Facebook Instagram

Beoordelingen van Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

Recente recensies van Kaneda Sushi & Bowls Haarlem

5 sterren na 322 reviews

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de spicy tuna een beetje zuur ruiken en smaakte ook niet lekker, dus de spicy tuna niet gegeten. De rest was in orde

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk gegeten. Het viel ons op dat de menukaart veranderd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten elke keer weer. Keurig verzorgd.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, en ook de bezorging was op tijd.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten !

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk vers!! Ik bestel nergens anders mijn sushi meer.

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super sushi! de beste van Haarlem en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Smaak prima, maar te groot en te los; alles viel uit elkaar, dus moest apart genuttigd worden, terwijl stapeling van smaken juist zo fijn is. Bezorging: Ik had uitdrukkelijk gevraag om aflevering aan de voordeur (te bereiken via de wandelpromenade), maar de bezorger had deze toevoeging niet gelezen. Overigens wel een buitengewoon vriendelijk persoon, die zich wel verontschuldigde voor het missen van de toevoeging betreffende de aflevering.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bowl, super veel toppings en de kwaliteit is elke keer weer perfect! Als ik zin heb in een sushi bowl bestel ik altijd bij Kaneda! Echt een aanrader!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. De waren gerechtjes waren nog lekker warm. De sushi was erg lekker! Wel viel de Yakitori nogal tegen, het leek wel uit de diepvries gekomen, met alleen nog een eigen sausje eroverheen. Het waren namelijk wel erg kleine stukjes kip en leek daardoor heel erg op de diepvries-Yakitori die je zo bij de Albert Hein kunt kopen...

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in the neighborhood

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd, goede porties en het kwam warm aan. Heerlijk!

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De "freedrink" moest ik zelf betalen Bezorger was snel

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste sushi in town!!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer erg lekker en supersnel bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ›ต ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was de Sushi weer top!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜‡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en hele vriendelijke bezorger. Bedankt weer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker vers en vriendelijke service, zowel bij ophalen als bezorgen. Aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™ƒ

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en vlotte bezorging

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…๐Ÿ‘๐Ÿป

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en weer supersnel bezorgd in Vijfhuizen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker en met zorg bereid. Bezorging is altijd op tijd door zeer vriendelijk bezorgers

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿฅฐ

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!! We gaan vaker bestellen. Snelle service binnen een half uur konden we de sushi al ophalen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi. Verse vis op goede rijst. Op het gewenste afhaalmoment keurig klaar. Toppertje!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ˜„

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vets keurig op tijd bezorgd wij misten alleen een servetje๐Ÿ˜‚

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜… thanks, servetjes ziten helaas niet bij de toebehoren, wel stokjes, wasabi, gember en sojasaus. โค๏ธ๐Ÿ˜

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

TOP!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik krijg er geen genoeg van! Bezorging is altijd tip top op tijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. 1 box vergeten, werd supersnel gebracht. Jammer dat kaneda houtplein gesloten is. Heel fijn dat jullie in schalkwijk zitten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ˜…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi ๐Ÿฃ๐Ÿฑ en ook in het weekend snel bezorgd. Aanraders zijn de. avocado dragon roll en de soft shell maguro (tonijn) roll met gefrituurde garnalen erin. Maar ook de yakitori is lekker juicy.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿคค๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

pokebowl was heerlijk alles vers en stond klaar op de af gesproken tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜„

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, fantastisch verzorgd, uitermate vriendelijk personeel, snelle bezorging. Simpelweg alles naar wens.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโค๏ธ

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super sushi! Echt weer helemaal top! Super bedankt weer!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿฅฐ

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi & snelle bezorging.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en sashimi. Bezorging voor een drukke vrijdagavond netjes op tijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima verzorgd en naar wens ontvangen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netje verzorgd, ruim op tijd bezorgd en erg lekker gegeten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit is hoog. In de toekomst misschien de kaart wat uitbreiden.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…โค๏ธโค๏ธ

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom alles lekker vers smaakvol en bezorging okรฉ

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜…โค๏ธ

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowl en sushi, goede prijs kwaliteit.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke crunchy sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk sushi gegeten. Mijn bestelling zou over 3 kwartier er zijn en was een half uurtje eerder,Top!!โค๐Ÿ‘๐Ÿผ Lieve mensen ๐Ÿฅฐ Ik, kreeg ook extra zalm en tonijn in mijn sushi bakje,vond dat zo lief,bedankt er nog voor โค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tot volgende de keer ๐Ÿ˜ Groetjes, Malika

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Thanks โค๏ธโค๏ธ ๐Ÿ˜Š

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top, heerlijk vers en flink gevuld met goede stukken vis. Service en bezorging was perfect! Kregen leuke korting! Was een tijd geleden dat we hier besteld hadden, maar absolute aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank en graag gedaan โค๏ธ

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor nu en nog heel vaak. Vriendelijke bezorger, goed op tijd. Had ik het al gezegd, hele goede sushi.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ๐Ÿฅฐ

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜„

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, maar de oude Kaneda had andere rijst, die was echt lekkerder. Daarom geen 5 sterren dit keer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚ dank voor uw recensie, het klopt dat we andere rijst gebruiken. Wij zijn namelijk continu bezig met het verbeteren van het kwaliteit van onze rijst. Rijst is namelijk het belangrijkste product van sushi. We gebruiken rijst van hoge kwaliteit. Vervelend dat u nog niet gewend bent aan deze rijst. Excuus voor het ongemak.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, kan niet beter, zeer snel bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en ver binnen de tijd , dus fijn , het was vers, maar vond het jammer dat de Ebi tempura niet crispy was ,waardoor ik het idee had dat deze niet recent bereid was , bij kaneda Houtplein ,altijd crispy

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank voor de complimenten โค๏ธ We gaan de tempura scherper in de gaten houden. Vervelend dat het bij u niet crispy genoeg was. Onze excuses hiervoor ๐Ÿ˜…

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top fantastisch & sublieme service!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐโค๏ธ

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿฅฐ

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker. Alleen de laatste twee keer vonden we de wasabi japanse mayo dressing echt te pittig. Milder was de bowl lekkerder :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜…

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten, super snelle levering door een uiterst vriendelijke bezorger. Het eten was top!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd topkwaliteit en prima bezorgtijd

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en keurig op tijd gebracht

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke mensen en super satisfying lekkere sushi. Ik ben fan!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een genot om daar weer te bestellen, echte aanrader voor sushi liefhebbers, echt verreweg de betere in Haarlem en omstreken !!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธthnx

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie rijk gevulde sushi. We hadden een schaal van 40 gemengde en een schaal van 32 crispy. Beide schalen mooi en verzorgd opgemaakt. Dus zowel voor de mond als het oog een feestje. Fijne hoeveelheden wasabi, gember en sojasaus. Zodat ook de grote eter echt voldoende heeft. En geen gezeur met goedkope scheurzakjes maar nette verpakkingen. Zรฉker een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank voor jouw mooie worden โค๏ธ We gaan zo door! ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekker

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ƒ

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We gaan zeker voor de herhaling een keer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ’š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten heerlijk vers. En een lekker Japans biertje van het huis.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering ondanks de hevige regenbui precies op tijd. Het eten was super lekker! Tot de volgende keer.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Zoals altijd bij Kaneda, Echter pokebowl was veeel te pittig. Flink uitgeschoten met de spices tijdens voorbereiden ben ik bang. Niet opgegeten omdat het tรฉ was.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Vervelend dat het te pittig was, we zullen hier voortaan extra aandacht aan besteden en er goed op letten. Fijn dat de rest goed heeft gesmaakt ๐Ÿ˜

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd!!๐Ÿ‘

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, verfijnde smaken en snelle bezorging. Veel keuze dus nu al zin in volgende bestelling!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IN EEN WOORD GEWELDIG PRIMA OP TIJD EN DE SUSHI WAS HEERLIJK. ZEKER NOG VOOR HERHALING GR WIES.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na iets gemist te hebben keurig en snel opgelost kater nog telefonisch contact keurig netjes

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜‡

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect bezorgd. Een aanrader voor wie van echt lekkere sushi houdt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Š

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect. Eten, bestelling en prijs. Wat een aanwinst voor Haarlem Schalkwijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿคฉ๐Ÿ˜‡

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in town! Top

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜„

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokรฉbowl en rainbowroll geprobeerd. Netjes bezorgd, mooi opgemaakt en erg smaakvol. Een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen 30 minuten bezorgd in Vijfhuizen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer overheerlijk lekker! Vriendelijk groet, Helena

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door!!! Vriendelijke personeel. Eten is overheerlijk, ik krijg er geen genoeg van. Mijn kennisen beamen dit ook. Vriendelijke groet, Helena

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, goed uitleg over de producten, heerlijk eten, oogt hygiรซnisch en schoon. Tip: ik zou het fijn vinden als er binnen stoelen zouden zstaan om het wachten te verzachten! Vriendelijke groet

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Helena, Dank voor uw beoordeling. Normaal gesproken hebben we stoelen binnen staan. Maar omdat het nu zomer is en het besmettingsgevaar voor corona buiten minder groot is dan binnen, hebben wij alle stoelen buiten gezet. U kunt buiten zitten en onder een genot van een drankje van het huis wachten op uw bestelling. Als deze klaar is zorgen wij ervoor dat het bij u gebracht wordt. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: 100% op tijd en lekker. We blijven klant!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ˜ƒ

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfecte Sushi met nu een pokebowl erbij. Echt de beste in Haarlem en de Haarlemmermeer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummy sushi. Arrived slightly ahead of time. Great ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi echt goed - een aanrader. Maar haal aub jullie oude website (Houtplein) offline en/of maak duidelijke omschrijving dat jullie daar dicht zijn en nu in Schalkwijk zitten. Toen ik voor de deur stond kwam er nog iemand sushi halen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Hein, Dank voor de complimenten. Wat betreft de oude website van locatie Houtplein. We zijn er druk mee bezig en het heeft volop onze aandacht. Wegens een technisch probleempje lukt het ons nog niet om het weg te halen dan wel direct door te linken naar onze nieuwe zaak. Dank voor uw tip ๐Ÿ™‚. Excuus voor de verwarring die we veroorzaken. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg vers, compliment!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer waanzinnig lekker, goed en vers ! Elke keer weer een groot genot, kan menig Suci cateraar nog wat van leren.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ thnx

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren niet warm en taai De kwaliteit van de rest van de bestelling niet zoals we gewend zijn.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Erna, Wat vervelend dat wij niet de kwaliteit konden leveren wat u normaal van ons gewend bent. Excuus voor het ongemak. Wij hebben u hierover een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜€

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit miste alleen de gember en te weinig wasabi voor 2 personen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜… excuus hiervoor, volgende keer krijgt u zeker genoeg wasabi etc. Fijn dat het gesmaakt heeft ๐Ÿ˜„

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Goeie grote stukken sashimi en vis op de sushi. Vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen de spicy tuna was niet gesneden de sushi rol wel maar de vis niet was 1 geheel met wit vet dus kreeg het ook niet makkelijk uit elkaar dus die laten staan de rest was perfect

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en meer dan op tijd. Een grote aanwinst voor Schalkwijk e.o. Hopelijk komt er een tijd dat Kaneda Haarlem een mooie plek krijgt aan het horecaplein of eye catcher plek in het Winkelcentrum want dat verdienen zij zeker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, fantastische kwaliteit!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ›ต ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer een feestje! Pokebowl is goed gevarieerd, supervers, en gewoon heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ™ƒ

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle service en vriendelijk personeel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜โค๏ธ

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische sushi gegeten. Op tijd bezorgd en heel netjes verpakt. Gaan we vaker bestellen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Haarlem

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‡

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ™‚

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt een aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good quality of products and timely delivery.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, smaakvol en warm.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en Snell!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend genoten van een lekkere pokebowl, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜‡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd. De warme hapjes waren goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer wat andere artikelen besteld en ook dit was weer helemaal top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜„

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit voor een goede prijs! Zeker een aanrader.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en het was heerlijk!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik,als Sushi lief hebber, dacht ik probeer een x sushi bij Kaneda te bestellen,ik heb er geen spijt van,ik had dit eerder moeten doen. Top sevice,en heerlijk sushi!! โค๐Ÿ‘๐Ÿผ Lieve,eigenaar en medewerksterโค Ze hebben,ook halal kip,dat ga ik volgende x bestellen Jullie,hebben een nieuwe klant er bij gekregen๐Ÿ˜‹ Mij,gaan jullie vaak, bij jullie winkel, zien langs komen ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Š Ik ben ook blij dat er eindelijk ,1tje nu ook,hier in Schalkwijk is!! Tot gauw lieve mensen ๐Ÿ˜ga zo door!!๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ehhhh. De bestelling was er netjes optijd. Maar ik had geen soja, geen stokjes, geen freedrink. Geen wasabi, geen gember. Geen servetje Ik had een bestelling van ruim โ‚ฌ50 de sushi was heerlijk, maar om er zo van moeten genieten is niet fijn. Bezorging is 3 x moeten terug komen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Karin, het ging inderdaad niet helemaal goed met jullie bestelling. Vervelend dat jullie hierdoor niet echt konden genieten. Nogmaals excuus hiervoor. We hebben ons best gedaan en zsm alle toebehoren (stokjes, sojasaus, wasabi en gember (servetjes hebben we helaas niet)) naar jullie gebracht. Als goedmakertje hebben we nog een extra gratis drankje toegevoegd. De totale duur vanaf bestelling tot compleet bij jullie thuisbezorgd was ca. 30 min. Top service ! Kregen we nog als compliment voor onze snelle herstelactie. Gezien de reactie, waren jullie toch niet zo tevreden met ons optreden. Uiteraard vinden wij dat jammer. Service staat bij ons namelijk hoog in de vaandel. Om jullie toch tegemoet te komen willen wij jullie een 20% kortingscode geven, deze is geldig tot 31-12-2021. U krijgt de code per mail toegestuurd. Nogmaals excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit zoals altijd :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en pokebowl was supersnel bezorgd, in 30 minuten! Sushi smaakte erg goed en alles was mooi intact gebleven bij bezorging.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi van hoge kwaliteit. Wij hebben heerlijk genoten van een topmaaltijd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜‡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐโค๏ธ

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten zoals altijd!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜€

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een hele lekkere Pokebowl. Goed van smaak en meer dan genoeg van alle ingrediรซnten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฌ

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls en sushi! Goed gevuld, supervers. Vriendelijke snelle bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜€

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten. Het eten was goed.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€๐Ÿ˜Š

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijst van de sushi was niet goed gekookt en was nog hard. We hebben helaas de helft van onze bestelling weg gegooid. Niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer ga ik weer naar de andere Kaneda vestiging op Houtplein. Zij zijn top en stellen nooit teleur!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Felicia, wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring had met onze gerechten. Bij klachten kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met ons, wij zorgen altijd voor een gepaste oplossing. Het mag absoluut niet de bedoeling zijn dat u uw bestelde gerechten moet weggooien. Als u wilt kunt u nog steeds contact met ons opnemen om dit nader te bespreken. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en supersnel bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿป

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met veel enthousiasme namen wij kennis van het openen van een nieuwe sushizaak. Wij zijn enorme sushi fans. Qua keuzemogelijkheden valt het ons wat tegen. Er zijn wat ons betreft teveel keuzes met een ebi. De snijwijze vonden wij goed. Mooie klein gesneden groentes, was met zorg gedaan. De hoeveelheid tonijn in de sushibowl viel wat tegen. De sushirol was goed echter tijdens het vervoer is alle saus op de deksel terecht gekomen. De boontjes waren goed. We zijn (nog) niet overtuigd om te switchen naar Kaneda. Helaas.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste klant, hartelijk dank voor uw feedback, wij waarderen dat ernom. Het klopt dat wij een compacte menukaart hebben. Dit is een bewuste keuze omdat wij de kwaliteit van al onze producten willen garanderen. We zitten nu in de opstartfase, binnenkort zullen wij ons menukaart uitbreiden met andere specialiteiten. Vervelend dat de gerechten niet netjes zijn aangekomen, wij hebben de bezorger hierover aangesproken. Excuus hiervoor. Hopelijk zien wij u nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Kaneda

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank je โ˜บ๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat een verrassing.Geweldig lekker ,en prima op tijd .Goed voor n, herhaling๐Ÿ’

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Thnx ๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en weer heerlijk vers! Ik bestel nergens anders meer

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers! En snel bezorgd! Echt genieten

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, grote porties en supersnelle vriendelijke bezorging!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker . Aardige crew.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ƒ

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank je wel !

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Thnx ๐Ÿ˜ƒ

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Kan het iedereen aanbevelen!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‡

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, het was weer heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank u ๐Ÿ˜

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ˜€

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en bezorging op tijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls gegeten en de bezorging was super! We waren aan het varen met een boot en de uiterst vriendelijke en soepele bezorger heeft enorm z'n best gedaan om ons te vinden. Heel veel dank, Groetjes Barbara

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Thnx ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor schalkwijk! De lekkerste sushi van haarlem en omgeving

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer enorm lekker. Helaas waren ze de pokebowl vergeten te bezorgen. Deze werd zeer snel na geleverd met welgemeende excuses!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™ƒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Alles was netjes verpakt en er zat ruim voldoende sojasaus bij. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat je contant kan betalen. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜€

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker het enige puntje is dat sommige rolls niet zo strak waren gerold dat ze uiteenvielen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank voor uw feedback๐Ÿ˜…, we er โ€œstrakkerโ€ op letten ๐Ÿ‘๐Ÿป Excuus dat sommige rollen niet strak waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vooral vers met goede kwaliteit ingrediรซnten.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜„๐Ÿ’ช๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushiโ€™s waren weer erg lekker en vooral de Moederdag sushibox! Leuk dat jullie met feestdagen verschillende sushi boxen hebben! Op naar de volgende feestdag :)...

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€๐Ÿ˜Ž

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ˜€

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heel erg genoten!!! gaan we zeker vaker doen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜€

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer besteld, top sushi en service. Ga er Cker vaker bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜„

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hรฉรฉrlijk en netjes op tijd bezorgd. Top!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en echt super vers. Super service omdat ik iets aangepast wilde hebben en was geen probleem. Dit aangegeven via opmerking bij bestel programma en was in orde. Iedereen bij ons heeft gesmuld.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜„

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜˜

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon simpelweg heerlijk! Denk wel zelfs beter dan Sumo

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™ƒ

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl! Echt een aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk gegeten, goed verzorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜„

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Koningsbox was heerlijk en lekker veel!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜„

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en de Bowls waren onwijs lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van de sushi, sashimi en chicken rolls. Binnen 40 minuten bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super verse sushi en beste tot nu toe. Echt heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿฅฐ

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima verzorgd en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜€

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ga hier zeker vaker halen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ๐Ÿ˜€

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke uramaki, je proeft dat het vers is. Ik vind de keuze wel weinig, er zou echt meer keuze moeten komen. Verder had ik de Ebi Tempura en daar mag veel minder gefrituurd paneer op.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Claudia, dank jouw beoordeling en feedback. Het klopt inderdaad dat wij minder keuzes hebben dan menig andere sushitenten. De reden hiervoor is omdat wij ons willen focussen in waar wij goed in zijn. Zodat wij de kwaliteit van onze gerechten ook kunnen garanderen. Maar we gaan zeker binnen afzienbare termijn nieuwe gerechten op de kaart zetten. Gerechten waarvan we zeker weten dat jij het ook lekker zou vinden ๐Ÿ˜Š. En we gaan wat aan de Ebi doen... Met vriendelijk groet, Team Kaneda

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snelle levering, hele smaakvolle combinaties!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‡

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, verser dan vers! eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Alles smaakte heel vers. Crunchy was ook echt chrunchy. Zalm sushi heerlijk, goede zalm wordt ervoor gebruikt. Wij gaan vaker bestellen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ons dochtertje heeft ook erg genoten. Dank jullie wel!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Vers Nette bezorging

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜โค๏ธ

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

all was good

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ruim op tijd bezorgt! Wel een beetje aan de prijzige kant

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Dank voor uw mooi recensie ! Tip: Met actiecode Flyer15 krijgt u 15% korting op het totaalbedrag van uw bestelling.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Kaneda. De poke bowls waren top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse poke bowls en smaakvolle sushi. Ondanks het slechte weer hele snelle levering. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Binnen 30 minuten bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker net als altijd! Aanrader!!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en heel smakelijk ๐Ÿ‘

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super vers, heerlijk genoten Spaarkaart weer bijna vol ๐Ÿ‘๐Ÿป Thanks!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿค 

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken en goed en netjes geholpen

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en vriendelijke personeel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

5 stars for the sushi and at least 10 stars for hospitality :)

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verdomd lekker sushi, snel, vriendelijke mensen en altijd lekker. De special roll unagi is mโ€™n favoriet

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vers.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas kwam de bestelling 15 minuten te laat.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed bedrijf levert op tijd smaak uitstekend.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Vis precies goed gesneden. Snel bezorgd door leuke jongedame en alles lekker op smaak. De avocado maki's vielen bij het oppakken uit elkaar maar dat wass bijzaak. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, in de ochtend besteld en stipt op tijd gebracht in de avond, met een verassing erbij. Verreweg momenteel de beste in Haarlem en omgeving !

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Ž๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging en ontzettend lekkere sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿป

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima Salmon Pokรฉ Bowl, verse producten erg lekker!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk en snel!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ..

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed verpakt. Porties goede grootte. Bezorging duurde ongeveer 5 kwartier, maar het is dan ook zaterdagavond ...

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…๐Ÿ‘๐Ÿป

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijke sushi en pokebowl en altijd op tijd bezorgt! Top!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‡

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke sushi.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanvankelijk was er iets misgegaan bij de bezorging, dit werd na 1 belletje gelijk opgelost op een zeer vriendelijke wijze. Heerlijk gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Š

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜†

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was minder dan we gewend waren helaas (bestelden altijd bij Aji Sai in Amsterdam), maar bezorging, opmaak en hoeveelheid was prima.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ฅ

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi van uitstekende kwaliteit. We kregen er een leuke onverwachte verassing bij die ik erg kon waarderen. We hebben genoten, dank jullie wel!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Met zorg bereide en lekkere sushi, vooral de specials!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur te vroeg. Verder netjes en correct. Eten uitstekend

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜Š

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Snel bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Je proeft echt kwaliteit. De vis is heel mals en het zijn hele fijne grote stukken, zeker niet gierig ieder geval. Spicy tuna en met truffel is aanrader!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Sushi was goed vers en meer dan genoeg.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, als sushi liefhebber een echte aanrader, kan menig ander nog wat van leren, heerlijk en op tijd geleverd met extra attentie ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim vantevoren besteld en alsnog 30 min te laat bezorgd.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜…๐Ÿฅบ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger iets later, werd over gebeld. Prima Sushi en bijgerechten gewoon goed! Aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor Schalkwijk, heerlijke sushi tent. Uitstekend eten, hele lekkere dressings die je kan kiezen, en superaardig personeel. Snel, uitstekende kwaliteit en niet duur. Blij mee. Enige aanbeveling: alle special rolls hebben ebi/garnaal van binnen, hoewel ze op verzoek iets anders erin doen, zou een standaard andere basis makkelijk zijn bij automatisch bestellen. Overigens alleen maar hulde.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜€

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit Keurig op tijd bezorgd Vriendelijk personeel Echt een aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten voor een prima prijs. Ik kom zeker terug. Ik miste alleen de stokjes, verder geen op of aanmerkingen.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en zeer tevreden!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en professionele bereid maaltijden en vriendelijke gezichten.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was prima maar de sushi vond ik eerlijk gezegd niet zo lekker. De sushibladen waren nogal taai. Bezorging was prima! Op tijd en aardig en op de fiets.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜…

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg mijn bestelling waarvan de helft verkeerd was, heb gebeld en vrij snel daarna kwam de bezorger met de andere helft van mijn bestelling alsnog klopte het niet maar het smaakte goed en ik heb uiteindelijk extra gehad en genoten! Eten was top een aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker sushi gegeten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿค”๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit lekker knapperig proeft dat her echt vers is. Zeker nog vaak bestellen.Blij dat jullie dit nu maken๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Groetjes en tot de volgende keer

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜€

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ™‚

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk gegeteb

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Maken waar wat ze zeggen!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ™‚

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijke sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top top goed verzorgd en smakelijk. Een aanrader als je van sushi houd. Het diner was een feestje.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Alleen maar positief erover

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Alles was vers bereid, dat kon je merken. Goed gevuld, niet te zuinig met de hoofdingrediรซnt, zeker voor herhaling vatbaar! Bezorging was keurig op tijd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldige service en een geweldige sushi. Een aanwinst voor Schalkwijk.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd! Zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een mooie prijs. Snelle bezorging.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en sashimi. En binnen een half uur bezorgd!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en keurig op tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en spaarkaart was vol dus nog iets extra mogen kiezen Top service

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende Japanse restauranten geprobeerd. Kaneda is de beste! Snel en lekker. Ik heb zelfs een extratje gekregen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goede sushi, goede smaak en hoge kwaliteit ingrediรซnten, WIJ GAAN ZEKER VAKER BESTELLEN

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeerlijk

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushibox was heerlijk. Lekker gevarieerd en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer verse en lekkere sushi. Alles stond op tijd klaar. Erg attent dat we iets extra hebben gekregen. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜€

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel en de sushi was erg lekker vers dat proef je. We hopen dat er ook vlees stokjes op het menu komen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, we hebben genoten, gaan zeker vaker bij jullie bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Perfecte rijst, super verse vis, uitstekende ingrediรซnten. Precies op tijd bezorgd. Wij gaan hier vaker bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En wat attent het extraatje in de tas๐Ÿ˜‹

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡๐Ÿ‘๐Ÿป

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn we blij dat er een nieuwe Kaneda vestiging bij is gekomen die het mogelijk maakt een bestelling in ons dorpje te ontvangen! We hebben meerdere keren rechtstreeks via de site besteld: de sushiโ€™s zijn heerlijk en vers en we krijgen nu voor de tweede keer een kleine extra portie als verassing. Echt een aanrader voor sushiโ€™s liefhebbers!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was very good.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk tijdens valentijn! Goede service! Bedankt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls: โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden. De sushi was erg lekker, maar helaas wel ruim een half uur te laat (!) En dit zonder het ons te laten weten. Dit is al de zoveelste keer nu. Wederom erg teleurgesteld. Wij laten niet meer bezorgen vanaf nu.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:Beste Lowinsky, erg vervelend dat uw bestelling te laat kwam. 9 van de 10 keer lukt het ons om binnen 45 min. een bestelling af te leveren. Valentijnsdag is een van de drukste dagen van het jaar dan zijn de bezorgtijden helaas langer dan normaal. Wij doen echt ons best om alle bestellingen zsm te bereiden en te bezorgen. U geeft aan dat dit vaker gebeurd, maar in ons systeem zien wij dat dit uw eerste bestelling is bij Kaneda Sushi & Bowls in Haarlem Schalkwijk. Gelukkig heeft het allemaal gesmaakt, wij hopen dat u ons nog een kans geeft. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijk groet, Team Kaneda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Hoofddorp de sushi bestelling opgehaald omdat zij helaas niet bezorgen in Hoofddorp, maar binnen 30 minuten met eten weer thuis. De zaak is netjes, open keuken, de chefs waren druk bezig om alle bestellingen samen te stellen, vriendelijk ontvangst en bestelling stond klaar op het aangegeven tijdstip. Kwaliteit sushi zijn goed en de kinderen vinden de Ebi Tempura Roll met Crispy topping ergggh lekker. Dus pappa heeft weer goed "gekookt" ;-).

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging vlot en zorgvuldig. Sushi was heerlijk en mooi gemaakt

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel. Sushi is echt heel lekker. Vers en ziet er heerlijk uit. Kregen zelfs wat extra

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜€

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wat mooi opgemaakt allemaal, versheid van de vis straalde er vanaf, wij gaan zeker voor de herhaling...

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! en ook nog een gratis drankje! Top! zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig verzorgd en bezorgd net zoals de vorige keer

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โ˜บ๏ธ

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde een uur maar dat was aangegeven. Om eerlijk te zijn vind ik de gerechten van het filiaal bij het houtplein vele malen lekkerder. Ik hoopte op dezelfde kwaliteit maar helaas was het wel iets minder.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿคจ

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere , verse sushi en een vlotte bestelling, precies op tijd; we kregen ook een kleine verassing naast onze bestelling- heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒ

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de vis/sushi is zeer goed. De sushi is rijkelijk belegd. Helaas bezorgen ze niet in hoofddorp (puntje van verbetering), dus dan maar afhalen :) het is de moeite waard!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜ƒโค๏ธ

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Extra rol gekregen. Heel lief! Snel bezorgd, aardige bezorger. Heel vriendelijk! Tip: mischien warme werkjassen voor de bezorgers aanschaffen.. the boy was freezing haha! ๐Ÿ˜…

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat jullie nu ook geopend zijn in schalkwijk! Het eten was heerlijk! De extra sushi een ontzettend aardig extraatje. Succes!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ƒ

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hรฉรฉrlijk! En erg klantvriendelijk! Snel weer! Fijn dat het bezorgingsgebied uitgebreid wordt.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!! Heerlijke verse producten ..en dat proef je ook!! Zalm en Tonijn waren heerlijk zacht van smaak. Tot nu toe de beste Sushi die ik geproefd heb. Goede actie van Mayflower om ook met sushi te beginnen. Dit is verrassend goed gelukt!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธโค๏ธ

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top kwaliteit en snelle bezorging. Aanrader!!!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk heerlijke smaak super vers

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜€

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn weer terug van weggeweest en met pokebowls als toevoeging. Super nice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ™‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Op de aangegeven tijdstip bezorgd. Poke bowl was lekker! Echt een aanrader.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿฅฐ

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedieners achter de balie zijn ontzettend aardig en je kan live zien hoe je pokebowl wordt klaargemaakt met versie ingrediรซnten. We hebben heerlijk genoten!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en verse sushi, absoluut een aanrader! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:โค๏ธ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten! De sushi was heerlijk en vers. Onze nieuwe favoriet!

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ˜‡๐Ÿ’‹

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijke personeel

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shushi, makkelijk bestelproces, snel klaar en de Prijs meer dan waard. Zeer goede sushi meester. Echte aanrader

Reactie van Kaneda Sushi & Bowls:๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™‚