October 2022

Heeeeerlijke sushi’s!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Richard
15 October 2022

Was weer ouderwets goed, Spicy Tuna is voor mij iets te spicy maar wel erg lekker allemaal

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Irene
15 October 2022

Heel lekker gegeten. Pokebowl

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Irene, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Frank
15 October 2022

Heerlijke verse sushi’s

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frank, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Chris de Vogel
14 October 2022

Was weer heerlijk👍🏼

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Helen.
14 October 2022

Altijd op tijd. Altijd lekke

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

R.
14 October 2022

Als altijd, perfect

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, fijn dat perfect was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Dalila
13 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Kasia
12 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Jacqueline de Graaff
11 October 2022

Als altijd weer heerlijk! Tot snel

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Sebastiaan
10 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lucien
9 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lucien, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S. P.
9 October 2022

Altijd lekker. Naar mijn mening de lekkerste afhaal/bezorg Sushi in Haarlem.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, wij vinden ook dat wij de beste Sushi verkopen van Haarlem 😊. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Bas
9 October 2022

Zoals altijd weer erg lekker en prima bezorgd. Niet voor niets het beste sushi restaurant van 2021. Wij bestellen er altijd onze sushi. Een aanrader als je van lekkere sushi houdt.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, dank voor deze mooi woorden. We doen ons best om deze titel te prolongeren 😊 Tot ziens, team Kaneda

Richard
9 October 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, fijn dat alles goed gelukt was. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

J.
9 October 2022

Goed gevulde pokebowl. Ruime keus indien je de bowl zelf samenstelt in zowel ingrediënten, toppings als saus. Ook qua prijs aan te raden.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Bete Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
8 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Thomas
8 October 2022

Top! Je proeft dat alles met zorg en liefde voor de Japanse keuken is bereid 😋

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Thomas, dat proef jij heel goed 😊, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S.Simsek
7 October 2022

Altijd heerlijk

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marloes
6 October 2022

Altijd heerlijk eten en fijne service!!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marloes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Andre van Huizen
6 October 2022

Het was erg lekker en verschil met verleden keer waren de loempiaatjes nu lekker en knapperig. Billy, groetjes en ook de groetjes aan je moeder van ons. Marian en Andre

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Andre, fijn dat u deze keer tevreden bent. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Françoise van Donselaar
5 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Francoise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ashley
3 October 2022

Zoals altijd weer TOP! Na het bestellen kreeg ik de verwachte bezorgtijd en dit was 18:05 dus ik dacht dat ik de hond nog wel even kon uitlaten. 15 min na het bestellen stonden ze al voor mijn deur. Gelukkig kwam de bezorger weer terug om het eten af te geven. Weer super veel en super lekker!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, fijn dat alles naar wens was, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
2 October 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Roza Roovers
2 October 2022

Super lekker! Snelle bezorging!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roza, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
1 October 2022

Was weer heerlijk dames en heren. Ga zo door

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanneke
1 October 2022

Netjes op het raam geklopt ipv de bel...wat attent voor slapende kids. Alles heerlijk!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Inge Breukelman
30 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Robin
30 September 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en oog voor het milieu. Top zaak!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Robin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Loes Kampers
30 September 2022

Heerlijk gegeten, als altijd! Sushi van Kaneda blijft voor mij de lijst aanvoeren met stip op nr. 1🤗

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank en we zijn erg blij dat we jouw nr 1 zijn. We doen ons best om je nr 1 te blijven. Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
29 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, fijn dat het deze keer gelukt is ! Dank voor de mooie beoordeling en tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lydia
29 September 2022

Top

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lydia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Richard
29 September 2022

Normaal geef ik voor kwaliteit altijd een 5, maar nu was de kiprol niet lekker. Was erg koud (normaal is hij lauw) en zelfs en beetje taai. Dit ben ik niet gewend van Kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Dank voor u beoordeling en feedback. Excuus voor de vervelende ervaring. Wij hebben onze collega’s hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter opletten. Wij nemen nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
28 September 2022

I had to say, is the best poke bowl in Haarlem.the fish is so fresh and good! But is already the third time you messed up with my order. The entire bag was wet and destroyed, I understand it’s raining but maybe an umbrella? The bowl was almost upside down. I paid for zalm and extra tuna and extra zalm, the extra tuna was impossible to find, same thing for the avocado the extra wasn’t there. At half way while I was eating I heard a crunch , was cucumber…I’m allergic to cucumber. Thanks Kaneda.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Dear Dalila, thanks for your feedback.we apologize for the bad experience. An separate email has also sent to you. Sincerely Kaneda

Sia
26 September 2022

Zeker beste sushi in town.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kasia
26 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Stef
26 September 2022

Heerlijk vers Nooit klachten Vriendelijk personeel,

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stef, bedankt voor uw beoordeling en complimenten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

R.S.
25 September 2022

Wederom heerlijk 😋 en een goede service!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Peter van der Hoeven
25 September 2022

Er was een vergissing bij de bezorgingstijd gemaakt. De besteltijd was gemaakt voor 19:30 doch bij de bevestiging van de bestelling gemerkt als "zo snel mogelijk". Gelukkig kon dit gecorrigeerd worden via de telefoon. Alles heel smakelijk gegeten, ga zo door!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Familie
24 September 2022

Had voor 19:00-19:30 uur besteld. Werd er even voor 19:00 uur gebeld dat 19:00 uur niet ging lukken en dat het tien min. later werd. Voor de zekerheid gevraagd of ze tien min. na 19:00 of na 19:30 uur bedoelde vanwege de al ruime bezorgtijden. 19:10 uur was voor mij geen probleem. De bezorger kwam echter pas rond 19:30 uur. Wat mij betreft had er dus niet gebeld hoeven worden. De poke bowls waren wel weer heerlijk.

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor de beoordeling en feedback. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Wij zijn gewend om onze klanten goed op de hoogte houden van hun bestelling 😁 zeker als het iets later aankomt dan aangegeven. Onze bezorginterval is 15 minuten en geen 30 minuten. (19:00-19:15 of 19:15-1930 in uw geval) Omdat de bezorgers vaak meerdere bestellingen moeten afleveren geven wij een een bezorgtijd aan met een kwartier speling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Job van Kessel
23 September 2022
Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Job, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

MJ
23 September 2022

Lekkere sushi. Ik had besteld voor tussen 19:15-19:30, kreeg een update in de mail dat de verwachte bezorgtijd 19:15 zou zijn. Ik werd dat tijdstip gebeld dat ze onderweg waren, dus iets later dan 19:15. Heel netjes dat er gebeld werd. Voor half 8 stonden ze voor de deur!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
23 September 2022

Heerlijk gegeten weer!

Reaction from Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.