Avaliações de Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Mariëlle
31 março 2023
Chris
31 março 2023

Heerlijk gegeten. Toppers

Milan
31 março 2023

Top pokebowl's, stonden weer op de correcte tijd klaar voor afhaal.

Simone
29 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ellen Dorrepaal
28 março 2023

Ruim anderhalf uur op bestelling moeten wachten en dat op een dinsdagavond!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ellen, Dank voor de feedback, excuus dat het zo lang heeft geduurd. Wij doen altijd ons best op binnen de aangeven bezorgdtijd af te leveren. Echter weten steeds meer mensen ons overheerlijke sushi te vinden, met als gevolg dat het ook drukker wordt op de doordeweekse dagen. Uiteraard een goed teken voor ons en een bevestiging dat wij goede producten leveren. Aan de andere kant soms vervelend voor de klant vanwege de langere wachttijden. Wij zullen beter letten op onze bezetting en zodat de kans op lang wachttijden voor de klant zal verkleinen. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
28 março 2023

Super

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mo
28 março 2023

Super!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mo, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
27 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jean Paul Eekhout
26 março 2023

Weer netjes op tijd en heel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jean Paul, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Taco
26 março 2023

Heerlijke Sushi & Poké Bowl gegeten en prima op tijd bezorgd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Taco, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Wouter
26 março 2023

Als altijd, super kwaliteit. Heerlijk gegeten. Enige verbeterpuntje kan zijn op deksels schrijven welke pokebowl welke is als ze teveel op elkaar lijken.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Wouter, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
26 março 2023

Heerlijk gegeten. Supersnel bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Milan
25 março 2023

Prima pokebowl's De krokante kip variant is een aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Milan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
25 março 2023

Heerlijke pokebowl, als altijd. Jammer genoeg was de bezorger drie kwartier te vroeg. Daardoor waren de bijgerechten koud toen ik thuis kwam.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Excuus voor de te vroege bezorging. We doen ons best om uw bestelling op de door jouw gewenste tijd te bezorgen. Door logistieke problemen lukt het soms ook niet.De volgende keer nemen we eerst even contact op. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

JJMA
21 março 2023

Als altijd...Heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eef
20 março 2023

Lekkerste sushi in de omgeving die bezorgd, bezorging netjes op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eef, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

A HOONHOUT
20 março 2023

Als het kan bestel ik bij Kaneda! Goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mijke
19 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Myke, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lindsay
19 março 2023

Was weer heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lindsay, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henk
18 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henk, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

JacintaBloemheuvel
17 março 2023

De smaak was weer prima maar de crispy rolls waren erg slordig en los. Bijna niet gewoon te eten. Beetje een rommeltje. Jammer want dat ben ik niet gewend van jullie.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jancinta, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de rollen slordig waren, dit mag niet de bedoeling zijn. We gaan hier beter op letten. Excuus hiervoor. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Frances
16 março 2023

De sushi Bowls waren weer heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frances, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rere
16 março 2023

Had een pokebowl besteld maar de kip was echt koud bij bezorging wat heel jammer was. Als ik het normaal afhaal is die super heet wanneer ik thuis kom. Smaak was zoals altijd prima

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de kip koud was. We hebben onze collega's hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter op letten, excuus voor het ongemak. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
13 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

TJ van Os
13 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pascale de vries
12 março 2023

Prijs /kwaliteit klopt gewoon.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascale, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrycja
12 março 2023

Very fresh and delicious sushi. My favourite in Haarlem :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrycja, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
12 março 2023

Top als altijd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chantal
12 março 2023

Beste Sushi van Haarlem eo Weer genoten van de overheerlijke sushi crunch, vega, pasteitjes en zeewier salade … Bezorger was keurig op tijd en netjes! We kijken weer uit naar de volgende x

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Erik
12 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Soezie
12 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Soezie, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lia Batteljee
10 março 2023

Het was weer zalig Alles was even lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Q. Meijer
9 março 2023

Super vers! Lekkere combinatie van soorten vis.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merkx
8 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

G Roosenhart
8 março 2023

De sushi’s waren overheerlijk, de bezorging was iets uitgelopen qua tijd, maar er werd gebeld dat het iets later zou bezorgd worden, omdat een bezorger niet was gekomen. Maar nog geen tien minuten later was al het eten er. Prima geregeld.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bob
6 março 2023

Zoals altijd weer waanzinnig goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bob, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
4 março 2023

Op tijd. Goede smaak. Niet ijskoud, juiste temperatuur.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
4 março 2023

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

DK
3 março 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jolanda
3 março 2023

De sushi was weer heerlijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patricia
3 março 2023

Altijd heerlijke gerechten en goede service!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Du mont
27 fevereiro 2023

Altijd van goede kwaliteit

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariska
26 fevereiro 2023

Snel en super lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariska, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
25 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Simone
25 fevereiro 2023

Lekker gegeten en snel bezorgd. Altijd goed hier.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Simone, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
25 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jolanda
25 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mo
23 fevereiro 2023

Heerlijke sushi weer!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mo, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjan Oosterhuis
23 fevereiro 2023

Top sushi, ook bezorging top. Het is lastig te vinden waar wij wonen maar gelijk gevonden, compliment.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjan, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
23 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

D.
22 fevereiro 2023

Snelle bezorging. De bezorger was vriendelijk. Sushi zag er goed uit en was erg lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dave
19 fevereiro 2023

Erg lekkere poke bowl!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dave, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
18 fevereiro 2023

Weer heerlijk gegeten. Heel snel bezorgd in Vijfhuizen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes
18 fevereiro 2023

Zoals altijd lekkere sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marc van Osenbruggen
18 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten, eten kwam precies op de aangegeven tijd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerhard
17 fevereiro 2023

Genoten, goede kwaliteit en betaalbaar, echt een aanrader! Vriendelijk personeel en mooie verpakking/schalen het oog wil ook wat als het op tafel staat.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerhard, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ron
17 fevereiro 2023

Het was de eerste keer wat hebben we er van genoten het was heerlijk van goede kwaliteit nogmaals heerlijk voor herhaling vatbaar top.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ron, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Y.G.
16 fevereiro 2023

Altijd goed! Nimmer een teleurstelling gehad.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nina
16 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nina, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Natasha de Vries
16 fevereiro 2023

Heerlijk, en klantvriendelijke site

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Celine
15 fevereiro 2023

Heerlijke sushi! Helaas geen wasabi erbij en wel gember (had het precies andersom aangegeven op de website - waarschijnlijk een foutje?)

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Celine, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Excuus dat we de wasabi vergeten zijn. Wij zullen hier beter op letten. Tot snel. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Lo
13 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! En fijn dat je tevreden was. Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hidde
12 fevereiro 2023

Heerlijk eten. Supersnel bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hidde, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Natascha
12 fevereiro 2023

Eten is vers en lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kelvin Wuite
11 fevereiro 2023

Hartelijk bedankt voor overheerlijke extraatjes

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kelvin, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
10 fevereiro 2023

👍🏼

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Ibti
10 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

J
9 fevereiro 2023

Gyoza was goed van smaak alleen een beetje vet. Pokebowl was top, alleen weinig rijst (zal waarschijnlijk niet vaak feedback zijn) Voor de rest was het top, zoals altijd! Keurig op tijd klaar.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw feedback. Wij hebben in principe standaard hoeveelheden voor onze pokebowls. Maar het kan een keer voorkomen dat onze medewerkers een foutje maken mbt tot de portiegrootte. Mocht dit bij u gebeurd zijn dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij gaan hier beter op letten. Fijne dat de smaak goed was. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Van der linden
8 fevereiro 2023

De poke bowl tonijn was erg lekker. Alleen weinig tonijn

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor uw feedback. Wij hebben in principe standaard hoeveelheden voor onze pokebowls. Maar het kan een keer voorkomen dat onze medewerkers een foutje maken mbt tot de portiegrootte. Mocht dit bij u gebeurd zijn dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij gaan hier beter op letten. Fijne dat de smaak goed was. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Micky de Beurs-Wijngaarden
4 fevereiro 2023

Sushi was heerlijk vers.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Micky, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
3 fevereiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Jolanda
1 fevereiro 2023

Echt heerlijk was de Sushi, maar ook de kleine loempia's die ik erbij had besteld. Bestelling kwam ook keurig op tijd..

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jolanda, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Bloemheuvel
30 janeiro 2023

Super kwaliteit en keurig afgehandeld. Was iets fout gegaan maar we zijn keurig opgebeld en kregen zelfs twee drankjes mee geleverd. Wij zijn heel tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Femke
30 janeiro 2023

Vriendelijk geholpen en erg lekker gegeten

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Femke, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Natasha de Vries
30 janeiro 2023

Het eten was heerlijk, en redelijk op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Natasha, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kim
30 janeiro 2023

Heerlijk en vers

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Claudia
29 janeiro 2023

Altijd goed!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Claudia, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

A HOONHOUT
29 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Boukje
28 janeiro 2023

Heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Boukje, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mickey
28 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mickey, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chris
27 janeiro 2023

Was weer heerlijk dames en heren. Ga zo door

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Sonja
27 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sonja, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Rosanne
26 janeiro 2023

Zoals altijd superlekker en ook nog snel bezorgd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rosanne, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Marc
23 janeiro 2023

Zoals altijd erg lekker en bezorgd op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marc, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Hanneke
22 janeiro 2023

Heerlijk vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Bowe
22 janeiro 2023

Heerlijke sushi, rolls en Poke Bowl. Ruim op tijd bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bowe, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

michael
21 janeiro 2023

Zoals altijd, top!! Vriendelijke mensen en beste sushi van Haarlem.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mariëlle
21 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Mini
16 janeiro 2023

Was heerlijk! Hele goede sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mini, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Leon
16 janeiro 2023

Heerlijke sushi en pokebowls, beter dan de meeste zgn ketens die sushi aanbieden. Helaas 15 min later dan gepland, maar dat is vergeven op een natte winderige drukke Zondagavond

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Leon, hartelijk dank voor de mooie review. Excuus dat het iets verlaat was. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kim
15 janeiro 2023

Was weer heerlijk! Bezorging was iets later dan gepland maar ze belden om dat door te geven, heel netjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Cor
14 janeiro 2023

Eigenlijk valt er niets op of aan te merken. Snel geholpen door vriendelijk personeel en het eten vers goede kwaliteit en heerlijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cor, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Sara
9 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sara, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Lo
8 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Chantal
8 janeiro 2023

Top sushi! Weer heerlijk gegeten van de crispy sushi, vegan, zeewiersalade en mini loempia’s. Deze sushi is de allerlekkerste in onze omgeving! De bezorger was ook nu weer keurig op tijd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chantal, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Kasia
7 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor de mooie review. Tot snel ! Met vriendelijke groeten Team Kaneda

Fam. Hartman
5 janeiro 2023

Fantastische Sushi en super op tijd geleverd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste familie Hartman, hartelijk dank voor jullie beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Laura van Ruler
4 janeiro 2023
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Laura, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

D. Terpstra
2 janeiro 2023

Bezorging was iets te vroeg. We waren gelukkig net thuis. Eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jerry
1 janeiro 2022

Aardig wat sushi restaurants/bezorging meegemaakt maar geen enkele kan tippen aan kaneda, ze komen niet eens in de buurt 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jerry, hartelijk dank voor uw beoordeling en de lovende woorden, hier doen wij het voor. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Koppers
1 janeiro 2022

Ruim op tijd besteld, 2 dagen vooraf, echter 45 minuten te laat bezorgd. De kwaliteit van de sushi is echter top.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ons excuus dat de bezorging langer duurder dan verwacht. Dit had te maken met de extreme drukte die hadden. Wij doen altijd ons om zsm de bezorging bij u thuis te brengen. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

J.abdala
1 janeiro 2022

Heerlijk zoals altijd, keurige bezorgig

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

elies meijer
1 janeiro 2022

Heerlijke sushi, kakelvers en wat warm moest zijn was warm! Sashimi geweldig ! Klasse!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elies, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rita Dijkstra
31 dezembro 2022

Heerlijke smaakvolle sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rita, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerben
31 dezembro 2022

Heerlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerben, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
31 dezembro 2022

Heel erg lekker, als alle andere keren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merkx
31 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Erik
30 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erik, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eveline
30 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eveline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mayke
29 dezembro 2022

Altijd trouwe besteller bij Kaneda. Op de kwaliteit is nooit wat aan te merken. Vandaag wel dat een aantal ingrediënten die ik had besteld bij mn zus in de bowl zaten en andersom. Het was alsnog lekker, maar wel een grappige verassing. Normaal alles perfect inorde.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, Bedankt voor jouw feedback, onze oprechte excuses dat wij ingrediënten hebben verwisseld. Dat mag niet de bedoeling zijn. Wij zullen hier voortaan beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
28 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Monica
27 dezembro 2022

De sushi waren erg lekker. Een volgende keer bestellen we graag weer.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Monica hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Henny
27 dezembro 2022

Eten was weer heerlijk. Beetje laat bezorgd maar dat was al een beetje de verwachting door de drukte.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Henny, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

John
26 dezembro 2022

Weer heerlijk gegeten, prima sushi. Bestelling werd mooi op de gevraagde tij bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste John, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Niels
26 dezembro 2022

Super lekker!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Niels hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
26 dezembro 2022

Wederom was het weer SUPER lekker.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marije
26 dezembro 2022

Super goed weer. En optijd geleverd desondanks de drukke kerstdag 💚

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marije, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjon de Groot
26 dezembro 2022

De allerlekkerste sushi! Vooral de Kerstbox is geweldig, ziet er heel feestelijk uit en de smaken zijn fantastisch. Super vers en altijd op tijd bezorgd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjon, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pascal Langerveld
26 dezembro 2022

Keurig op tijd bezorgd, en t smaakte weer heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pascal hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
25 dezembro 2022

Als altijd grote klasse

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
25 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Stein
24 dezembro 2022

De prijs alleen Tsja als de regering ons arm wil proberen te krijgen, ligt het niet aan jullie ;)

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stein, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrick
24 dezembro 2022

Ongekend lekker !!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Patrick, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sandra
23 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sandra, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fleur
22 dezembro 2022

Heerlijke sushi!! Duurde wel heel lang.. maar logisch op donderdag avond met regen buiten! Maar was wachten waard :) !!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Fleur, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus dat het langer duurde dan normaal. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Willem
22 dezembro 2022

Heerlijk verse sushi !

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Willem, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Cecile Baltes
21 dezembro 2022

Vandaag voor het eerst bij Kaneda besteld. Om de hoek, dus erg benieuwd. Het leek allemaal voorspoedig te lopen. Om 17:26 een bestelling geplaats en kreeg om 18:24 dat het onderweg was. Het is nog geen 3 min rijden, dus had alvast de tafel voor de hongerige kids gedekt. Om 18:50 helaas nog geen bezorger, wel merkwaardig. Toen gebeld, ze zei dat hij echt onderweg was. Gezien het best lang duurde bood ze wel aan om nieuwe loempia'tjes na te bezorgen. Om 19:17, kwam hij de bezoger eindelijk. Hij heeft er bijna een uur over gedaan, echt schandalig. Inderdaad met ijskoude loempiatjes, overigens werden de nieuwe heel snel geleverd, een paar minuten na de eerste levering, ze kunnen het dus wel. Tot slot was ik wel erg te spreken over de kwaliteit van de sushi, heerlijk, wel moet je er erg veeel geduld voor hebben

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Cecile, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuses voor de vertraging, erg vervelen. We doen ons best om binnen de aangegeven bezorgtijd te leveren. Meestal lukt dit ons ook. Echter kan het soms mis gaan door onverwachte drukte. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
20 dezembro 2022

As ever...heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M. van Opzeeland
18 dezembro 2022

Zeer veel smaak en vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
18 dezembro 2022

Ondanks de gladheid precies op tijd het heerlijk eten geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Steven
18 dezembro 2022

Altijd goed en lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Steven, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
17 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Michael
17 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Michael, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Denise
16 dezembro 2022

Complimenten voor het verhelpen van de klacht! De sushi is heel goed!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Denise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Verbruggen
16 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daantje de Busser
16 dezembro 2022

Wij bestellen regelmatig de Family box deluxe 124 stuks en het is iedere keer weer een feestje op tafel De kwaliteit en bezorging is super! Wij vinden de sashimi iets te dik gesneden, mag wat ons betreft iets verfijnder 😉

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daantje, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Brenda
15 dezembro 2022

elke keer opnieuw geweldig, verfijnd en heerlijk!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Brenda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

S
12 dezembro 2022

Alleen de tonijn sashimi smaakte niet zo vers, beetje typische smaak. Was benieuwd of jullie binnenkort ook in bio-afbreekbare verpakking gaan leveren?

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Goossens
11 dezembro 2022

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Peter van der Hoeven
11 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Esin
10 dezembro 2022

Lekkerste sushi! Snelle bezorging en ze zijn altijd vriendelijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Esin, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Tanja
9 dezembro 2022

Top👍

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Tanja, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

K
8 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M.V.
7 dezembro 2022

Prima Poke bowl! Zowel ingredienten, smaak en hoeveelheid.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasia
6 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rachelle
5 dezembro 2022

Was weer helemaal top❣️

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rachelle, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M.Sarfatij
5 dezembro 2022

Heerlijke Sushi 's, al eerder besteld. Altijd een feestje.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Helma
4 dezembro 2022

Heerlijke sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helma, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loek
3 dezembro 2022

Bestelling liep prima, kwam prima op tijd en we hebben weer zalig gegeten van de special sushi mix!! Zo lekker gevarieerd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loek, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gerard
3 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gerard, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
2 dezembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
2 dezembro 2022

Heerlijk! Goede gevulde sushi’s en de smaak is zalig!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ashley
1 dezembro 2022

Inmiddels zijn wij vaste klant. Prijs kwaliteit verhouding is hier top!! Je krijgt echt een flink grote bowl. En ze zijn zeker niet zuinig met de ingrediënten. Elke keer weer heerlijk genieten van een lekkere pokebowl. We hebben 1 keer ergens anders besteld toen kregen we echt een karig schaaltje. Maar de pokebowls van kaneda zijn zo flink dat ik er 2 dagen van kan genieten!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Loes Kampers
1 dezembro 2022

Even perfect als altijd, alleen de bezorging liep niet helemaal volgens plan. Bezorger wel uitermate vriendelijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus voor de vertraging! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Achraf
30 novembro 2022

Lekker smaakvolle sushi. Vriendelijke bezorger.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
27 novembro 2022

Wederom was de bezorging en het eten TOP!!!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lonneke
27 novembro 2022

Binnen 3 kwartier bezorgd in Vijfhuizen. Heerlijk gegeten van de sushi, rolls en bowl.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jan
26 novembro 2022

Door omstandigheden (voetbal) de bezorging iets verlaat, maar meteen een telefoontje gekregen en een nieuwe tijd, kwartiertje later, afgesproken! 👍

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jan, Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Rob
22 novembro 2022

Zoals altijd weer erg lekker. Sinds de opening is dit de plek waar ik sushi haal

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Rob, Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Merel
21 novembro 2022

De lekkerste

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Merel, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yo
21 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Patrycja
20 novembro 2022

As always great 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
20 novembro 2022

Zoals altijd...heerlijk! Supersnel geleverd. Niet vergeten te stemmen mensen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasianl
20 novembro 2022

snelle levering, heerlijk eten !

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Maud Bruggeman
19 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Maud, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
19 novembro 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Deb
18 novembro 2022

Heerlijke pokebowl!! Keurig en netjes op tijd bezorgd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Deb, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kim
16 novembro 2022

Wederom heerlijk gegeten, lekker vers en goed bereid

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marinda
16 novembro 2022

Het was wederom weer heerlijk... Alles lekker vers!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marinda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjan Oosterhuis
12 novembro 2022

Top service, heerlijke sushi.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Azadeh Achbari
6 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Azadeh, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Hanneke
6 novembro 2022

Heerlijke poke bowl! Komen snel weer!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Linda
6 novembro 2022

Het was weer top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Linda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

E Grotendorst
5 novembro 2022

Geslaagd en heerlijk gegeten

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mariëlle
5 novembro 2022

Super snel Vriendelijke mensen Smaakte goed!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mariëlle hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
5 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daisy
5 novembro 2022

Zoals altijd, perfect!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Daisy, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Creyghton
5 novembro 2022

Bestelling kwam al later kregen we te horen. Toen kregen we een belletje dat de bezorger in de Timorstraat Haarlem stond ipv Heemstede. Gevolg, dat de warme gerechten koud waren.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Dank voor uw feedback, excuus voor het ongemak. Onze nieuwe bezorgster had zich idd vergist. Dit zal niet meer gebeuren. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Chris de Vogel
4 novembro 2022

Heerlijk gegeten zoals iedere week😂👍🏼

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

H. Ploeger
4 novembro 2022

Het was heerlijk en de bezorging was heel snel.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sel
2 novembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sel, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jamie
2 novembro 2022

Ik heb weer heerlijk gegeten. M’n bestelling afgehaald en hier kreeg ik zoals altijd vriendelijke service van de mooie en spontane dame achter de balie. Nogmaals bedankt voor het eten!

Heemstede
31 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
31 outubro 2022

Lekker en goede kwaliteit van de ingrediënten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Katia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pieter
30 outubro 2022

Wederom weer precies op tijd het overheerlijke eten geleverd. Was echt top!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Bete Pieter, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
29 outubro 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd:)

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ashley
29 outubro 2022

Zoals altijd weer genieten!! (Ik eet er 2 dagen van) maar zelfs de dag erna is het nog super lekker!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
29 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
27 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Vrooland
26 outubro 2022

In een woord geweldig!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
26 outubro 2022

Weer zo ontzettend lekker gegeten! Er was even iets mis gegaan met de bestelling, maar het werd echt keurig opgelost. Top, wij blijven fan! Ook waren de mensen bij wie we de sushi gegeten hebben onder de indruk van de kwaliteit. Bedankt team Kaneda!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anja
24 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anja, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jacqueline de Graaff
24 outubro 2022

De beste en lekkerste sushi ooit! Tot snel...

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Gussie
23 outubro 2022

The best in town

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Gussie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
22 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Chris
22 outubro 2022

Was weer heerlijk. Ga zo door

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sander
22 outubro 2022

Fijne snelle service, lekkere gerechten! Adres om vaker te bestellen.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sander, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot snel ! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Emmy
21 outubro 2022

heerlijke sushi met mooie vulling.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Emmy, hartelijk dank voor uw beoordeling, tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

V. Kraan
19 outubro 2022

Bezorging duurde wat langer, maar de kwaliteit is het waard

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, Hartelijk voor uw review. Excuus voor de vertraging. Ivm een onverwachte drukte konden we helaas vandaag niet alle bestelling binnen de aangegeven bezorgtijd afleveren. Gelukkig is dit incidenteel, de volgende keer zijn wij weer razendsnel bij u. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Dalila
19 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Elies Meijer
17 outubro 2022

Heerlijke sushi! Warme hapjes waren ook echt warm! Smaak verrukkelijk , leuke box met van alles erin! Bezorging precies op tijd! Top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Elies, Fijn dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

nick
17 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nick, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Mayke
17 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Mayke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lonneke
17 outubro 2022

Genoten van de sushi, de rolls, de bowl en de sake. Precies op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lonneke, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Pieter
16 outubro 2022

Wederom super vers en snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Pieter hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Prima sushi, crunch is lekker.
16 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Merkx
15 outubro 2022

Heeeeerlijke sushi’s!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Richard
15 outubro 2022

Was weer ouderwets goed, Spicy Tuna is voor mij iets te spicy maar wel erg lekker allemaal

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Irene
15 outubro 2022

Heel lekker gegeten. Pokebowl

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Irene, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Frank
15 outubro 2022

Heerlijke verse sushi’s

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Frank, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Chris de Vogel
14 outubro 2022

Was weer heerlijk👍🏼

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Helen.
14 outubro 2022

Altijd op tijd. Altijd lekke

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Helen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

R.
14 outubro 2022

Als altijd, perfect

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, fijn dat perfect was. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Dalila
13 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Kasia
12 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Jacqueline de Graaff
11 outubro 2022

Als altijd weer heerlijk! Tot snel

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda

Sebastiaan
10 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Lucien
9 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lucien, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S. P.
9 outubro 2022

Altijd lekker. Naar mijn mening de lekkerste afhaal/bezorg Sushi in Haarlem.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, wij vinden ook dat wij de beste Sushi verkopen van Haarlem 😊. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Bas
9 outubro 2022

Zoals altijd weer erg lekker en prima bezorgd. Niet voor niets het beste sushi restaurant van 2021. Wij bestellen er altijd onze sushi. Een aanrader als je van lekkere sushi houdt.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bas, dank voor deze mooi woorden. We doen ons best om deze titel te prolongeren 😊 Tot ziens, team Kaneda

Richard
9 outubro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, fijn dat alles goed gelukt was. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

J.
9 outubro 2022

Goed gevulde pokebowl. Ruime keus indien je de bowl zelf samenstelt in zowel ingrediënten, toppings als saus. Ook qua prijs aan te raden.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Bete Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
8 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Thomas
8 outubro 2022

Top! Je proeft dat alles met zorg en liefde voor de Japanse keuken is bereid 😋

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Thomas, dat proef jij heel goed 😊, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

S.Simsek
7 outubro 2022

Altijd heerlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Marloes
6 outubro 2022

Altijd heerlijk eten en fijne service!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marloes, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Andre van Huizen
6 outubro 2022

Het was erg lekker en verschil met verleden keer waren de loempiaatjes nu lekker en knapperig. Billy, groetjes en ook de groetjes aan je moeder van ons. Marian en Andre

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Andre, fijn dat u deze keer tevreden bent. hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Françoise van Donselaar
5 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Francoise, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Ashley
3 outubro 2022

Zoals altijd weer TOP! Na het bestellen kreeg ik de verwachte bezorgtijd en dit was 18:05 dus ik dacht dat ik de hond nog wel even kon uitlaten. 15 min na het bestellen stonden ze al voor mijn deur. Gelukkig kwam de bezorger weer terug om het eten af te geven. Weer super veel en super lekker!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ashley, fijn dat alles naar wens was, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
2 outubro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kim, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Roza Roovers
2 outubro 2022

Super lekker! Snelle bezorging!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Roza, hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Chris
1 outubro 2022

Was weer heerlijk dames en heren. Ga zo door

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Chris, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Hanneke
1 outubro 2022

Netjes op het raam geklopt ipv de bel...wat attent voor slapende kids. Alles heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Hanneke, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Inge Breukelman
30 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Robin
30 setembro 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en oog voor het milieu. Top zaak!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Robin, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Loes Kampers
30 setembro 2022

Heerlijk gegeten, als altijd! Sushi van Kaneda blijft voor mij de lijst aanvoeren met stip op nr. 1🤗

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Loes, hartelijk dank en we zijn erg blij dat we jouw nr 1 zijn. We doen ons best om je nr 1 te blijven. Tot gauw. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
29 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dalila, fijn dat het deze keer gelukt is ! Dank voor de mooie beoordeling en tot snel. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lydia
29 setembro 2022

Top

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lydia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Richard
29 setembro 2022

Normaal geef ik voor kwaliteit altijd een 5, maar nu was de kiprol niet lekker. Was erg koud (normaal is hij lauw) en zelfs en beetje taai. Dit ben ik niet gewend van Kaneda.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard, Dank voor u beoordeling en feedback. Excuus voor de vervelende ervaring. Wij hebben onze collega’s hierop aangesproken en zullen hier voortaan beter opletten. Wij nemen nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dalila
28 setembro 2022

I had to say, is the best poke bowl in Haarlem.the fish is so fresh and good! But is already the third time you messed up with my order. The entire bag was wet and destroyed, I understand it’s raining but maybe an umbrella? The bowl was almost upside down. I paid for zalm and extra tuna and extra zalm, the extra tuna was impossible to find, same thing for the avocado the extra wasn’t there. At half way while I was eating I heard a crunch , was cucumber…I’m allergic to cucumber. Thanks Kaneda.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Dear Dalila, thanks for your feedback.we apologize for the bad experience. An separate email has also sent to you. Sincerely Kaneda

Sia
26 setembro 2022

Zeker beste sushi in town.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kasia
26 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasia, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Stef
26 setembro 2022

Heerlijk vers Nooit klachten Vriendelijk personeel,

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Stef, bedankt voor uw beoordeling en complimenten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

R.S.
25 setembro 2022

Wederom heerlijk 😋 en een goede service!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Peter van der Hoeven
25 setembro 2022

Er was een vergissing bij de bezorgingstijd gemaakt. De besteltijd was gemaakt voor 19:30 doch bij de bevestiging van de bestelling gemerkt als "zo snel mogelijk". Gelukkig kon dit gecorrigeerd worden via de telefoon. Alles heel smakelijk gegeten, ga zo door!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Familie
24 setembro 2022

Had voor 19:00-19:30 uur besteld. Werd er even voor 19:00 uur gebeld dat 19:00 uur niet ging lukken en dat het tien min. later werd. Voor de zekerheid gevraagd of ze tien min. na 19:00 of na 19:30 uur bedoelde vanwege de al ruime bezorgtijden. 19:10 uur was voor mij geen probleem. De bezorger kwam echter pas rond 19:30 uur. Wat mij betreft had er dus niet gebeld hoeven worden. De poke bowls waren wel weer heerlijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, dank voor de beoordeling en feedback. Fijn dat het lekker heeft gesmaakt. Wij zijn gewend om onze klanten goed op de hoogte houden van hun bestelling 😁 zeker als het iets later aankomt dan aangegeven. Onze bezorginterval is 15 minuten en geen 30 minuten. (19:00-19:15 of 19:15-1930 in uw geval) Omdat de bezorgers vaak meerdere bestellingen moeten afleveren geven wij een een bezorgtijd aan met een kwartier speling. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Job van Kessel
23 setembro 2022
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Job, bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

MJ
23 setembro 2022

Lekkere sushi. Ik had besteld voor tussen 19:15-19:30, kreeg een update in de mail dat de verwachte bezorgtijd 19:15 zou zijn. Ik werd dat tijdstip gebeld dat ze onderweg waren, dus iets later dan 19:15. Heel netjes dat er gebeld werd. Voor half 8 stonden ze voor de deur!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kaneda.

Kim
23 setembro 2022

Heerlijk gegeten weer!