Avaliações de Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Yo
10 julho 2024

Vorige keren was de fried kip knapperig en heet nu helaas papperig, nat en niet heet. Ik zou bestelling tussen 18.00 en 18.15 ophalen, was er om 17.55 en maaltijd stond al klaar, als ik om 18.15 was geweest was het helemaal koud geweest, zelfs nu was het niet heet. Dus ik was teleurgesteld in mijn maaltijd.

Debby
8 julho 2024

Online bestellen werkt niet. M is je aan de telefoon is hulpvaardig en vriendelijk. Ruim 1 1/2 uur tussen bestellen en bezorgd krijgen vind ik wel erg lang

Seren
8 julho 2024

Top!!!

Arda
8 julho 2024

Top!

Lo
6 julho 2024
Chris de Vogel
5 julho 2024

Was heerlijk zoals altijd

Emmy Grotendorst
4 julho 2024

Op tijd en heerlijk gegeten

Anil
3 julho 2024
Sabine
29 junho 2024

Wat een heerlijke smaak en een snelle bezorging. Wij zijn erg tevreden en zullen zeker nog een bestellen

Gerda
29 junho 2024

Snel bezorgd en super vers!

SE
29 junho 2024

Super snel bezorgd, warme gyoza, sushi lekker!

Marian en Andre van Huizen
29 junho 2024

Het was goed en warm. Helaas had ik de aktiecode van de volle spaarkaart vergeten.

Chantal
26 junho 2024

Sushi gegeten samen met de boontjes, gyoza en zeewiersalade was het wederom heerlijk! Mooi op tijd, zelfs nog netjes gebeld dat de bezorger er met 5 min zou zijn. We hebben genoten, bedankt!

Olijerhoek
26 junho 2024

Top n 10 +

Charlotte
25 junho 2024

Altijd genieten als ik hier bestel! Zeer tevreden.

JR
25 junho 2024
Sebastiaan
25 junho 2024
Anoniem
24 junho 2024

Het eten was echt lekker! Ik bestel vakantie jullie maar dit keer was het echt goed gevuld ! En bezorger was ook erg lief

Rinze
24 junho 2024
Dave
23 junho 2024

Eten was goed van smaak maar helaas, waarschijnlijk door de bezorging, lag alles door elkaar geschud. Alles was naar één kant geschoven. Jammer want het eten was lekker en bezorging duurde niet al te lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
23 junho 2024

De rijst was deze keer heel erg papperig en niet goed van smaak. Normaal is alles altijd ok, maar helaas deze keer was de Sushi niet lekker.

Nienke
21 junho 2024

De sojaboontjes waren deze keer heel papperig. De rest was heerlijk!

Pim van wees
21 junho 2024

Zoals iedere keer heerlijk gegeten toppie

David
19 junho 2024

Vriendelijk personeel en lekkere sushi

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste David. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles helemaal naar wens was. We hopen jou dan snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Thomas van Os
18 junho 2024

Was weer perfect, helaas Sushi een beetje door elkaar bij de bezorging.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Thomas. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat de sushi door elkaar aangekomen is bij jou. We zullen er voortaan beter op letten. Hoop dat het alsnog heeft gesmaakt. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marian en Andre van Huizen
18 junho 2024

Poke bowl was goed gevuld en erg lekker. loempia's en garnalen lekker en warm. Top ! Groetjes

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Marian en Andre. Bedankt voor jullie beoordeling. Fijn dat jullie hebben genoten van de pokebowl, loempia's en ebi furai. We hopen jullie snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nina
13 junho 2024

Altijd heerlijke verse poké bowls! En waarschijnlijk is de sushi ook zo maar dat weet ik niet….

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nina. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat de pokebowls heerlijk waren! De sushi's zijn dat inderdaad zeker ook! Ik zou zeggen: probeer een keer wat uit :) We zijn heel benieuwd hoe jij dat ervaart. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
11 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Als er verbeterpunten zijn in welke opzichten ook, laat het ons gerust weten :) We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjet
11 junho 2024

Fijn dat er meegedacht werd om de bestelling op tijd te kunnen bezorgen ♡ Het was weer heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjet. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je hebt genoten van ons. We denken altijd mee met de klant als er speciale verzoeken zijn :) We hopen jou snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eva
10 junho 2024

Altijd goeie kwaliteit bij Kaneda en vandaag nog extra snel klaar ook! Echt een aanrader!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Eva. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je hebt genoten van ons! We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Carol
10 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Carol. Bedankt voor jouw beoordeling. Goed dat alles naar wens was! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ralph
10 junho 2024

was weer super !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ralph. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles naar wens was :) We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

A. Ceder
9 junho 2024

Heerlijk gegeten, ondanks dat ik last minute (5 min voor sluitingstijd) heb besteld is alles keurig en snel bezorgd.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo A. Ceder. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je heerlijk hebt gegeten bij ons. Tijdstip maakt voor ons niet uit, de kwaliteit en service zal hetzelfde blijven :) We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daniel
8 junho 2024

Top!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Daniel. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat alles top was! We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dennis
8 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Dennis. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was! We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Katia
6 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Katia. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Als er punten zijn die verbeterd kunnen worden volgens jou, laat ons dat gerust weten :) Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Thomas van Os
6 junho 2024

Was weer helemaal top. Voor het eerst ook Poke Bowl besteld - net zo goed als de sushi, dus ook een aanrader.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Thomas. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat ook de pokebowls naar wens waren, zoals de sushi :) We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Renske
4 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Renske. Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat alles naar wens was! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasianl
3 junho 2024

Alles perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Kasianl. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je alles perfect hebt ervaren! Vinden wij altijd leuk om te horen :) Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Daniel
2 junho 2024

Great as always!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Daniel. Thanks for the review. It's good to know that everything was great as always :) We hope to see you again soon! Regards, Team Kaneda

Van wees
2 junho 2024

Zoals altijd heerlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste van Wees. Bedankt voor jouw beoordeling. We vinden het leuk om te horen dat alles naar wens was voor jou. We zien jou hopelijk snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Renske
1 junho 2024

Dol op deze sushi bowls Goed gevuld en goede service

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Renske. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
1 junho 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles naar wens was! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nina
1 junho 2024

Altijd heerlijke verse poké bowls hier. Wij bestellen bijna elke week wel een keer…

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Nina. Bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat de pokebowls altijd naar wens zijn! Bedankt voor het vertrouwen in ons. We zien jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
29 maio 2024

Lekkkkerrrr

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ez Promo. Bedankt voor jouw review weer! We zijn blij om te zien dat je als trouwe klant tevreden bent met ons. We zien jou snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nalt70
27 maio 2024

Heerlijk gegeten!!! Ga ik zeker weten nogmaals bestellen!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Nalt70. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat je lekker hebt gegeten bij ons :) We zien jou snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Halit
26 maio 2024

Pokebowls zijn altijd goed van smaak. Verse kip/vis. Toppings zijn altijd vers. Vriendelijk personeel. Al met al top plek 👍🏻

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Halit. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat de pokebowls altijd naar wens zijn! Vinden we leuk om te horen :) Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Nicole Monsieurs
26 maio 2024

Gisteren voor het eerst besteld. We hadden niks bowl zalm en wat echt heerlijk.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Nicole. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat de pokebowl zalm heeft gesmaakt! We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lucas
25 maio 2024

De pasteitjes waren koud wel goed van smaak De overige bestelling lag door elkaar geschud in de verpakking. Dit zijn wij niet gewend erg jammer dit.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Lucas. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat de gyoza's koud waren, we zullen beter opletten dat ze vlak voor vertrek pas worden gemaakt. We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt en hopen jou weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

M el Maddioui
25 maio 2024

Uitstekend

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo M. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat het uitstekend was! Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marleen Vonk
25 maio 2024

Het eten was lekker en nog steeds van hetzelfde niveau als altijd. Bezorging kan beter. Bezorger was een half uur te vroeg.. en nu zou je denken, beter te vroeg dan te laat, dat is natuurlijk ook zo.. maar laat me dan geen bezorgtijd invullen tijdens het bestellen. Daarnaast had ik een duidelijke instructie achter gelaten qua bezorging betreffende het vinden van de juiste voordeur maar de bezorger had die instructie even niet gelezen waardoor hij alsnog bij de verkeerde voordeur stond. Ik plaats de opmerking met een reden. 😉

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marleen. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling en feedback. Door de feedbacks weten wij wat we kunnen verbeteren in onze service. Excuses dat de bestelling een half uur te vroeg aan kwam. Wij zullen de bezorgers beter erop wijzen om naar de opmerkingen te kijken zodat dit niet meer zal gebeuren in de toekomst. We hopen dat je alsnog hebt genoten van het eten en hopelijk zien we jou nog terug! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
21 maio 2024

Weer erg lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Ez Promo. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kerstin
21 maio 2024

wonderful and delicious - it was a real pleasure to eat - thank you !

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hi Kerstin. Thank you for your review. Good to hear that you enjoyed our sushi! It was a pleasure to serve you. See you next time! Regards, Team Kaneda

Louis Pirenne
20 maio 2024

Mooie variaties, supervers, kwaliteit geweldig, fijne services. Perfectie bestaat niet maar Kaneda komt echt wel in de buurt.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Louis. Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Robert
19 maio 2024

Was weer helemaal top

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Robert, Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles weer heeft gesmaakt! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Emma Grotendorst
18 maio 2024

Smaakte heerlijk maar het zag er erg rommelig uit alsof er heel veel stoepjes op en af gereden waren

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Emma. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat jouw bestelling rommelig is aangekomen. Er is inderdaad een kans dat de scooterbezorger over een drempel of stoep moet rijden. Wij zullen de bezorgers hierop aanspreken om voorzichtiger te rijden. We hopen jou terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anne
17 maio 2024

Het eten was heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Anne. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
15 maio 2024

Altijd kwaliteit eten hier en aardige medewerkers!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ez Promo. Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles weer heeft gesmaakt! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Erna Geerlings
13 maio 2024

De garnalen waren goed van smaak maar echt niet warm, de loempia's waren taai en koud, de sushi heb ik wel een lekkerder gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Erna. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat de snacks niet naar wens waren. De volgende keer kan je ons gerust even bellen zodat we samen naar een oplossing kunnen vinden hiervoor. We hopen jou de volgende keer een betere service en kwaliteit te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Annabel
13 maio 2024

De pokébowls waren heel erg lekker en goed gevuld!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Annabel. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Annelies
11 maio 2024

Altijd genieten! Vers, gevarieerd, goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke bezorging. Wat ons betreft de beste sushi in de omgeving van Heemstede!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Annelies. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles weer gesmaakt heeft. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Melissa
11 maio 2024

Snelle bezorging, veel eerder dan verwacht en heeerlijke verse sushi. Jullie stellen nooit teleur, ontzettend genoten!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Melissa. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je ons weer goed hebt ervaren. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jeroen
11 maio 2024

Bezorging was snel, eten niet zo vers als normaal. Altijd heel tevreden maar dit keer viel het wat tegen; niet alle zalm was even lekker en de pokebowl leek al eerder te zijn gemaakt.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeroen. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat het deze keer wat minder heeft gesmaakt dan voorheen. Wel kan ik jou vertellen dat wij alle pokebowls vers maken. We hopen dat we de kans krijgen om het de volgende keer beter te doen. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
11 maio 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bianca. Bedankt voor jouw beoordeling. Goed om te horen dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jerry de Zwager
9 maio 2024

Geen betere sushi als kaneda sushi & Bowls

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jerry. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je graag bij ons besteld :-) We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Jeanet
9 maio 2024

De extra bestelde wortel ontbrak.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Jeanet. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. Ons excuses dat de extra wortel ontbrak bij jouw pokebowl! Twijfel niet om ons gelijk te bellen als er iets mis is gegaan. Wij proberen dan een oplossing te zoeken voor de fout van ons. We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ginie
8 maio 2024

Zoals gewoonlijk, super lekker

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ginie. Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat alles weer gesmaakt heeft. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Danny
8 maio 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Danny. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
6 maio 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Suzanne
4 maio 2024

De pokebowls zijn heerlijk!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Suzanne. Bedankt voor jouw positieve review. Goed om te horen dat de pokebowls gesmaakt hebben! We hopen jou in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yo
2 maio 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Yo. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marian en Andre van Huizen
1 maio 2024

Eten was nu goed warm en pokebol goed gevuld. Wat een verscil met vorige keer, weer als vanouds. Gr. van de oude buurtjes

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marian en Andre. Heel erg bedankt voor jullie beoordeling. Fijn om te horen dat het weer goed warm en vanouds was. Daar zijn we blij mee! We hopen jullie dan snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Anoniem
30 abril 2024

Het was wederom verschrikkelijk lekker!!!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste klant. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Richard
29 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Richard. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles naar wens was. We hopen jou snel terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Marjon de Groot
28 abril 2024

Altijd heerlijke sushi, nergens anders zo lekker. Alleen was deze keer de bijgeleverde wasabi wel erg laf van smaak, dat was een beetje een tegenvaller.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Marjon. Bedankt voor jouw beoordeling en feedback. Excuses dat de wasabi deze keer iets minder was dan voorheen. We zullen hier beter op letten. In ieder geval bedankt voor jouw feedback. We hopen jou snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Yeliz
25 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Yeliz. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
24 abril 2024

Heerlijkk!!!!!!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ez Promo. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
24 abril 2024

Top kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ez Promo. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ez Promo
24 abril 2024

Lekker weer als vanouds!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ez Promo. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bowe
21 abril 2024

Snel bezorgd. Lekker gegeten

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bowe. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles weer naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
19 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Bianca. Bedankt voor jouw positieve review weer! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kasianl
16 abril 2024

Alles perfect!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Kasianl. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles perfect en naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Eloy
16 abril 2024

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Eloy. Bedankt voor jouw beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou dan snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

SvH
14 abril 2024

Een deel van de bestelling was door elkaar gehusseld en zat op zijn kop in de doosjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste SvH. Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat een deel van de bestelling door elkaar is geschud, het kan inderdaad soms gebeuren dat de scooter iets te hard over een drempel gaat bijvoorbeeld. We gaan de bezorgers hier goed op aanspreken en het zal niet meer gebeuren. We hopen jouw weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Annelies
14 abril 2024

Wederom genoten. Heerlijke verse sushi!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Annelies. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat je hebt genoten van ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mark en Mirjam van Weeren
14 abril 2024

Was weer zo heerlijk vers en mooi op temperatuur👍🏽🥂

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Mark en Mirjam. Bedankt voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jullie snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Carla
11 abril 2024

Altijd goed en super lekker!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Carla. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat alles altijd goed en super lekker was! We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Bianca Bouman
8 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Bianca. Bedankt voor jouw positieve review. Weer fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Lo
8 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Lo. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Frank
8 abril 2024

Heerlijke Sushis ook mijn kleinzoon van 7 jaar heeft er van gesmuld

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Frank. Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt voor jou en jouw kleinzoon. We hopen jullie snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Dammers
7 abril 2024

Zeer goede service daar we iets anders kregen dan besteld t juiste kwam na tien min alsnog !! Super

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Dammers. Bedankt voor jouw beoordeling. Gelukkig kwam de juiste bestelling in 10 minuten,we hebben ons best gedaan. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Batteljee buurvrouw hema
5 abril 2024

Hebben weer heerlijk gegeten alleen Sushi was niet helemaal goed gesneden zaten nog aan elkaar vast.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo buurvrouw. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat we de sushi's niet goed hebben gesneden. We zullen hier voortaan op letten. Gelukkig heeft alles gesmaakt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Pim van wees
5 abril 2024

Team kameraden het was weer heerlijk

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Pim. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Sabine
4 abril 2024

Altijd lekker bij jullie deze keer was wel de poke bowl wel minder vol dan normaal en had extra massago bestelen maar dat zat er alleen niet op dat vind ik wel jammer omdat ik het wel had bij besteld

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Sabine. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat de masago niet op jouw pokebowl zat die je wel besteld had. We zullen beter opletten. Hopelijk heeft het alsnog gesmaakt. We hopen jou snel te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Fleur
4 abril 2024

Vriendelijke service, perfect op tijd staat mijn bestelling klaar en het eten was heerlijk. Verbeterpunten: duurzame (bio) producten gebruiken. In de veggie pokebowl mag van mij meer groente.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Fleur. Bedankt voor jouw beoordeling en feedback. We nemen de feedback serieus in acht en kijken wat we daarmee kunnen doen. Heel erg bedankt! We hopen dat het alsnog heeft gesmaakt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Mika
3 abril 2024
Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Mika. Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen jou snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Kirsten Beukering
3 abril 2024

Alles was erg smaakvol en vers!

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo Kirsten. Bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

N
1 abril 2024

Alles lag door elkaar ben vaste klant maar hoe ik het geleverd kreeg vandaag was echt slecht maar goed kan gebeuren maar ik als vaste klant wil t wel even melden bij jullie

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Hallo N. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat alles door elkaar lag, we zullen voortaan de bestellingen beter in de kofferbak doen van de scooters. Hopelijk heeft alles nog gesmaakt. We hopen dat we jouw vertrouwen in ons niet geschaad hebben. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ingrid
1 abril 2024

Jammer dat het kuipje extra gember vergeten was. Verder erg lekker.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Ingrid. Bedankt voor jouw beoordeling. Excuses dat we de gember vergeten waren! We zullen hier voortaan beter op letten! Gelukkig heb je nog genoten van het eten. Hopelijk zien we jou snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Ann
31 março 2024

Pokebowl niet bezorgd, drukke avonddienst. Kamers manager zei op camera wel inpakken gezien te hebben.., helaas geen hier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Kaneda Sushi & Bowls

Beste Anne,Het spijt ons te horen dat er een pokebowl ontbrak. We hebben onze camerabeelden meerder malen grondig bekeken en kunnen bevestigen dat alle bestelde items (6x pokebowl en 2x sushirollen) zorgvuldig zijn verpakt (dichtgeniet) en afgeleverd bij de receptie van jullie ziekenhuis, zoals gebruikelijk. Op dit moment is het voor ons ook onduidelijk waar het mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Kaneda